HomeViestejäPepper Lewis21.5.2011 - Kysymyksiä Gaialle

21.5.2011 - Kysymyksiä Gaialle

KYSYMYKSIÄ GAIALLE

Kanavoinut Pepper Lewis ( www.thepeacefulplanet.com)
Uutiskirjeestä 21.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kevät on täällä, ainakin tässä osassa maailmaa. Voitteko tehdä päivityksen meille siitä, miten mehiläisillä menee - onko "yhdyskuntakato" Colony Collapse Disorder (CCD) edelleen nousussa?
- Elisabeth M. Salzburg, Itävalta

Mehiläiset ja muu pölyttäjäkannat ovat vähentyneet vuosikymmeniä, erityisesti Pohjois-Amerikan mantereella. CCD-ilmiö on hienostunut nimi, mutta se periaatteessa kuvaa pölyttäjien kyvyttömyyttä sopeutua suurtuontantomaatalouteen niin nopeasti, kun ihmiskunta haluaisi. Mitään erityistä sairautta tai koettelumusta ei tunnisteta, vaikka monia ehdotetaan. Vähentyminen jatkuu, mutta vähemmän huolestuttavaa tahtia. Toiset maatalouskysymykset esittelevät pian huolestuttavampia ongelmia ja maanviljelys yleisesti ottaen kohtaa haasteita ennakoitavissa olevassa tulevaisuudessa.

Pienemmät viljelyhuolet ehdottavat paluuta kohtuullisempaan viljasatoon, mutta tämä ei ruoki nälkäistä maailmaa.  Lähes puolet maailman ruokasadosta menetetään joka vuosi, enimmäkseen johtuen vähemmän suotuisista tekniikoista ja näiden kalliiden resurssien kuljetuksesta. Innovaatiot maisemahallinnan alueella lopulta parantavat kuilun ihmisen ja luonnon väliltä ja runsaus palaa.

-Gaia

Olen kuullut, että olet kanavoinut 20 vuotta. Onko sillä ollut vaikutusta fyysiseen terveyteesi? Kun tapaat jonkun, "näetkö" ja "tiedätkö" automaattisesti Gaian tietoisuudella ja omallasi?
-Phee K.P, Singapore

Olen luultavasti terveempi tänä päivänä kuin vuosia ennen kanavoinnin aloittamista. Kanavointi ei ole fyysisesti vaativaa, mutta kehoni haluaa mielellään tukea paremmasta ravinnosta, erityisesti matkustaessani tai kanavoidessani monta tuntia tai monta päivää. Ajan kuluessa olen oppinut, milloin homma riittää ja lepo on tarkoituksenmukaista. Liikaa hyvää asiaa on silti liikaa ja kuten melkein kaikessa, kehomme on erinomainen mittari.

Kun tapaan ihmisiä, näen juuri sen, mitä he haluavat "näyttää" minulle - joskus paljon ja joskus hyvin vähän. Olen hyvin herkkä yksityisyyden merkitykselle, myös hienotasoilla. Gaia on valtava elävä tietokirjasto. En näe tai tiedä sitä, mitä Gaia, mutta oivallukset ovat aina käytettävissä ja jotenkin valmiina - ennen kuin olen ajatellut kysymystä, vastaus on jo olemassa. Minulla on tervettä kunnioitusta rajaan ihmiselämän ja Gaian viisauden välillä.

-Pepper

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >