HomeViestejäPepper Lewis27.5.2021 - Hyvän tiikerin polku

27.5.2021 - Hyvän tiikerin polku

HYVÄN TIIKERIN POLKU

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
27.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Olen uusi tulokas maailmassa, jossa hyvinvointia saadaan positiivisten aikomusten ja henkisen psykologian avulla. Vielä hiljattain en olisi pitänyt itseäni hyvänä ihmisenä. Tiedän, etten ole ainoa, joka on valinnut tämän polun. Olen kiinnostunut mistä tahansa, mitä voisit kertoa siitä, mihin tästä mennään.

Vastaus: Äskettäin joku kysyi minulta, johtavatko kaikki polut samaan paikkaan. Totuus on, etten tiedä. Me emme tiedä. Mutta otamme kaikki selvää siitä. Useimmat meistä uskovat, että olemme tulleet samasta paikasta – ei-fyysisestä, syvästi rakastavasta, ehdottoman myötätuntoisesta ja kokonaisesta. Me olemme se. Me tulimme siitä. Enemmän kuin todennäköisesti palaamme kaikki tuohon siunattuun ja erilaistumattomaan olotilaan. Kaikki mitä olen tutkinut ja kokenut monien vuosien saatossa, tukee tätä. Mutta milloin? Miten pitkä on yksilömatkojemme aikajakso ja mihin ne vievät meidät? Sen olemme täällä löytämässä, ja se on myös syy siihen, että on ääretön määrä polkuja tutkittavana.

En usko siihen, että täytyy olla hyvä tai tarpeeksi hyvä, ennen kuin voi löytää tiensä kotiin, tai että voitaisiin sulkea jotenkin ulkopuolelle. Useimmat "pyhimykset" jotka olen tuntenut, ovat kompastuneet useamman kerran, kuin koskaan tiedämme, ja vieneet muita mukanaan. Tunsin erään, joka piti suuressa arvossa itseään ja hyviä tekojaan. Hän yllättyisi tietäessään, että muut eivät nähneet häntä niin, kuin hän itse näki. Tiedän erään toisen, joka sai huomattavia vammoja pelastaessaan muita hiljattain luonnonkatastrofissa. Ihmiset jotka hän pelasti, järkyttyisivät tietäessään hänen taustansa. Mikä on hyvää jossakussa? Onko hyvää se, kuka olemme vai mitä teemme? Miten paljon hyvää meidän täytyy tehdä, ennen kuin huono pyyhitään pois?

Hyvä uutinen on, että tämä polku on etupainotteinen. Olet jo tehnyt kaiken kovan työn, tehnyt korjauksia, uudelleenkalibroinut elämäsi. Tämä polku ei kutsu sinua toistamaan mitään osaa matkasta, jonka olet jo tehnyt – et luisu taaksepäin. Samaa ei voi sanoa muista poluista, jotka ovat kuin kuntopiiriä vaihtelevilla rasitustasoilla.

Seuraava askeleesi on siirtää kaikki ansaittu kokemus muisti-mielestäsi vaisto-sydämeesi, uuteen kotiisi. Integroi kaikki, ennen kuin unohdat, miten se oikeasti tapahtui, mitä se merkitsi ja mitä se maksoi. Ole varautunut siihen, että hyvää tarkoittavat hyvät ihmiset ovat varovaisia lähelläsi. He rakastavat tarinaasi ja kannustavat sinua kirjoittamaan kirjan. Sisällään he pohtivat, voiko tiikeri päästä raidoistaan. Älä unohda, että olet edelleen tiikeri! Ole aina, mitä olet.

Jos mahdollista, ehdottaisin, että olet vähän aikaa siinä, mitä ja missä olet. Lepää. Istu tyynyllä ja pohdiskele mitä tahansa. Polulla jolla olet, tiessä on monia haarautumisia ja kaarteita – kiertoteitä ja paikkoja, jotka vaativat sinua valitsemaan tämän tien tai tuon tien, korkealla tai alhaalla kulkevan tien, kestämään tai vetäytymään. Valintoja jotka eivät ole valintoja lainkaan. Suuri, leveä tie tulee kapeaksi ja jyrkäksi edessä. Lepää vähän. Muista, että polku jonka valitsit, valitsi myös sinut.

Ei ole kahta samanlaista tiikeriä, ja niiden kuviot ovat yhtä ainutlaatuisia, kuin ne itse. Tiikeri on ainoa iso kissaeläin, jonka raidat ulottuvat koko kehoon. Myös iho turkin alla on raidallinen. Vaikka haluaisikin, se ei voisi teeskennellä olevansa jokin muu. "Inhibiittorit" ja "attraktorit" geeneissä varmistavat, että sen raidat näkyvät, samalla kun viidakko on sen suojaväri.

Olet edelleen samalla matkalla – se ei loppunut uusiin löytöihisi ja oivalluksiisi. Se on elämänpolku, jonka tähdet ja planeetat ovat kartoittaneet ja jota kohtalottaret ovat johtaneet. Ne opastavat sinut kohtaloosi, tuovat sinut kotiin. Askeleet jotka seuraavat, eivät ole vaikeita. Teet helposti oikeita päätöksiä. Mutta asiat joita haluat saavuttaa, näyttävät olevan ulottumattomissa, lähes mahdottomia. "Miten epäreilua", ajattelet. "Mitä järkeä", mietit. Vain tiikeri tietää, mitä tehdä, ja sen vuoksi sinun täytyy muistaa omat kokemuksesi ja laittaa ne "hyvään" käyttöön, kun se aika tulee.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >