HomeViestejäPepper Lewis26.6.2010 - Suurennosalueet II: Miten käynnistetään pysähtynyt maailma

26.6.2010 - Suurennosalueet II: Miten käynnistetään pysähtynyt maailma

SUURENNOSALUEET II: MITEN KÄYNNISTETÄÄN PYSÄHTYNYT MAAILMA

Uiloraa ja Gaiaa kanavoinut Pepper Lewis (spiritlibrary.com)
26.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat lukijat, tämä on jatkuvan sarjan toinen osio. Jos ensimmäinen osa ei ole sinulle tuttu, toivon, että otat aikaa etsiäksesi ja lukeaksesi sen. Kertauksena, tämä on yksityiskohtainen keskustelu minun ja avaruusolentoalkuperää olevan nuoren naisen välillä, Gaian avustuksella. Hän syntyi täällä maan päällä, kahden avaruusolentovanhemman tyttäreksi. Kun hän täytti viisi (maan kronologian perusteella), hänen vanhempansa järjestivät hänelle käynnin kotimaailmaansa. Hän asui esi-isiensä maailmassa 12 vuotta vastaavan ajanjakson, vaikka alle yksi maan vuotta kului. Hän on nyt aikuinen nainen, joka kykenee olemaan kahdessa maailmassa suhteellisen pienin säädöin ja hänellä on tärkeitä ja tarkoituksellisia viestejä annettavana kummallekin maailmalle. Uilora ei ole sananmukainen nimi, vaan anagrammi, joka edustaa hänen tyyliään ja olemustaan.

Pepper: Viime kerralla puhuessamme kerroit minulle vanhemmistasi. Se oli hyvin kiinnostavaa, mutta nyt haluaisin kuulla enemmän sinusta. Tiedän, että Gaialla on tarkoitus meidän saattamisessa yhteen ja olen innokas tietämään enemmän siitä. Tiedän, että synnyit täällä maan päällä, mutta erilaisissa olosuhteissa. Voitko kertoa minulle enemmän siitä?

Uilora: Synnyin vuonna 1967 Pohjois-Kaliforniassa. Vanhempani laittoivat minut alkuun maan tapaan yhdynnällä ja rakastelulla. Rituaalimme ovat vähän erilaiset kuin maanpäällisillä ja on vähemmän todellista tai kuviteltua seurustelua. Meillä on kyky nähdä kauemmas tulevaisuuteen eikä ole vaikeaa määritellä, onko kumppanuus pitkäaikaista. Jotkut meistä pystyvät myös määrittelemään fyysisen ruumiillistumisemme (elämän) pituuden. Tämä informaatio annetaan mahdollisille vanhemmillemme, mutta useimmiten se jo tiedetään.

Jotkut kumppanuuksistamme muistuttavat ihmisen avioliittoa, mutta meillä ei ole sopimuksellisia velvoitteita toisiamme kohtaan tai emme pidä toisiamme tilivelvollisina muutoksista elämässä tai elämäntyylissä. Kunnioitamme rehellisyyttä ja itsenäisyyttä, rakastamme syvästi ja kovasti ja sovimme kokevamme kaikkia asioita, joita elämällä on varastossa meille. Meille ei ole tavatonta odottaa rakkaan saapumista (ruumiillistumista) pidempää aikaa kuin on tavallista tai edes mahdollista maan päällä.

Vanhempani ovat olleet yhdessä monta eri kertaa ja pitäneet toistensa seuraa parempana kuin muiden, mutta heillä on ollut myös monia muita suhteita ja he harkitsisivat niitä edelleen. Mustasukkaisuus parittelevien tai parittelemattomien parien keskuudessa ei ole tavallista, koska olemme vapaita valitsemaan toisemme, muttei se ole ennenkuulumatonta. Joskus nekään joilla on näkökyky hyvin kauas, eivät pysty näkemään riittävän kauas tietääkseen, että elämä tuo heille sen, mitä heidän sydämensä haluaa. Emme pidä mustasukkaisuutta tai kateutta torjuttavana tai kiellettävänä, koska kyse on itsen ja sen subjektiivisuuden välisestä asiasta. Lopulta objektiivisuus ja tasapaino palaavat.

Vanhempani laittoivat minut alulle muualla, mutta päättivät synnyttää fyysisen muotoni maan päällä. He ajattelivat, että se oli kunnia ja tapa juhlistaa ja lujittaa sitä työtä, mitä he tekivät tuolloin maan päällä. Heidän valintansa tehtiin kumppanuuden hengessä ja sitä tukivat ne, jotka tunsivat heidät ja heidän alkuperänsä hyvin. He tiesivät myös, että minun synnyttämiseni täällä tekisi minusta hybridin tai muukalaisen joidenkin silmissä, mutta he luottivat, että tätä pidettäisiin jonain päivänä voimavarana. Äitini raskaus oli yhtä ilmeistä kuin kenen tahansa naisen eivätkä vanhempani yrittäneet pitää syntymääni piilossa tai salassa. He valitsivat kotisynnytyksen tuon ajan steriilin sairaalasynnytyksen sijasta. Isäni toimi kätilönä erään perheen ystävän avustuksella, joka tunsi muutamia suosikkitapoja, jotka tekevät meistä fyysisesti ainutlaatuisia. Syntymässäni ei ollut mitään epätavallista tai vaikeaa, minkä minulle on kerrottu olleen paljon tuskattomampaa tai helpompaa kuin tyypillisissä maan raskauksissa.

Kehomme näyttää kykenevän paremmin sopeutumaan raskauteen. Tiheytemme (fyysinen olemus miinus keho) on hieman pienempi kuin keskivertoihmisvauvalla, mikä tekee myös syntymäpainostamme pienemmän. Olemme yleensä vähän pidempiä kuin te ja hoikempia ja sydämemme ja keuhkokapasiteettimme on vähän pienempi. Pystymme itse valvomaan terveyttämme. Tämä ei merkitse, ettemme koskaan sairastu, mutta se on meille harvoin yllätys. Pystymme tavallisesti suunnittelemaan lepäämistä tai voimamme uudistamista tarvittaessa. Pidämme tervehdyttäviä lomia, kun fyysinen, mentaali- tai tunnekehomme vaatii sitä. Nämä viestit saadaan selvästi ja täsmällisesti. Emme epäile niitä tai viivyttele niiden noudattamisen kanssa. Olemme harvoin ainoa, joka työskentelee tietyssä projektissa, joten hommamme ei pysähdy, kun olemme poissa.

Vanhempani ovat kertoneet minulle, että asuimme keskikokoisella esikaupunkialueella, noin tunnin ajomatkan päästä Kalifornian lahdelta, mutta oma muistikuvani eivät ole tarkkoja. Jostain syystä en ole koskaan pitänyt sitä kovin tärkeänä enkä ole ottanut asiakseni käydä tuossa ajassa tai paikassa. En ajattele sitä samalla tavalla, kuin ehkä joku muu ajattelisi. Minulla oli hyvin monimuotoinen lapsuus ja matkustelimme melkoisesti. En muista koskaan ajatelleeni, oliko minulla onnellinen lapsuus, kuten olen nähnyt toisten tekevän. Olin lapsi sanan jokaisessa merkityksessä. En pitänyt itseäni erilaisena ja fyysiset piirteeni olivat kaiken puolin samanlaisia kuin lapsilla yleensä. Vanhempani eivät koskaan kehottaneet minua toimimaan eri tavalla tai salaamaan mitään informaatiota taustastani.

Vanhempani työskentelivät useimmiten yhdessä tiiminä, joten heidän matkustaessaan kuljin heidän mukanaan. Kotikoulu ei ollut tuolloin kovin yleistä, muttei se ollut ennenkuulumatonta. Joskus vanhempani työskentelivät projekteissa, joilla oli sotilaallisia intressejä. Kouluni tiesi tämän ja oletti, että tämä oli syynä poissaolooni. Ei ollut koskaan tarvetta valehdella tai johtaa harhaan ketään enkä voi ajatella yhtäkään tapausta, missä näin olisi käynyt. Useimmat ihmiset uskoivat, mitä he halusivat uskoa oman tuntemuksensa ja ymmärryksensä perusteella. Perheeni on aina ollut hyvin kiinnostunut maasta ja kaiken sen pinnalla olevan hyvinvoinnista ja olen varma, että kaikki jotka tunsivat meidät, aistivat tämän.

Kun oli iältäni viiden ja kuuden vuoden välillä, vanhempani päättivät, että minun oli aika palata kotimaailmaani. Olin ollut siellä useita kertoja aiemmin, mutta minulla oli vain hämäriä muistikuvia ajastamme siellä. Minusta ajatus kahden eri maailman kutsumisesta kodiksi oli hyvin mukava. En tuntenut sitä sen kummemmaksi, kuin kukaan lapsi joka on syntynyt yhdessä maassa ja sitten muuttaa toiseen maahan, jossa on oma kieli ja omat tavat. Olen aina tuntenut olevani yhtälailla kotona kummassakin maailmassa. Minulla on ollut tilaisuus vierailla myös muutamassa muussa maailmassa ja vaikka olin kiitollinen tuosta kokemuksesta, en tuntunut mitään viehätystä tai kiintymystä. Sen lyhyen ajan osalta, minkä olin poissa maan päältä, vanhempani kertoivat koululle, että minulla oli tilaisuus vierailla syntymäpaikassani ja että saisin asianmukaista koulutusta ollessani poissa. Tämä oli tietysti totta. He lupasivat, että olisin kaikissa aineissa ajan tasalla palatessani.

Olin poissa maan päältä noin 10 kuukautta, mikä vastaa noin 12 vuotta omassa maailmassani. Kehoni muokkautui vähitellen nuorehkoksi tytöksi kotimaailmassani ja muokkautui uudestaan taas palatessani maan päälle. Teidän kehonne voisi tehdä saman, jos niillä olisi jotain jäljiteltävää ja hyvä syy tehdä niin. Keho on tehty fyysisestä aikomuksesta ja se on hyvin innokas miellyttämään ja palkitsemaan korkeampia ajatuksia. Mielen kykyä kuvitella ja luoda monia erilaisia ideoita ja kokemuksia pitäisi harjoittaa eikä hukata. Yksi syy, miksi ihmiskeho ei pysy kuosissa tai ei niin usein kuin se voisi, on, ettei sitä käytetä potentiaalinsa mukaisesti. Se on myös yksi syy, miksi se ikääntyy nopeammin, kuin pidätte hyvänä.

Opiskelu kotimaailmassani palvelivat useita tarkoituksia. Opin (tai muistin), miten muodostetaan taas yhteys moniin itsen puoliin, mikä salli minun tietää ajatusteni ja valitsemieni toimien syvemmän merkityksen. Vanhempani olivat tarkkailleet minua päiväunelmoimassa ja ihmettelemässä tunnettuja asioita ja tämä ainakin osittain yllytti heitä päätökseen vierailustani ns. juurillani. Opin, miten suoritetaan tehtäviä, jotka olivat yksinkertaisia omassa maailmassani, mutta vielä vaikeita tällä maan päällä. Esim. voisin katsoa kiveä ja määritellä tarkasti sen tilavuuden ja painon sekä melkein kaikki sen tarjoamat käyttötavat. Tämä tieto sallii meidän käyttää paremmin resurssejamme ja jätemäärämme on hyvin pieni verrattuna maan jätemäärään. Olemme kuvanneet tätä kykyä monille maan päällä, koska sitä voidaan soveltaa moniin maailmanne kiinnostuksen aiheisiin, mutta tähän mennessä se on saanut vain vähän kiinnostusta. Haluaisin kertoa muita kiinnostavia aiheita, mutta ensin haluaisin antaa teille kokonaan riittävät taustatiedot itsestäni.

Tämä kotimaailmassa viettämäni aika oli korvaamatonta minulle monilla tavoilla ja minulla on hyvin rakkaita muistoja siitä. Tuona aikana solmittiin monia ystävyyssuhteita ja olen edelleen yhteydessä melkein kaikkiin, joita tapasin. Heidän kiinnostuksenkohteensa ovat hyvin erilaisia kuin omani, kuten kaikki muukin, mutta tämä erilaisuus antaa meille vain enemmän jaettavaa. Olemme edelleen yhteydessä toisiimme. On monia muita tapoja pitää yhteyttä kuin sähköpostit ja tekstiviestit! Joskus ystäväni ovat ilmaisseet tuntevansa, että olen epäedullisessa asemassa täällä maan päällä, mutten ole koskaan tuntenut niin. Olen täällä omasta valinnasta ja olen huolellisesti ja tarkasti arvioinut tuota valintaa aina, kun tilaisuuksia on ollut läsnä.

Kotimaailmassa asuin tätini kanssa, vaikkei hän ole sukua minuun syntymän kautta. Hän on isäni sisar perhemielessä, mutta ei geneettisesti. Koska geenejä voidaan vääntää, muokata ja järjestää uudelleen, emme anna niille niin paljon merkitystä kuin te. Useimpia lapsistamme pidettäisiin adoptoituina maan standardien mukaisesti ja useimpia vanhempia "korvikkeina". Sen työn monimutkaisuuden perusteella mitä he tulivat tänne tekemään, vanhempani olisivat voineet päättää seurata tätä tapaa, mutta he valitsivat sen sijaan, että tarkkailevat maan tapoja ja juhlistavat monia yhteisiä elämiään. Kummassakin tapauksessa minusta olisi tullut heidän lapsensa. Tätini oli hyvin avokätinen minulle. Hänellä oli nopeat hoksottimet ja hyvä huumorintaju. Hän kiusoitteli minua, että olin vähän liian ihminen, ja sanoi, että minun pitäisi palata kotimaailmaani useammin, jotten unohtaisi, mitä olin oppinut. Hän on ollut oikeassa tässä ja monissa muissa aiheissa ja olen havainnut hyväksi ideaksi palata sinne ainakin lyhyeksi aikaa aina silloin tällöin.

Maailmani on kaunis, muttei niin kaunis kuin maa. Kaupunkimme ovat hyvin rakennettuja ja kaavaltaan samankeskisiä ympyröitä, jotka risteävät toisten kaupunkien kanssa. Jokaisessa risteyksessä on jokin maamerkki, joka on jotenkin merkittävä tai kaunis ja kumpikin kaupunki on antanut siihen oman osansa. Nämä yhteisalueet kuuluvat tarkoituksenmukaisesti kummallekin kaupungille. Useimmiten ne ovat yhteiskunnallisia ja älyllisiä keskuksia, kerääntymispaikkoja nuorille ja vanhoille yhtälailla. Niillä jotka kokoontuvat näihin paikkoihin, on erilaisia kiinnostuksenaiheita ja mieltymyksiä, kuitenkin olisi harvinaista, että havaitsee yhden kaupunkilaisen kohtelevan ennakkoluuloisesti toista.

Historiamme on täynnä arpia vanhoista sodista, kun yhteistyö eri planeettojen rotujen kanssa ei ole mennyt toivotusti tai suunnitellusti, mutta tämä on nyt muinaishistoriaa. Opimme paljon toisiltamme näissä kokemuksissa eikä niitä ole ollut koskaan tarvetta toistaa. Tämä on yksi syy, miksi sovimme ihanteellisesti työskentelemään ihmisten kanssa. Ymmärrämme vaikeudet, joita liittyy toissijaiseen oppimiseen omasta maailmastaan. Tiedämme, mitä kaipaatte tietää ja tuntea sekä mikä estää teiltä sen. Haluamme rinnallanne parasta tälle siirtymäajalle maan päällä.

Opin paljon kotimaailmastani, mitä vanhempani olivat toivoneet, mutta opin myös paljon maasta. On hyvin vaikeaa olla objektiivinen jostain, silloin kun on uppoutuneena siihen, ja poissaoloni salli minun nähdä asioita eri näkökulmista. Olin vain 5-vuotias tehdessäni tämän matkan, kuitenkin vietin melkein 12 vuotta sillä, mikä on riittävästi nähdäkseni asioita puoliaikuisen silmin. Nuorta mieltä kunnioitetaan kovasti, kuten myös nuorta viisautta, ja silloinkin kun sitä ei täysin harkita, se on kuitenkin tervetullutta. Olisin voinut päättää jäädä sinne, mutta tuo ajatus tuskin tuli edes mieleeni. Minulla on kotimaailma, mutta maa on kotini. En ole koskaan katunut tai epäröinyt valintaani.

Palasin maan päälle ja vanhempieni luo suunniteltuna ajankohtana. He eivät kaivanneet minua, koska olin yhdistyneenä heihin ajatuksilla ja tunteilla. He tiesivät toimistani ja myös ajatuksista ja tunteista, joiden jakamiseen heidän kanssaan tunsin pakottavaa tarvetta. Mielemme ei tunkeudu toisen ajatuksiin, mutta tietoisuusverkko yhdistyy niihin. Esim. minun ei tarvitsisi muistuttaa äitiäni keskustelusta, jonka kävimme vuosia sitten - ajatusprosessini opastaisi meitä kumpaakin. Se on samanlaista, mitä hevonen ja ratsastaja tuntevat - tarvitaan vain hienosta painon vaihtamista tai pientä suitsien liikettä, kyse on luonnollisesta prosessista. Lähitulevaisuudessa jaatte ajatuksianne samalla tavalla, mutta ensin teidän on ylitettävä pelot, joita liittyy ajatustenne yksityisyyteen. Ajatuksenne eivät ole yksityisiä. Ne näkyvät ja tuntuvat helposti. Tunteenne ovat yksityisiä, vaikka teidän olisi hyvä jakaa niitä useammin. Sen tekeminen nopeuttaisi ajatustenne edullisten kokemusten luomista useammin. Voit kysyä minulta lisää tästä myöhemmin, jos päätät niin.

Palattuani vietin muutaman viikon vanhempieni kanssa ja muodostin siteen uudestaan. Vaikka olin viettänyt poissa 12 vuotta (tai 10 kuukautta), he tiesivät jo melkein kaiken poissaoloajastani. Siltikin tunsin pakkoa lisätä muutamia yksityiskohtia, jotta voisimme nauttia kokemuksesta yhdessä. Kiitin heitä tilaisuudesta, muttei siihen ollut mitään tarvetta. Se oli enemmän maan ele, mikä on perheeni sana asioille, mitä teemme täällä muttemme siellä. Matkani "ulkomaille" ei maksanut mitään eikä siitä ollut heille mitään vaivaa. Olin innokas pääsemään taas yhteen maan ystävieni kanssa ja vanhempani järjestivät sen heti, kun pystyin muuttamaan kehotietoisuuteni olemaan taas 6-vuotias.  Kerroin ystävilleni kaikista kokemuksistani. En jättänyt mitään pois eivätkä vanhempani pyytäneet minua salaamaan mitään identiteetistäni tai kokemuksistani. Ystäväni olivat kiinnostuneita, mutteivät sen enempää, kuin jos olisin käynyt Euroopassa.

Muu lapsuuteni oli suhteellisen samanlaista kuin toisten ikäisteni, paitsi että olin altistunut toisille maailmoille ja maan lähiversioille. Kiitos vanhempieni, pystyn olemaan kummassakin maailmassa. Tällä hetkellä olen pääasiassa kiinnostunut työstäni täällä maan päällä, mutta tämä voi muuttua.

Pepper: Olen hyvin kiinnostunut sinusta ja elämästäsi, mutta olen kiinnostuneempi ihmiskunnasta ja tulevaisuudestamme maan päällä. Olen aina ollut. Onko sinulla erityisinformaatiota, mistä voisi olla meille hyötyä?

Uilora: Yhteinen äitimme on saattanut meidät yhteen välittämään viestejä, joita ei ehkä muuten kuultaisi. En ole kiinnostunut antamaan sanojani julkisesti. Identiteettini ei ole salaisuus, mutta jään tällä hetkellä mieluummin anonymiteettini suojaan. Maa on koti monille eri asukkaille, joista jotkut ovat olleet täällä kauemmin kuin ihmiskunta. Ihmisten on aika tulla tietoiseksi tästä. Maalle olisi ehdottomasti hyötyä läheisemmästä tuttavuudesta joidenkin (ei kaikkien) näiden rotujen kanssa ja olisi parempi, jos teidän rotunne tekisi aloitteen.

Pepper: Olemme katselleet ylös taivaalle ja planeettoihin pitkän aikaa ja monet meistä uskovat jo maan ulkopuolisiin rotuihin. Jotkut ovat antaneet niiden saapumisajankohdan ja märehtineet odottaen ilmoitusta. Monin tavoin se näyttää viivästyneen. Lukemattomia ennustettuja ilmoituspäivämääriä on tullut ja mennyt. Mikä tekee tästä kerrasta erilaisen ja miksi meidän on tärkeää tehdä aloite?

Uilora: Maa on paremmin valmis tukemaan tuttavuutta rotujen kanssa tänä aikana ja auttamaan tarvittaessa läheisen suhteen luomisessa. Maa puhuu meille eri kieltä kuin se, mitä te kuuntelette. Ihmiskunta on kovin huolissaan maan resursseista tällä hetkellä, kuitenkin niiden käyttöä on jatkettu liikaa. Viljelyskasveja on vuoroteltava vuodenaikojen ja kiertojen mukaisesti ja sama pätee moniin maan resursseihin. Maa pystyy korvaamaan ja palautumaan tietyn ajan kuluessa ja se on tehnyt niin monta kertaa. Myös ihmiskunta kykenee samaan, muttei ole aina tehnyt sitä onnistuneesti, erityisesti väestön kasvaessa. Olisi helpompaa ihmiskunnalle ja maalle, jos "kyydissä" olisi vähemmän ihmisiä.

Tietyissä maailmoissa on aikoja, jolloin on parempi antaa planeetan synnyttää itsensä uudestaan ja odottaa sen kutsua liittyä taas seuraan. Tietysti monien näiden rotujen on oltava jossain muualla (planeetan ulkopuolella) näinä siirtymäaikoina, kuten vaihtoehtoisessa kuussa tai aluksilla jotka ovat yhtä suuria kuin kaupungit. Olisi myös sopivaa sanoa, että muut rodut eivät ole niin kiintyneitä fyysiseen kehoonsa tai planeettaidentiteettiinsä kuin maayhteiskuntien jäsenet. Maa on halukas osallistumaan kaikkeen, mitä ihmiskunta keksii - se on salliva äiti. Se ei kiellä ihmisiä, muttei se voi suojella sitä kaikissa olosuhteissa. Olette varmasti nähneet sen kaaoksen, mikä seuraa maanjäristystä tai muita fyysisiä energiavapautuksia. Tulevaisuudessa pystytte välttämään sellaiset katastrofit, mutta ette aiemmin, ennen kuin ymmärrätte fyysistä planeettaa ja sen eri kiertoja.

Ihmiskunta on korostuneesti pakottanut aina vain lisää planeetan resursseja, muttei se pysty kontrolloimaan kyltymätöntä ruokahaluaan saada lisää. Maa taipuu jatkuvasti ihmiskunnan edessä, mutta ennakoimaton odottaa kulman takana. Olisi parempi sanoa "riittää" ja etsiä muualta tarpeitaan. Tämä on hyvin tuntemamme aihe. Voisimme antaa apuamme tässä ja muissa asioissa. Ihmisellä on pitkä historia oppimansa unohtamisessa eikä se voi löytää sitä, mitä se ei osaa etsiä. Aina uudestaan se on tyytynyt kuviteltuun historiaan, vain muutamien haastaessa tai kieltäessä sen. Ilman suuremman totuuden palvelemista liian monta mestaria odottaa maksua ja ihmiskunnasta tulee velallinen, jolla on liikaa velkaa. Kun tästä tulee lähes mahdoton tehtävä, ihmiskunta hylkää vähitellen ponnistelunsa ja itsensä prosessiin. Tämän rajan ulkoiset merkit on jo rikottu, muttei vielä peräännytä. Jos ihmiskunta tekisi aloitteen, se muuttaisi tapahtumien suuntaa - se muuttaisi tulevaisuutta ja tekisi mahdottomaksi saman mallin toistamisen.

Pepper: En epäile sanomasi todenperäisyyttä, mutta jos olemme hyvin lähellä samojen virheiden tekemistä, niin mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua, jos emme tee ensimmäistä liikettä? Olisiko niin huono asia, jos sinun rotusi tai joku muu rotu tulisi avuksemme ennen jokin tapahtumista ja kiittäisimme teitä jälkeenpäin? Jos pystyisimme tekemään niin, kuin ehdotat, miltä apunne näyttäisi? Miten kauan kestäisi, ennen kuin voisimme tietää, että asiat ovat muuttuneet paremmaksi?

Uilora: Jos toinen rotu tulisi avuksenne kutsumatta, sama malli tapahtuisi eksponentiaalisesti luultavammin, koska ihmiskunta kirjoittaisi muistinsa uudestaan vastaamaan saapumistamme. Tuo hetki merkitsisi pelastustanne, ei alkuanne. Geenimateriaali mistä teidät on tehty, muistaisi aiemmat hetket, jolloin teidät alistettiin tai kukistettiin. Unohtaisitte tulevaisuuden, mitä olette rakentaneet, ja vahvuudet joita olette hankkineet. Kuvittelette, miten erilaista elämänne olisi, jos voittaisitte lotossa - kuvittelette tekevänne vähemmän työtä, ette enemmän. Päiväuneksitte taianomaisista loppumista ja alkamisista, niiden luomisen sijasta.

Toiset rodut eivät ole vastaus rukouksiinne ja niiden olisi sopimatonta ottaa roolia, mikä vain edistäisi sitä fantasiaa, minkä sadunomainen loppu vanhentui jo kauan sitten. Teitä ei palvelisi seurata toisia rotuja unohdukseen. Teidän on voimaannutettava itsenne etsimään suurempaa totuutta, ennen kuin voimaannutatte meidät palvelemaan teitä. Teille ei olisi tarkoituksenmukaista olla toisen rodun orjuudessa ja voimme palvella teitä vain lyhyen aikaa.

Apumme olisi erityisalueilla. Näyttäisimme teille, miten järjestää itsenne uudelleen, jotta voisitte vapautua menneistä malleistanne. Näyttäisimme teille, miten rakennetaan siltoja ajatusten välille niin, etteivät todellisuutenne näyttäisi niin turhilta. Me olemme täysivaltaisia. Kukaan muu ei vaadi auktoriteettiamme tai resurssejamme. Resurssimme lainataan planeetalta ja sitten palautetaan siihen eri tavoin, jotka hyödyttävät kaikkia. Olemme taipuvaisempia valjastamaan vain välttämättömiä ja elintärkeitä resursseja. Sama pätee siihen, mitä syömme. Emme mässäile. Emme riskeeraa kehomme terveyttä.  Meillä ei ole henkilökohtaista tai valtion lainaa. Emme ole velkaa palveluksia. Emme säästä tulevaisuuden varalle, koska tulevaisuus antaa meille aina sen, mitä tarvitsemme. Tiedämme, että puute on tilapäinen olotila. Niinpä se ei varaa tilaa ajatuksissamme. Näemme sen syklinä, muttei nopeasti toistuvana.

Erityisissä ja sallituissa olosuhteissa voisimme auttaa kirjoittamaan historianne uudelleen. Voimme kertoa teille paljon lisää Egyptin pyramideista ja muista mysteereistä, joiden avautuminen karttelee teitä, mutta sen tekeminen vaatisi teitä siirtämään sivuun monia ajankohtaisia ajatuksia ja teorioita. Mekaaninen tietämyksemme on kehittyneempää kuin teidän. Meillä on niin pieniä ei-invasiivisia instrumentteja kuin kynä, jotka voivat parantaa monia sairauksia. Yksin apumme fyysisen kehonne kanssa lisäisi ikäänne ja estäisi teitä sairastumasta. Kuten saatatte kuvitella, nämä muutokset vaikuttaisivat myös planeettaan ja siksi ne on ymmärrettävä hyvin.

Apumme kestäisi vain yhden sukupolven ajan, joten emme sotkeutuisi kykyynne tehdä uudelleen maailmaanne omien ajatuksienne kuvaksi. Vuorovaikutuksemme tulokset olisivat mittaamattomia ja muistettavia.

Pepper: Miten sinun maailmasi näkee omamme? Millaisia asioita ette voisi tehdä tai tekisi meille?

Uilora: Näemme maan heijastuksena omasta maailmastamme. Emme pidä itseämme kehittyneempinä. Sen sijaan näemme vaikeuksissa olevan maailman ja kansan. Meillä on suurta myötätuntoa sitä ansaa kohtaan, mihin olette kompastuneet, ansaan mikä viritettiin hyvin kauan sitten. Tiedämme, ettei ole ensimmäinen tai toinen kerta, kun näin on käynyt, mutta muistinne ei ole riittävän täydellinen tunnistamaan tätä. Haluaisimme auttaa teitä vapautumaan tästä ansasta. Meillä ei ole tässä mitään voitettavaa ja menetettävää. Emme ajattele maan kuuluvan ihmiskunnalle ja näkisimme parempana sen jakamisen avoimesti toisten kanssa.

Kronologisen ajankulun perusteella uskotte, että tämän päivän maa on kehittyneempi kuin muinaisten aikojen maa. Näin ei välttämättä ole. Käsityönä tehtyjen saviasioiden sirpaleet joita on löydetty arkeologisista paikoista, eivät ole riittävä indikaattori aikakaudesta tai ihmisistä. Hienostuneemmat ja kehittyneemmät tavarat poistettiin kauan sitten. Ei ole mitään syytä jättää näitä asioita taakse mädäntymään. Kaikki mitä tänne tuotiin muulta, on siirretty sopivampaan paikkaan. Menneisyyden jäänteet ovat ihmisten tekemiä ja maasta tehtyjä, vaikka niiden taustateknologia oli alun perin muualta.

Olisimme auliita antamaan apuamme uusien käsitysten ja ideoiden käyttöönotossa. Jotkut näistä näyttäisivät innovatiivisilta, toiset kiistanalaisilta. Emme yrittäisi vaikuttaa teihin tai ylistää ehdotustemme etuja. Se yritys epäonnistui kauan sitten ja on vastuussa, ainakin osittain, ihmiskunnan tuntemasta pelosta ja viehätyksestä toisia rotuja kohtaan. Emme ottaneet huomioon, että aiempaan vuorovaikutukseenne vieraiden rotujen kanssa liittyi sotaisempi esimerkki ja "peräkkäisyytenne" järjestäisi minkä tahansa uudemman vuorovaikutuksen samalla tavalla. Tämä on valitettavaa, muttei se ole muuttunut. Se on vahvistettu monta kertaa ja havaittu pysyväksi.

Viimeaikaisin vuorovaikutuksemme useiden maailmanjohtajien kanssa tuotti hyvin pienen nettotuloksen, kun jokainen niistä vuorollaan pyysi apuamme oman sotilaallisen paremmuutensa turvaamisessa jossain havaitussa vastoinkäymisessä. Tämän suuntauksen kääntämisyrityksenä näytimme joitain virkamiehiä, jotka tapasimme eri mahdollisissa tulevaisuuksissa, ja vain yksi vaati pientä sotilaallista toimintaa. Heidän reaktionsa tähän oli valmistautua mahdollisuuteen, että pieni toimi vaatisi myöhemmin suurempaa reagointia. He ohittivat muut mahdolliset tulevaisuudet, erityisesti ne jotka johtivat heidän kansalaistensa korkeampaan elintasoon.

Ymmärtäen ihmiskunnan tämänhetkisen viehtymyksen teknologiaan, tarjosimme parannuksia laserteknologiaan, hologrammiseen ympäristöön ilmaistuna. Nämä edistysaskeleet olisivat hyödyttäneet sotateollisuutta, mutta vain sen lääketieteellisillä alueilla. Vaikka se auttaisi palauttamaan mielen ja kehon taistelua edeltävään kuntoon, se ei valitettavasti palauttaisi sotilaan taisteluhalua sotilasta kohtaan. Ehdotimme tämän saattamista lääketieteellisten yhteisöjen ja yliopistojen käyttöön, mutta se sai vain vähän kiinnostusta. Siksi sanomme, että onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi ihmiskunnan on tehtävä aloite.

Olemme aktiivisesti kiinnostuneita yhteistyöstä ihmiskunnan kanssa, muttemme tekemään nykyistä elämäntyyliänne vähän paremmaksi. Tavoitteemme on universaalimpi ja tämä on ymmärrettävä selvästi. Vastauksena kysymykseesi: emme lopeta sotaa tai estä verenvuodatusta. Emme puutu ihmiskunnan tietämättömyyteen, ellei kyse ole suurennosalueen tasapainon palauttamisesta, koska nämä vaikuttavat moniin maailmoihin omanne ulkopuolella. Kuten sanottiin aiemmin, maa ei kuulu ihmiskunnalle. Pian tulee aika miettiä myös toisten hyvinvointia.

Gaia: Kauan sitten joku kaukaisesta kotoperäisestä maarodusta sanoi jotain sellaista, että "jonkin asian näkemiseksi todella, sinun on vaihdettava silmiä sen kanssa, mitä se eniten pelkää. Jonkin asian kuulemiseksi todella, sinun on kuunneltava ääntä, mikä syntyy, kun se tulee luoksesi ja sitten lähtee luotasi. Jonkin asian tuntemiseksi todella, sinun on tiedettävä, johtaako vai seuraako sydän. Ja jonkin asian ymmärtämiseksi todella, sinun on tarkkailtava, kunnes siitä tulee jotain muuta." Viisaita sanoja, sellaisia joita usein välitettiin sukupolvelta toiselle, mutta harvoin tallennettiin, ainakaan konventionaalisessa mielessä. Sama pätee useimmissa vuorovaikutustilanteissa, joita on tapahtunut ihmiskunnan ja muiden rotujen ja olentojen kanssa. Riippumatta niiden merkityksestä niitä ei ole tallennettu ja ette kuule tai tiedä niistä, ellette katso ilmeisimmin "tunnettujen" asioiden yli. Siksi olen tuonut Uiloran luoksenne tänä ainutlaatuisena aikajaksona ja kynnyksellä, jonka te kaikki tunnette oikein hyvin, vaikka olette ylittäneet sen eri aikoina ja omalla tavallanne muihin määränpäihin.

Sanani ovat ihmisiä tyynnyttäviä ja useimmiten ne sallivat teidän nukkua turvallisessa ja rauhallisessa levossa, silloinkin kun maailma liikkuu, järisee ja tekee itseään uudelleen. Jotkut viesteistäni ovat viitanneet toisiin olentoihin ja rotuihin, jotka jakavat maan kanssanne, sekä niihin jotka ovat tulleet ja menneet ajan kuluessa. Uilora oli oikeassa siinä, että puhun hänelle ja toisten rotujen edustajille eri tavalla ja kielellä. Kyse ei ole niinkään etusijasta kuin protokollasta, koska he tuntevat erilaisen maan kuin omanne. Heidän maansa on todellisuus, missä kolmannella ulottuvuudella ei ole päämerkitystä. Heidän maansa tukee heitä, mutta he eivät ole riippuvaisia elannossaan sen resursseista. He ovat vierailijoita ja te olette asukkaita. He tuntevat muita maailmoja, kun taas te edelleen kuvittelette niitä. Olen heidän emäntänsä, mutta teidän äitinne. He ovat kumppaneitani ja te olette osa perhettäni. He ovat viisaita opettajia ja teidän olisi viisasta alkaa olla yhteydessä niihin, jotka voivat auttaa teitä tekemään mieleisenne tulevaisuuden.

Jos maa olisi litteä, seisoisitte sen partaalla, valmiina putoamaan tai kaatumaan. Kun se ei ole, ette ole sellaisessa vaarassa. Kuitenkin seisotte kovalla reunalla, missä aika ja ulottuvuus johtaa moniin eri suuntiin. Ilman opastusta voitte kompastua ja seurata polkuja, jotka johtavat menneisyyteenne. Tämä polku voi näyttää teistä uudelta, koska aika-avaruuksien kerrokset ja ulkonäöt elpyvät kuten maisema. Näin on sekä seikkailun että varovaisuuden aika. Sielunne on valmistellut teitä huolellisesti ja ehdoitta, auttanut teitä kehittämään tietoisuutta lahjoistanne ja osoittanut salakarit, mitkä voisivat estää teitä kompastumasta. Ajan käytävät ovat nyt auki tarjoten menneiden ja tulevien muistojen hyötyjä sekä hyötyjä opettajista ja vierailijoista, jotka ovat olleet paikoissa ja tiloissa, joita te ette ehkä ole vielä nähneet.

Tämä käytävän läpi Uilora ja hänen vanhempana kulkivat kauan sitten. Heidän kotiplaneettansa on kuin meidän, paitsi ettei se ole fyysinen. Se on omassa aurinkokunnassamme, mutta ette tuntisi sitä, ellette pystyisi lukemaan sen puumerkkiä. Fyysisillä (tiheillä) asioilla on ei-fyysinen (tiheydetön) vastine ja Uiloran maailma peilaa maapalloamme tavoilla, jotka ovat sekä kummallisia että upeita, mikä on yksi syy, miksi maa kiehtoo häntä kovasti.

Uiloran sanat voivat näyttää teistä kerskailevilta tai aristokraattisilta. Ne eivät ole sitä. Ne ovat toiveikkaan liittolaisen sanoja ja hän on odottanut tätä aikaa yhtä kauan kuin te. Älkää moittiko häntä arvokkuuden puutteesta, vaan kiittäkää hänen herkkyydestään, jaetusta näkemyksestään ja yhteisestä tarkoituksesta. Ihmisen sosiaalista sujuvuutta tarvitaan ajan kuluessa ja se on suhteellisen tärkeää. Pian tapaatte toisia opettajia ja on luultavaa, että hekin ovat jostain muualta kuin täältä. Lopunajat, kuten alkuajatkin ovat usein rupisia, arpisia ja vähän kaoottisia. Ne voivat olla kuluttavia toisiaan ja vähemmän mielikuvituksellisia. Olkaa realistisia odotuksissanne, miltä viisaan opettajan pitäisi näyttää ja kuulostaa. Ylistäkää saamaanne viisautta, jos sitä etsitte, ja pidättäytykää persoonallisuuskohteliaisuuksista, jos se ei ole niin avomielinen kuin haluaisitte. Tämän kaltaiset hämmentävät ajat vaativat uusia ratkaisuja ja strategioita. Antakaa tämän olla tavoitteenne.

Miten suurennosalueet toimivat

Viime osiossamme esittelin teille suurennosalueen käsitteen. Tämä ei ole uusi käsite, vain sellainen joka on ollut kaukana ihmiskunnasta useita tuhansia vuosia. Näin se toimii. Fyysiset maailmat antavat resursseja vastineena tilanhoidosta. Tilanhoitajuus on kehittyneimmän lajin tai valtakunnan kunnioitusta ja vastuuta. Käsitetään itse, että jokaisesta olennosta joka on osa tuota rotua, tulee automaattisesti tilanhoitaja. Tämä on yksi hyvin ymmärrettävistä syistä, että ihmiskunta on aina (muutamin poikkeuksin) tuntenut, että maa kuuluu sille. Kauan sitten dinosaurukset olivat maan tilanhoitajia, koska ne olivat hallitseva laji. Muita ihmisversioita oli silloin olemassa, mutta maa saattoi aivan yhtä hyvin kuulua näille jättiläisille.

Uskokaa tai älkää, mutta ne hoitivat maan resursseja aivan hyvin, kunnes niiden koko loi tasapainottomuuden, mitä ei voitu korjata. Tietämättään ne siirtyivät ensimmäiseen suurennosalueeseen, tilaan mikä on neutraali tai tyhjiö - sen ainoa tarkoitus on pysyä sellaisena. Nämä alueet eivät ole epätavallisia ja ne palvelevat monia tarkoituksia. Esim. ensimmäiset suurennosalueet suojelevat tilaa ulottuvuuksien välillä sekä tilaa tietoisen ja tiedostamattoman välillä. Toisia esimerkkejä ovat mm. tila, mikä ympäröi teidän tai maan aurakenttää.

Suurennosalueen rikkomus merkitsee, että jokin on joutunut kunnioituksen puutteesta pois tasapainosta ja yksi tai useampi olosuhde on määrätty ehdottomaan tilaan. Tämä on todellinen rikkomus ja sen suuruutta (kuten nimi vihjaa) ei voida sivuuttaa. On viisi suurennosta perustuen viiteen korvaamattomaan elementtiin. Mikä tahansa merkittävä rikkomus näiden elementtien elementtijärjestelmässä riittää aiheuttamaan, että maa siirtyy yhteen tai useampaan suurennosalueeseen.

Ensimmäinen suurennos on sen elementin rikkomus, mitä kutsutaan avaruudeksi/tilaksi.

Toinen suurennos on vesielementin rikkomus. Se on toinen suurennos, koska avaruuden ollessa nolla tai tyhjä (mitä tähän aiheeseen tulee), vesi ei ole. Se auttaa elämän tukemisessa maan päällä ja melkein kaikki lajit ovat riippuvaisia sen saatavuudesta. Planeetalla on riittävästi vettä ja tapoja tehdä lisää. Vettä ei tarvitse hoitaa, mutta sitä hoidetaan. Vettä ei tarvitse hamstrata, mutta sitä hamstrataan. Vaikka tiedostamattomat ja tietämättömät toimet voivat saastuttaa ja saastuttavat tärkeitä vesiväyliä, vaikutuksia voidaan pienentää ja myöhemmin peruuttaa ne. Toisaalta kohtuuttomat toimet ovat paljon sen yli, mitä pidetään järkevänä, ja niiden vaikutukset ovat paljon kauaskantoisempia. Kohtuuttomat toimet kumpuavat moraalisesti tiloista, joita on mahdotonta hyväksyä. Tiedostamaton teko on häiritsevä, mutta kohtuuton teko on järkyttävä. Öljyvuoto Pohjois-Amerikan lahtialueella on toisen suurennoksen rikkomus, koska se vaikuttaa koko planeettaan - se ei ole paikallinen ongelma. Maan meret kuuluvat kaikille lajeille, jotka jakavat maan ja vaativat sen elementtejä selviytymisekseen.

Kolmas suurennos on tulielementin rikkomus, mihin kuuluvat vaihteleva-asteiset ja -alkuperäiset räjähdykset. Toisen maailmansodan pommiräjähdykset olivat tämän suurennoksen rikkomuksia, mutta 9/11-tapahtumat USA:n länsirannikolla eivät olleet. Miksi? Suurennokset eivät perustu ihmiselämän vahingoittamiseen tai aggressiivisiin tekoihin. Ne perustuvat kauaskantoisiin vaikutuksiin, jotka takaavat elämän jatkumisen maan päällä. Elementtien törkeä väärinkäyttö aiemmassa esimerkissä on vaikuttanut useisiin sukupolviin. Näitä vaikutuksia kannetaan vahingoitettujen rotujen geenirakenteessa kauas seuraavalla aikakaudelle. Syyllistyminen tuhopolttoon on tiedostamatonta ja perustuu kemialliseen epätasapainoon aivoissa, mutta ydinaseen käyttäminen olisi kohtuutonta. Ihmiskunta on rikkonut tätä suurennosta menneisyydessä ja on vaarassa tehdä sen taas. Tämän keskustelun tarkoituksena ei ole tarkastella aiempia toimia, vaan selittää, miten suurennosalueet toimivat ja miksi ne ovat erityisen merkittäviä tänä aikana.

Neljäs suurennos on maaelementin rikkomus. Tämän rikkomuksen vaikutukset ovat usein peruuttamattomia, kuten Altantiksen sivilisaatio havaitsi. Tämä elementti sisältää kaikki maan mineraalit ja nämä kaikkien muiden elementtien tapaan kuuluvat jokaiselle elämänmuodolle maan päällä. Voitte porata, kaivaa ja louhia, mitä haluatte, kunhan tällä on suhteellisen vähän merkitystä maalle kokonaisuutena. Maan päällä on ainutlaatuisia paikkoja, missä kuori on ohuempaa ja myös sienimäistä. Toiset ainutlaatuiset ja luolamaiset paikat johtavat syvälle maahan ja koskettavat toisia ilmaisumaailmoja. Näiden paikkojen törkeä laiminlyönti, hyödyntäminen ja sivuuttaminen on aiheuttanut sekasortoa menneisyydessä ja tekisi sen taas. Merenpohja Meksikonlahden alla on pehmeää, halkeilevaa ja hauraampaa kuin muualla, enemmänkin kuin rätisevää lasia. Se ei ole ihannepaikka öljynporauslautalle tai millekään teknologialle, mikä vaikuttaa maan kuoreen. Öljyä vuotaa tuolla alueella useammasta paikasta, sitä tihkuu toisiin vesiväyliin eivätkä ihmiset tiedä, miten tyrehdyttää sen virtaus.

Viides suurennosalue liittyy rikkomukseen hengitettävässä ilmaelementissä. Tällainen rikkomus liittyisi koko maapalloon tai suurimpaan osaan siitä. Se tekisi maasta kykenemättömän tukemaan teidän elämänmuotoanne ja lähes kaikkia muita tuntemianne elämänmuotoja. Yksi syy, että ihmiskunta pelkää kasvihuoneilmiötä ja maan otsonikerroksen ohenemista, on, että kauan, kauan sitten planeetta evakuoitiin aikana, jolloin sen elementtirakenne järjestettiin uudelleen. Tämä tapahtui ennen elämää maan päällä sellaisena, kuin te tunnette sen tänä päivänä, mutta monet teistä todistivat tähän aikaan liittyviä tapahtumia muualta. Ei siis ole aina ihmisen haurautta tai vika, että nämä suurennokset ovat tarpeellisia. Tässä esimerkissä ihmiskuntaa ei edes vielä ollut maan päällä.

Suurennokset eivät ole rangaistuksia. Ne ovat olosuhteita, jotka vaativat välitöntä tiedostamista, huomiota ja joskus väliintuloa. Suurennosalueet sallivat maan kommunikoida luonnollisin, mutta välittömin tavoin. Nämä alueet leikkaavat ja ohittavat rajoja, jotka erottavat maailmoja ja lajeja. Se on apupyyntö ja se voidaan tulkita planeetan hätätilasignaaliksi. Koska ihmiskunta on tällä hetkellä maan tilanhoitaja, sitä vaaditaan osallistumaan kaikkien vaikutettujen alueiden ja elementtien uudelleenrakentamiseen. Näin se oppii taas ottamaan takaisin asemansa. Tässä ei ole mitään hävettävää eikä maa vaadi mitään katumusta ihmiskunnalta. Myötätuntoni ja rakkauteni ihmiskuntaa kohtaan ei ole kadonnut. Siksi syyllisyyden ja katumuksen tunne tai päättäväisyys olla rikkomatta mitään toista suurennosaluetta on täysin tarpeetonta. Maa on palvellut monia tarkoituksia ja jatkaa sitä.

Seuraavassa osiossa tutkimme maan elämän lähitulevaisuutta sekä niitä hyväntahdon ponnistuksia, joita vaaditaan, kun siirrytte seuraavaan aikakauteen.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >