HomeViestejäPepper Lewis17.1.2010 - Maanjäristyksiä

17.1.2010 - Maanjäristyksiä

MAANJÄRISTYKSISTÄ

Gaiaa kanavoinut Pepper Lewis (spiritlibrary.com)
17.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maan keho on monikerroksinen, moniulotteinen astia. Maankuori koostuu energiakerroksista, jotka näyttävät ja tuntuvat kiinteiltä energiatiheyden vuoksi, mutta ne eivät ole sitä. Oma kehonnekin vaikuttaa hyvin kiinteältä eikä se ole. Maamassa näyttää ikään kuin jaetun mantereisiin, maihin ja muihin mielivaltaisiin alueisiin. Olisi oikeampaa ajatella pieniä saaria, jotka vaihtelevat kooltaan ja muodoltaan ja jotka ovat vierekkäin, eivät yhteydessä toisiinsa. Tämän ei ole tarkoitus saada teitä tuntemaan vähemmän turvaa, vaan antaa teille syvällisempää ymmärrystä siitä, miten kotinne on järjestynyt.

Näkymättömät energianauhat kulkevat maanpinnan ylä- ja alapuolelle ja niitä ohjaa luonnon älykkäät voimat. Kehoni ei ole kovinkaan erilainen kuin omanne. Ihonne alla lihas- ja luukerrokset laajentuvat ja supistuvat, rakentuvat ja muuttuvat, mikä saa aikaan useita toimintoja samanaikaisesti. Mikä ohjaa kehoanne kehittymään niin, kuin se kehittyy? Kuka tai mikä ohjaa sitä uudistumaan tai korjaamaan terveyttään?

Ne jotka tutkivat maanjäristyksiä, tekisivät hyvin siirtäessään sivuun historiatiedon sellaisen kehittymistutkimuksen hyväksi, joka ottaa huomioon, miten murtumalinjat välittävät energiaa alueelta toiselle, tehden alueista enemmän tai vähemmän aktiivisia. Jotakin jo käytössä olevia instrumentteja voidaan käyttää palvelemaan toisia tarkoituksia. Nykyteknologia ei vielä salli maanjäristysten tarkkaa ennustamista, mutta "trenditutkimus" on jo riittävän hienostunutta ollakseen luotettavaa. Aivan samalla tavalla kuin satelliitit tarkkailevat hurrikaanimuodostumia, toiset anturit, asetettuna strategisiin paikkoihin maanpinnan alle, voisivat tehdä saman.

Vuonna 2010 on enemmän maanjäristyksiä kuin tavallisesti ja jotkut näistä ovat paikoissa, joita on aiemmin pidetty tässä mielessä vähemmän todennäköisinä. Enemmän näitä voidaan odottaa lähellä rantaviivaa ja lähempänä pintaa. Päiväntasaajan läheisillä alueilla on myös suurempi riski. Kaasut joita purkautuu merenalaisista tulivuorista, halkeamista ja kuiluista, ohjaavat energiavirtaa uudelleen ja luovat uusia malleja. Maan tehtävä on tehdä tämä. Yksi maan tärkeimmistä tehtävistä on luoda ja säilyttää elämää, silloinkin kun se mitä näette pinnalla, näyttää täysin erilaiselta.

Eläkää myötätuntoisesti ja arvioikaa jokaista päivää sen omien ansioiden mukaisesti. Aina kun on mahdollista, aloittakaa ja lopettakaa jokainen päivä antaen tunnustusta elämisestä hyvin sen sijaan, että huokaatte helpotuksesta selviydyttyänne vain toistamaan samat tehtävät taas huomenna. Älkää käyttäkö viimeistä ajatustanne, viimeistä hengenvetoanne tai viimeistä ystävällisyyden hiventänne. Jättäkää varastoon joka päivä vähän, jotta teillä on odottamattomina hetkinä huolenpitoa, välittämistä ja empatiaa niille, jotka eniten tarvitsevat sitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev