HomeViestejäPepper Lewis7.2.2012 - 2012 - Silta äärettömyyteen

7.2.2012 - 2012 - Silta äärettömyyteen

2012 - SILTA ÄÄRETTÖMYYTEEN
 
Gaiaa kanavoinut Pepper Lewis (www.thepeacefulplanet.com )
7.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Omalla ainutlaatuisella tavallanne - sielunne värähtelylaadun ja teitä nimellä kutsuvan persoonanne halun opastamana - olette ylittäneet yhdet kynnyksen ja löytäneet itsenne uudesta vuodesta.
 
Lähestytte näkymätöntä merkkiä ajassa - mikä voitaisiin myös hakata kiveen, kun mielikuvituksenne on rakentanut sille monumentin. Tämä vuosi on ansainnut pysyvän merkinnän elämänne lokikirjaan.
 
Maya-vanhimmat kutsuivat vuotta 2012 "sillaksi äärettömyyteen" - yksinkertainen termi jolla on kaksoismerkitys. Toinen kuvaa unen oivaltamista ja toinen päiväuneksijaa, joka ei kykene heräämään keksimästään unesta.
 
Maya-vanhimmat (eivät kaikki) tiesivät, että he elivät unimaisemassa - heijastuksessa oman ajattelunsa luomuksesta, mikä sai heidän maailmansa vaikuttamaan todelliselta kaikin tavoin. He kertoivat oman versionsa luomiskertomuksesta, aivan kuten te kerrotte tänä päivänä, ja he uskovat siihen yhtä vilpittömästi, kuin te uskotte omaanne. Ja sitten yhtenä päivänä kun tarinan on aika loppua, jotkut Mayat (eivät kaikki) taittoivat ajan ja veivät itsensä muualle. Toiset kulkivat kohti aurinkoa tai siitä poispäin, kunnes he saavuttivat toisen paikan. Ja he jatkoivat elämää maapallon miehinä ja naisina.
 
Maailmanne, tarinan joka kehittyy edelleen, on suunniteltu esittävän muutoksia ja haasteita. Näiden on tarkoitus stimuloida luovuutta, pitää teidät hereillä ja tietoisena prosessista. Ajan nopeutuminen on yksi tapa, jolla mielenne on laukaistu pysymään perässä. Tuntemanne stressi tuntuisi oikein harmonisoituna riemastuttavalta ja luovalta. Yritykset hallita aikaa tehtävälistoilla ja teknologian edistysaskelilla ovat köyhä uteliaisuuden ja seikkailun korvike. Suhtaudumme tähän aiheeseen rehellisesti, kun vuosi kehittyy, ja tarjoamme ehdotuksia ja harjoituksia mielelle, keholle ja hengelle, koska kaikkien kolmen integroiminen on tärkeintä tänä vuonna!
 
Nähkää itsenne taivaankappaleena liikkeessä auringon ympäri tai ratsastajina jättimäisen valaan selässä, joka kiertää maapalloa. Matka on kiinteä, vakaa ja hyvin tunnettu niille, jotka ovat menneet edellänne. Se on myös uusi, koska jokainen kierros on ainutlaatuinen niille, jotka löytävät sen, minkä tutkijat kauan sitten oppivat: kaikkia asioita muuttavat ja järjestävät uudelleen ne mallit ja voimat, jotka ovat luonnollisia ja myös uhmaavat luonnonlakeja. 2012 on vuosi tutkimista, kasvamista ja löytämistä varten. Löytäkää rohkeutta ja yhdistäkää se luovuuteen. Näette, että niistä tulee kumppanit päiväaikaan ja rakastavaiset yöaikaan! -Gaia
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >