HomeViestejäPepper Lewis23.6.2010 - Suurennosalue korvaa mukavuusalueen

23.6.2010 - Suurennosalue korvaa mukavuusalueen

SUURENNOSALUE KORVAA MUKAVUUSALUEEN

Uiloraa ja Gaiaa kanavoinut Pepper Lewis (spiritlibrary.com)
23.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat lukijat, monet teistä tietävät, että kanavointikurssini tarjoavat tilaisuuksia yhdistyä avaruusolentoihin, jotka ovat hyvin tietäväisiä maapallosta - menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Jotkut niistä tuntevat maan eri tavalla ja paremmin kuin me, koska he ovat objektiivisempia maailmastamme, sen poluista ja mahdollisuuksista. Olennot joihin yhdistymme, ovat tiedemiehiä, kouluttajia, tutkijoita ja visionäärejä. He tarjoavat meille ainutlaatuisia näkökulmia omasta maailmastamme sekä laajempia näkökulmia tuonpuoleisista maailmoista.

Viime aikoina Gaia on sanonut, että olisi hyvä aika alkaa ajatella avaruusolennoista eri tavalla - ei olentorotuina, jotka laskeutuvat taivaalta kehittyneissä kulkuneuvoissaan, vaan paikallisina, pitkäaikaisina asukkaina, joiden identiteetti on ollut salattu odotettaessa sopivia aikoja. Koska nämä päivät ovat nopeasti lähestymässä, Gaia on pyytänyt minua esittämään teille yksityiskohtaisesti erään kohtaamisen, joka tapahtui kanavoinnin kautta yhden tällaisen olennon kanssa. Tämä oli ensimmäinen tapaaminen sarjassa, joka on vielä saattamatta loppuun, ja lisää keskustelua on tulossa.

Vieraamme on ihminen, joka on maanulkopuolista alkuperää. Hän syntyi täällä maan päällä, kahden avaruusolentovanhemman tyttäreksi. Kun hän täytti viisi (maan kronologian perusteella), hänen vanhempansa järjestivät hänelle käynnin kotimaailmaansa. Hän asui esi-isiensä maailmassa 12 vuotta vastaavan ajanjakson, vaikka alle yksi maan vuosi kului. Hän on nyt aikuinen nainen, joka kykenee olemaan kahdessa maailmassa suhteellisen pienin säädöin ja hänellä on tärkeitä ja tarkoituksellisia viestejä annettavana kummallekin maailmalle. Uilora ei ole sananmukainen nimi, vaan anagrammi, joka edustaa hänen tyyliään ja olemustaan.

Alla on suoraan keskustelu, jossa olivat mukana Uilora, Gaia ja minä. Voi tuntua kummalliselle ja vaikealle kanavoida yhtä olentoa, puhumattakaan kahta kerralla, mutta pienellä harjoittelulla (ja minulla on sitä paljon) on suhteellisen helppoa tehdä ero kahden eri äänen ja energian välillä, erityisesti niiden ollessa näin ainutlaatuisia kuin nämä kaksi.

Uilora: Isäni ja äitini eivät asu nyt täällä maan päällä, mutta he pystyvät vierailemaan aina halutessaan. He asuivat ja työskentelivät maan päällä vuosina 1950- ja 1960-luvuilla antaen ideoita ja ehdotuksia armeijan henkilöille. Se oli aikaa, jolloin monet maat rakensivat uudelleen asearsenaaliaan, jonka ne uskoivat olevan kehittyneiden käsitysten uutta aikaa. Vanhempani työskentelivät eri instituutioissa ja useammassa maassa kerrallaan. He kunnioittivat kunkin lupauksia ja salaisuuksia ja varmistivat, ettei ketään vahingoitettu aikoina, joita pidettiin pimeinä ja vaarallisina. He vaikuttivat hyvin normaaleilta ja "kuuluivat joukkoon" samalla tavalla, kuin kuka tahansa työntekijä, joka oli omistautunut johonkin projektiin.

Herkkä ja monikerroksinen kenttä, mikä korjasi jokaisen ajatuksia, joka kyseenalaisti heidän läsnäolonsa syyn, suojeli heidän identiteettiään. Tämä saattaa näyttää teistä kummalliselle, mutta se on itse asiassa standardimenettely useimmilla vierailijoilla, erityisesti niillä jotka eivät voi hankkia siviili- tai sotilashenkilöllisyyttä. Se on eräänlaista huijausta, mutta kuhan se ei ole ristiriidassa niiden sääntöjen kanssa, joita kukin on luvannut noudattaa, se sallitaan. On parasta ajatella sitä läpinäkyvyyslakina. Jos tarkoitus on kunniallinen, kenttä pysyy ehjänä, mikä vuorostaan naamioi tai peittää epäilyn ja korvaa sen tunnustuksella ja kiitollisuudella. Vierailijoiden keskuudessa sekoittuminen ja mukaan kuuluminen on erittäin tärkeää. Pahimpia asioita mitä vierailijalle voi sattua, on joutua piiloutumaan tai häviämään kokonaan. Vanhempani olivat hyvin ylpeitä siitä, että kaikki toivottivat heidät tervetulleeksi ja hyväksyivät heidät, erityisesti kun otetaan huomioon heidän palvelunsa luonne ja ne salamyhkäiset ajat, jolloin he päättivät palvella.

Pepper: Voitko tarkentaa heidän työnsä luonnetta sekä milloin ja miksi se päättyi?

Uilora: Vanhempani kutsuttiin maan päälle. Yllätyn edelleen, kun kuulen monien ajattelevan, että maa kuuluu yksinomaan tänne syntyneille ihmisille. Ihmiskunta on tärkeä elämänmuoto ja on hyvin tunnettua, että sitä innostetaan ja opastetaan jumalaisesti, mutta ihmiskunnan on aika katsoa tähtiin vähintäänkin ihmetystä silmissään. Maa on älykkäässä aurinkokunnassa, mikä hyväksyy kehitysdirektiivin. Tämä direktiivi sallii monien erilaisten vaihtojen tapahtumisen, kunhan ne hyödyttävät useampaa olentoa.

Paljolti tämän päivän tapaan 1950- ja 1960-luku tarjosivat tilaisuuksia niille, jotka keräsivät lippujen ja tuonpuoleisten palvelusymbolien alle niitä, jotka olivat maanpäällisten maiden ulkopuolelta. Yksilöryhmät olivat uskollisia projekteille, jotka hyödyttivät enemmän kuin maailmaa. Nämä olivat jatkoa vanhemmille projekteille, jotka aloitettiin ja jätettiin vuosikymmeniä aiemmin. Sellaisia projekteja oli toiminnassa jo aiemmin, ennen kuin maailman hallitukset tunnistivat tai hyväksyivät ne.

Muiden rinnalla vanhemmillani oli kehittynyttä tietoa erilaisista kasvupoluista, joita maapallo voisi valita. Tämä perustui informaatioon, jota oli kerätty useita vuosisatoja ennen tätä. Koska maa ja sen pääasiallinen elämänmuoto on ollut 3D-maailman fyysistä ilmentymää, nämä projektiot ovat pysyneet täsmällisinä. Yö toisensa jälkeen taivas näyttää teistä melkein samalta, vaikka se muuttuukin melkoisesti. Tämä on yksi 3D-maailmassa elämisen vaikutuksista. Vanhempani auttoivat nopeuttamaan sellaisia ajatuksia ja ideoita, jotka sallisivat maan siirtyä kohti suurempaa tiedostamista. He projisoivat näitä ideoita mielen ruudulle, missä voitiin nähdä useita mahdollisia tulevaisuuksia. Heidän antamansa palvelu nopeutti monia teknologioita, joita on käytössä tänä päivänä, erityisesti niitä jotka auttoivat ihmisen avaruusmatkailun nopeuttamisessa. Heidän tavoitteensa oli (ja on) auttaa ihmiskuntaa mahdollistamaan sellaisia peräkkäisiä ajatuksia, joiden tuloksena olisi mieluinen suunta.

Pepper: Se kuulostaa vähän mielen kontrolloinnilta. Miksi he ja kaikki muut ylipäätään välittävät meistä? Kuka kutsui heidät maan päälle ja osallistuman noihin projekteihin? Jatkuvatko ne?

Uilora: En loukkaannu toteamuksestasi ja toivon, ettet sinäkään loukkaannu vastauksestani. Mielen kontrolloinnille altistutte joka päivä. Kuten yötaivas, useimmat ajatuksenne ovat identtisiä päivä toisensa jälkeen. Niitä vahvistaa päivittäin kaikki, mitä näette ympärillänne, sekä hyväksymienne multimediakanavien toiminta. Kun otetaan huomioon tämän pommituksen vaikutukset, vaatii teidän ja muiden osalta monumentaalisia ponnisteluja paeta tämän alemman kentän vetoa.

Vanhempani tekivät työtä ihmisten vapauttamiseksi tästä, nopeuttamalla aluksi ajatuksia ympäröivän kentän tahtia. He näyttivät monille yksilöille, miten laajennetaan ja projisoidaan tämä kenttä lähi- ja kaukaiseen tulevaisuuteen. Heidän tavoitteensa oli luoda mieleen "progressiivinen kartta", mikä tarjoaisi korkeampia vaihtoehtoja alempien paikalle - eräänlaista positiivista vahvistusta, mikä voitaisiin siirtää melkein kehen tahansa.

Monet päätöksenne perustuvat tänä päivänä tunteeseen, ettei teillä ole mitään vaihtoehtoa. Melkein kaikilla elämän alueilla useimmat yksilöt ajattelevat tai tuntevat, että heidän selkänsä on seinää vasten. Vanhempieni tekemä työ olisi estänyt tämän. Tähän mennessä ihmiskunnan oli määrä tunnistaa itsensä suuremmaksi ja laajemmaksi olentoperheeksi. He eivät ajatelleet koskaan, ettei heidän työnsä ollut arvokasta tai miten paljon pitäisi ponnistella toisen rodun kehittämiseksi. He eivät olleet huolissaan ihmiskunnan tulevaisuudesta, koska he olivat jo tietoisia sen mahdollisuuksista. He näkivät ihmiskunnan fiksuna lajina, joka kävi läpi erityisen ankeaa aikaa. He sanoivat mielellään olevansa omistautuneita, mutteivät velvoitettuja.

Heidät kutsui maan päälle 1800-luvun lopulla jotkut tuon ajan visionäärit. He tekivät pikkurytmin, joka ylisti naturalisteja, hedonisteja, ympäristöaktivisteja, pioneereja, ohikulkijoita ja esiintyjiä - roteva Rufus Vallankumouksellinen, kosminen Chan-käsityöläinen, hämmentynyt ja boheemi Berkeleyn Boynton ja Muir, mies jonka sanat olivat vuorten korkuisia. Oli muitakin, joiden ajatukset ja visiot avasivat ovia ja kutsuivat vieraita tulemaan luokseen. Oletteko luulleet, että vain valitut virkamiehet, diplomaatit ja sotilashenkilöt päättävät, keitä tulee vierailulle? Ne jotka ajattelevat nopeutuneita ajatuksia, eivät voi muuta, kuin vetää samanlaisia luokseen - ainoina rajoina heidän uskomuksensa siitä, mikä on mahdollista tai mahdotonta.

Useimmat projektit pantiin toimeen yliopistoissa ja niiden lähellä, mutta tähän on monia poikkeuksia ja teidän ei pitäisi pitää tätä sääntönä. Projektit vaativat useita avomielisiä yksilöitä yhdistymään yhdeksi. Vanhempani havainnollistivat, miten ajatellaan jokin ajatus ja sitten saadaan se laajentumaan useisiin eri suuntiin. Alussa tämä oli heille hyvin vaikeaa, koska heistä tuntui, että he ajattelivat "tyhjiä" ajatuksia. Harjoituksella he oppivat, miten vaikutetaan ja stimuloidaan tiettyjä portteja ja väyliä sekä ajatusluovuutta ja -nokkeluutta, mikä vuorostaan nopeutti heidän kykyään kuvitella luovempi ja valaistuneempi tulevaisuus. Tätä tekniikkaa käytetään vielä tänäkin päivänä, mutta uudemmat vierailijat suosivat toisia menetelmiä.

Useita projekteja oli menossa 1950- ja 1960-luvuilla, 1970-alkupuolelle asti, mutta sen jälkeen on ollut harvempia vapaaehtoisia. Jotkut alkuperäisistä vapaaehtoisista vihjasivat, että niitä jotka eivät halunneet nähdä projektien kehittyvän, oli ehkä soluttautunut alkuperäisiin ryhmiin. 1970-luku oli epäluuloista aikaa ja niidenkin keskuudessa jotka olivat jo kokeneet progressiivisia avautumisia, oli epäilyksiä. Epäilykset varjostavat mieltä ja estävät sydäntä näkemästä pimeydessä. Projektit siirrettiin muodollisempiin laitoksiin ja ne joutuivat virastojen ja johtajien alaisuuteen.

Vanhempani jatkoivat työskentelyä avoimesti ja yhteistyötä tehden uusien isäntien ja yhteyshenkilöiden kanssa, mutta epäluulo ja epäluottamus sekoittuivat edelleen heidän ja toisten projekteihin. Lopulta isännistä tuli "käsittelijöitä" ja vanhempani alkoivat tuntea itsensä kerjäläisiksi, eikä tervetulleiksi vierailijoiksi. Jonkin ajan kuluttua projekti siirrettiin taas, tällä kertaa erityisyksikköön joka oli armeijan "verso". Vanhemmilleni kerrottiin, että tämä antaisi heidän projektilleen "virallisen" aseman ja että heidät tunnistettaisiin muodollisesti jäseniksi ja ystäviksi. Tämän perusteella vanhempani ehdottivat, että heidän projektinsa tehtäisiin julkiseksi ja sitä tarjottaisiin monille. Valitettavasti ne jotka tiesivät vain vähän - paitsi sen että vanhempani olivat vierailijoita toisesta maailmasta - tunsivat tämän uhaksi. Vanhempiani pyydettiin sitoutuman sopimukseen yhden maan kanssa ja lupaamaan olla paljastamatta kenellekään mitään saatua tietoa ennen hyväksymistä. Vanhemmilleni oli selvää, että heidän projektinsa ensimmäinen vaihe oli tullut loppuunsa. He olivat nähneet jo ennalta tämän mahdollisuuden, mutta olivat toivoneet, että toiset edistäisivät projektia toisia aikajanoja pitkin ennen tätä risteystä.

Pepper: Tiedän, että Gaia on saattanut meidät yhteen tutkimaan ajankohtaisempia tapahtumia, mutta vanhempasi ja heidän varhainen pioneerityönsä maan päällä kiehtoo minua. Mainitsit aiemmin, että vanhempasi kutsuttiin tänne ja että kehitysdirektiivi opasti heidän vierailuaan ja työtään. Mitä muuta tuo direktiivi sanoo?

Uilora: Kehitysdirektiivi on opas, mitä melkein jokainen vierailija noudattaa. Se pätee maapalloon ja toisiin maailmoihin, missä kieli, ulottuvuus, protokolla tai muut näkymättömät olosuhteet voivat estää vierailijaa tekemästä parempaa valintaa. Se määrittelee, mihin toimiin voidaan tai ei voida ryhtyä, ja siihen on rakennettu turvatoimia tilanteeseen, missä he eivät enää pysty tekemään päätöksiä kyvyttömyyden vuoksi. Monilla osavaltioilla ja mailla on tänä päivänä kehittyneitä terveydenhoitodirektiivejä. Nämä ideat alkoivat jäänteinä kaukaisista muistoista, joita välitettiin ihmisille - viipyileviä vaikutuksia surullisista ja traumaattisista kokemuksista kauan sitten.

Kehitysdirektiivi on elävä ja kirjoittamaton universaalin tiedon käsikirja. Se on olemassa omasta tahdostaan ja sitä voidaan muuttaa tai päivittää, silloin kun hetki tai tilanne kutsuu siihen. Se on punottuna asuun, mitä melkein kaikki vierailijat käyttävät melkein kaikissa maailmoissa, mutta se on erityisen tärkeä siellä, missä vierailijoita voitaisiin pitää kutsumattomia vieraina. Esim. maa kutsuu monia eri vierailijoita, mutta ihmiset ovat harvoin tietoisia tästä. Yksi syy miksi yhteinen äitimme [Gaia] on saattanut meidät yhteen, on, että alat esitellä meitä toinen toisillemme, mikä tekee selväksi, että olemme täällä kumppanuuden hengessä. Vaikka monet meistä ovat olleet täällä jonkin aikaa, pian tulee lisää. Direktiivi suojelee meitä ja estää meitä puutumasta toisten oikeuksiin tai tahtoon. Niiden joilla on kehittynyttä tietoa, on luonnollista välittää tietoa muille. Direktiivi estää hyvää tarkoittavia ideoita tulemasta ei-halutuksi toimiksi, joita ei voi mitätöidä.

Pepper: Keskustelumme ajan olet käyttänyt sanaa "vierailija" kuvaamaan vanhempiasi ja muita. Käytätkö tätä sanaa samalla tavalla kuin me "avaruusolentoa"? Pidettäisiinkö sinuakin vierailijana?

Uilora: Niiden jotka saapuvat portaaleista ja paikoista maapallon ulkopuolella, on vaikeaa esitellä itseään teille kunnolla. Muissa maailmoissa protokolla vaatii esittelyä tai tervehdystä jo kauan ennen, kuin jokin kynnys ylitetään, ja kaikki muu olisi sopimatonta ja se voitaisiin tulkita karkeaksi tai myös vihamieliseksi. Maa on käynyt läpi rajakriisejä jonkin aikaa eikä se ole määritellyt (edes itselleen), mikä on vierasta ja mikä tavallista. Ihminen kyseenalaistaa niiden syntymäoikeuden, jotka syntyvät eri kasteihin ja kulttuureihin, ja säilyttää edelleen vaaleamman ihonvärin ja näkee enemmän valoa niissä, joilla on syntyessään vaaleamman väriset silmät. Tämä rajoittunut näkökulma ei edistä niiden esittäytymistä, jotka ovat lähi- tai kaukomaailmoista. Esim. ne jotka kykenevät ohjaamaan ihmiskuntaa tiettyjen resurssien säilyttämisessä, ovat yötä mustempia. Heidän ihonsa näyttäisi teistä märältä, paljolti kuin hylkeellä, mutta se tuntuu koskettaessa hyvin kuivalta. Heidän silmänsä loistavat kuin timantit ja he pystyvät näkemään maahan ja sen läpi. Mitä keskivertoihminen ajattelisi heistä, jos hän kohtaisi heidät todellisessa muodossa?

Jos avaruusolento on olento, joka ei ole syntynyt maan päällä, niin en ole avaruusolento, koska synnyin maan päällä omana aikananne. Vaikka syntymäni oli perinteinen, ette pitäisi sitä sellaisena. Vaikka vietän suurimman osan ajastani maan päällä, pystyn myös elämään helposti muutamassa muussa maailmassa. Aikani täällä ei ole rajallinen, mutten jää pysyvästi. Pidän itseäni muukalaisalkuperää olevana vierailevana asukkaana. Kaltaisiani on monia.

Pepper: Tiedän, ettei maapallo kuulu ihmiskunnalle, mutta kuuluuko se todellisuudessa toiselle rodulle, josta emme tiedä? Tämän ajatuksen ympärillä näyttää olevan paljon hämmennystä. Voitko valaista tätä aihetta?

Uilora: Maa ei kuulu kenellekään ja se on itsenäinen sille aistivalle olennolle, joka on sen sielu. Kuitenkin se on näyttänyt aina kuuluvan roduille, jotka ovat vaatineet sitä perintöoikeutenaan. Maa on taivaankappale ja sellaisena sitä ei voi ostaa tai myydä. Vaikkei sen omistajuutta voi vaatia, siitä on taistelu monta kertaa. Maata ovat kutsuneet kodiksi useat rodut, jotka ovat päättäneet asua sen päällä ja sisällä. He ovat olleet tietämättömiä toisistaan - ajan, ulottuvuuden, maantieteen tai olosuhteiden erottamina. Maa on ainutlaatuinen siinä, että se on leikki/pelikenttä joillekin ja koekenttä toisille.

On vähän asioita, mitä maa vastustaa - äitimme on kärsivällinen, hoivaava ja ennakkoluuloton. Ihmiskunta luo kiireisenä elämää laboratorioissa ja koeputkissa. Todellinen perintönne alkaa valjeta joillekin teistä, mutta vie jonkin aikaa, ennen kuin aika palaa täsmälleen siihen paikkaan, mistä ihminen alun perin alkoi. Maaperustaisen evoluution kaavat ja mallit ovat näyttäneet tältä: luoja - luova - luo, luotu - luo - luoja, luotu - luova - luoja - luovuus (???)

GAIA: Kutsustani ja pyynnöstäni Uilora kertoo teille itsestään, vanhemmistaan ja siitä, miten he tulivat käymään maan päälle. Myöhemmin hän kertoo teille, mikseivät he ole enää maan päällä, missä he ovat nyt ja miksi hän päätti jäädä taakse. Uiloran tapaan on monia, joiden tausta ja syntymä alkoi jossain muualla, mutta joita kiinnostaa nyt pääasiassa maa. Useimmat maailman hallitukset ja merkittävät järjestöt arvioivat pian uudelleen avaruusolentoaihetta. Niiden on yksinkertaisesti aika tehdä niin ja ne saavat impulssin sekä sisältä että ulkopuolelta. Impulssi on kuin tarve, joka tuntuu viehättävältä ja mielenkiintoiselta. Se toimitetaan koteloituna valona, joka pillerin tapaan nielaistaan kokonaisena.

Oman sielunne ei ole epätavallista antaa impulssia teille ja useimmiten se perustuu omaan pyyntöönne. Esim. jos halunne oli tehdä erityinen muutos tai liike elämässänne, minkä tunsitte hyvin vaikeaksi tai lähes mahdottomaksi, sielunne reagoi pyyntöönne energiavalelulla. Energia sielustanne tulee tavallisesti valopaketteina tai impulsseina, mitkä toimitetaan kaikkialle keskushermojärjestelmäänne. Sielunne ei voi tehdä tätä osaa puolestanne ja jos ette onnistu tekemään sitä itse, ette koe täyttä tarkoitettua hyötyä. Tämä on yksi syy, miksi on tärkeää ylläpitää tervettä tietoisuutta sekä useita kommunikointitasoja sielunne ja muiden kumppaneidenne ja opettajienne kanssa. Teillä on paljon seuraa kokemuksissanne ja teillä on paljon tukea, mistä ammentaa, mutta perimmiltään te olette vastuussa haluistanne ja niiden toteuttamisesta.

Niistä vaikeuksista huolimatta, joita näette ympärillänne, fyysinen maa pystyy tukemaan itseään ja ylläpitämään itsensä. Maa on tiennyt oman osansa katastrofaalisista tapahtumista, ovat ne sitten luonnollisia tai keinotekoisia, ihmisen tekemiä tai muualla tehtyjä ja tänne tuotuja. Tuleva fyysinen maa voi ilmaista itseään alkalisempana tai happamampana, kosteampana tai kuivempana, se voi olla enemmän tai vähemmän maamassaa kunkin suuren syklin aikana, vähemmän tai enemmän napajäitä. Ihmiskunnan tulevaisuus ei ole niin konkreettinen kuin maan, vaikkei hauraskaan.

Roolini Gaiana, planeetan tietoisuutena, on ainutlaatuinen siinä, että se liittyy ihmiskuntaan äitinä ja tarpeellisimpien elementtien ja materiaalien antajana. Ilman näitä ihmiskunnan olisi muututtava ja sopeuduttava hyvin nopeasti, kenties nopeammin mihin se pystyisi omin voimin. Siksi galaktisten veljienne ja sisarienne on aika tulla avuksenne, jos kumppanuus voidaan muodostaa. Aionien ajan tällaiset kumppanuudet ovat olleet mahdollisia. Näille ei ole mitään valtuutusta ja historia paljastuu ainutlaatuisesti hetkessä. Yhteistyösiteitä maallisten ja taivaallisten rotujen välillä on tehty ja katkaistu monta kertaa, kukin ainutlaatuisena siinä tarkoituksessa tai lupauksessa, mikä sen on muodostanut.

Pyynnöstäni ja koska ihmiskunta ei ole pyytänyt omasta puolestaan, valoimpulsseja ohjataan maata kohti ja maan sisästä. Nämä informaatiopaketit sisältävät tärkeää tietoa, mikä voi nopeasti kehittyä, jos sen vastaanottajat päättävät toimia sen mukaan. Miksi nyt? Kuten voitte nähdä ympärillänne, monet planeetan resurssit ovat ilman hoitajaa. Planeetta (kehoni) voi ylläpitää, imeä ja uudelleen ohjata monia, muttei kaikkia toimintojaan. Maan ensisijainen direktiivi on olla kaikkien elämän puolien puolestapuhuja - menneiden, nykyisten ja tulevien. Ihmiskunta maan tietoisimpana ja tiedostavimpana elämänmuotona kantaa maan tilanhoitajan titteliä ja vastuuta. Tämä pysyy voimassa riippumatta siitä, tietääkö ihmiskunta sen vai ei, uskooko ja luottaako se siihen vai torjuuko se sen. Tietoisena tai tiedostamattomana ihmiskollektiivi on suurin maan resurssien käyttäjä ja sen on opittava hallitsemaan niitä vastaavasti.

Ajankohtainen Meksikonlahden öljyvuoto on kääntynyt vastaan ihmiskunnan kykyä hallita tai hoitaa yhtä tai useampaa resurssia. Kahta useampaan maan tärkeään elementtiin on vaikutettu merkittävästi ja useita maa-alueita on jo vahingoitettu - lisää ilmoituksia tehdään pian. Vahingoitettujen alueiden luonto ei palaudu moniin vuosikymmeniin ja on luultavaa, että kymmenen sukupolvea kertoo tuleville sukupolville, että tämä oli hetki, joka käänsi sivua ja vuoroveden poispäin ihmisestä. Ihmiskunnan on nyt etsittävä apua itsensä ulkopuolelta minimoidakseen luomansa olosuhteet. Kuten on sanottu aiemmin, maan ei ole mahdollista kääntyä omia lapsiaan vastaan, koska he ovat rakkaita ja vihittyjä maahan. Kuitenkin tuntevan planeetan on suojeltava ja ylläpidettävä kaikkea elämää. Sen on katsottava seuraavaa päivää ja seuraavaa aikakautta.

Maa mittaa tilanhoitorikkomuksia "suurennoksina". On viisi suurennosta perustuen viiteen korvaamattomaan maan elementtiin. Mikä tahansa merkittävä rikkomus näiden elementtien elementtijärjestössä riittää aiheuttamaan, että maa astuu yhteen tai useampaan "suurennokseen". Suurennos on laajennettua kommunikointia taivaankappaleiden välillä, mikä sallii ja kutsuu apua maailmojen välillä. Esim. suurennos yksi syntyy huolesta yhtä tai useampaa elementtiä tai resurssia kohtaan. Suurennos on yksinkertainen ja luonnollinen teko, mikä alkaa siellä, mistä rakkaus tai kunnioitus on ollut poissa liian kauan.

Seuraavassa osiossamme tutkimme viittä suurennosaluetta ja miten ne alkoivat. Ihmiskunta on kauan ollut mukavuusalueella ja jotkut suurennosalueiden vaikutuksista voivat olla yllättäviä. Ihmiskunta on tottunut olemaan maailmansa hallinnassa ja vaikka näin on edelleen, sen täytyy oppia taas paikkansa vaatiakseen takaisin oman asemansa.

Jatkuu …

Rakastavasti palvellen maata ja ihmiskuntaa,
Pepper

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >