HomeViestejäSA Smith1.7.2024 - Ylösnousemusenergiapäivitys

1.7.2024 - Ylösnousemusenergiapäivitys

YLÖSNOUSEMUSENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut SA Smith (tgstat.com/channel/@AGirlintheUniverse)
1.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko valmis yhteen kummallisimmista ja voimakkaimmista sielusäätiloista tähän mennessä?

Useita plasmafilamentteja nousi auringosta viime viikolla. Tällä viikolla, tästä päivästä lähtien, näemme monien niistä tulevan sisään koronan massapurkauksina (CME).

Tässä on mielenkiintoista niiden määrä ja se, etteivät ennustajat tiedä, miten ne vaikuttavat meihin.

Planeetalla tapahtuvien muutosten myötä, pienet myrskyt rekisteröidään paljon suurempina. Siis ei voida olla varmoja, tulevatko CME:t, joiden luultiin olevan pieniä, kuten KP 4, todellisuudessa tasolla KP 7 tai KP 8.

Kyse on tästä uudesta paikasta, jossa olemme, ja siitä miten planeetta muuttuu. Ennustajat kertovat sen olevan osa aurinkomaksimia, ja se onkin, mutta se on myös paljon muuta. Maa ja kaikki sen asukkaat ovat muuttuvassa ajassa.

Ylösnousevat ovat valmiita nousemaan ja löytämään paikkansa kvanttisuudessa. Samaan aikaan ei-ylösnousevat valmistautuvat siirtymään uudelle planeetalleen ja uusiin kokemuksiinsa.

Kaunis Maamme siirtyy korkeammalle maankaltaistamistasolle, ja aurinko auttaa meitä kaikkia löytämään jalansijamme.

Maa ja Aurinko työskentelevät yhdessä, työntäen ja vetäen toisiaan siirtämään niitä eteenpäin. Katselemme niiden menevän korkeampaan versioon itsestään suoraan edessämme.

Siis seuraavan neljän päivän aikana Maata pommitetaan näillä kauniilla plasmafilamenteilla, ja siitä voi tulla intensiivistä. Ei niinkään sinulle, vaan planeetalle. Ne auttavat sitä tekemään, mitä tarvitaan sen puhdistumisia sekä meidän kehittymistämme varten.

Hyvin monet asiat toimivat yhdessä universumissamme. Kaikki mitä teet, vaikuttaa muihin ympärilläsi. Sama pätee Aurinkoon ja Maahan. Se on kaunis asia.

Ylösnousemustiimit eivät ole vielä varmoja, näemmekö ison X11-luokan auringonpurkauksen, mutta he tietävät, että näemme Auringon laajentuvan, ja kun se nähdään, kaikki siirtyy toiminaan.

Siis odota odottamatonta, ja pidä silmäsi kohdistettuna taivaalle. Kuuntele tiimiäsi ja tunne tönäisyt, kun menet päiväsi läpi.

Elät fantastisessa ajassa. Sellaisessa jossa meidät erotetaan alemmasta värähtelystä, ja sinut singotaan eteenpäin omassa korkeavärähteisessä energiassasi.

Miten maagisen jumalainen olet, uskomaton sielu?

On kaunis päivä tuoda sisään kultainen aika, vai mitä tuumit?

Paljon rakkautta ja siunauksia,

-SA Smith

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >