HomeViestejäPepper Lewis13.10.2021 - Kutsu epäillessä aistitajuntaasi

13.10.2021 - Kutsu epäillessä aistitajuntaasi

KUTSU EPÄILLESSÄ AISTITAJUNTAASI

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
13.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Miten voimme löytää tasapainon siinä, että kuuntelemme omaa intuitiivista viisauttamme tai jonkun opettajan/neuvonantajan/valmentajan tarjoamaa hyödyllistä opastusta? Mihin luotamme, jos nämä kaksi on ristiriidassa?

Vastaus: Kysymyksesi on hyvin taitava. Intuitiivisesti tiedät jo, että luottamus on asia, jota meillä on johonkuhun tai johonkin, joka ymmärtää, että se on yksi arvokkaimmista asioistamme. Vaikka meillä on mahdollisuus käyttää sitä, emme voi omistaa tai kontrolloida luottamusta. Annamme sen vapaasti, perumme sen tarvittaessa ja käytämme sitä niin usein, kuin intuitiomme tai sydämemme vaatii. Se on yksi tarpeellisimmista ja arvokkaimmista lahjoistamme – yhtä elintärkeä kuin fyysiset elimet, jotka pitävät meidät hengissä. Vaikka se ei ole hauras, me itse tai muut voimme vahingoittaa sitä. Kun olemme tarkkana sen kanssa, se pysyy nuorekkaana, energisenä ja viattomana. Hyvin kohdistettu luottamus antaa meille rohkeutta lähteä seikkailuihin, tehdä luottamushyppyjä, arvioida riskejä ja voittaa pelkoja.

Kun asiat menevät pieleen, sanomme joskus: "Luottamukseni petti minut" tai "Valppauteni herpaantui." Tietoisesti tai tiedostamatta laitamme esteen itsemme ja oman syvimmän viisautemme välille. On pidempi tarina, miksi teemme sen, mutta useimmat meistä tekevät niin. Noiden esteiden purkaminen vaatii aikaa ja se on harvoin helppoa, mutta luottamuksen takaisinsaaminen itseemme, muihin ja elämään on tärkeä osa itsen/sielun kehittymistä.

Luottamuksemme herättäminen voi saada monia muotoja ja yksi niistä on erottelukyky – kyky tietää, kehen, mihin ja milloin luottaa. Kun haastavat tilanteet tekevät päätöksenteosta vaikeaa, käännymme usein hyvien ystävien tai ammattilaisten puoleen, jotta he ohjaavat meidät parasta vastausta kohti. Onneksi tarkkanäköinen intuitiomme on aina hereillä ja käytettävissä ja suojelee ja rakentaa kykyämme tunnistaa, kuka on luottamuksemme arvoinen.

On tärkeää muistaa, että meidän ei ole tarkoitus tehdä täydellisiä päätöksiä joka kerta, olla aina oikeassa tai saada oikeaa vastausta jokaiseen haastavaan tilanteeseen. Sen oppiminen, miten käytetään kykyjä, työkaluja, lahjoja, voimia, ulottuvuuksia – koko aistitajuntaamme (koko aistijärjestelmä) – on osa prosessia. Jotkut näistä ovat vanhoja ja unohdettuja elämien aikaisen käyttämättömyyden vuoksi, ja toiset ovat niin uusia, että hädin tuskin tiedostamme ne, erityisesti näinä poikkeuksellisina aikoina. Siis meidän kaikkien pitäisi olla lempeitä itsellemme ja toisillemme, kun henkinen muistimenetys iskee tai muuten hämmennymme tai saamme "aivotärähdyksen".

Etsimäsi tasapaino on ensin siinä, miten paljon luotat sisäiseen intuitiiviseen tietoisuuteesi, ja toiseksi siinä, miten paljon luotat ulkoiseen intuitiiviseen tiedostamiseesi. Sisäinen tiedostaminen kommunikoi kanssasi suoraan käyttämällä vaikutelmia, unia, muistoja, synkronismia, henkilökohtaisia havaintoja ja muita selviä kommunikointimuotoja. Ulkoinen tiedostaminen kommunikoi kanssasi muiden kautta – ulkoinen opastus, mahdollisuudet, kutsut ja haasteet. Tehtäväsi on olla avoin, rehellinen itsellesi ja muille, positiivinen aina kun mahdollista, vähemmän täydellisyyttä vaativa ja luovasti osallistuva.

Aina kun on mahdollista, luota sisäiseen opastukseesi ensin. Se on lähimpänä todellista luontoasi ja sydäntäsi. Seuraavaksi luota, että ulkoinen opastuksesi johtaa sinut ihmisten luo, jotka välittävät sinusta ja haluavat parasta lopputulosta siihen päätökseen tai pyrkimykseen, jota harkitset. Useimmiten nämä käyvät yksiin. Jos eivät, ota askel taaksepäin. Iso askel tarvittaessa. Odota vähän yli seuraavan uudenkuun, tai kunnes olet varma, että se on kasvamassa täysikuuta kohti. Arvioi uudelleen kysymyksesi, huolesi tai päätöstarpeesi. Onko jokin vanhempi versiosi, joka vaatii muutosta nyt? Onko jokin uudempi versiosi, joka on vielä kypsymisvaiheessa? Etene varovasti.

Sen palauttaminen, miten usein olet yhteydessä olemukseesi (mietiskely, meditointi, läsnä olevan hetken itsepuhelu, luontoaktiviteetit, "hyvinvointivalvojaiset"), vahvistaa jokaista osaasi, fyysisestä ytimestä ei-fyysiseen ainutlaatuisuuteesi. En voi korostaa tätä liikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >