HomeViestejäShelley Young22.1.2024 - 2024 - taikuuden ja ihmeen vuosi

22.1.2024 - 2024 - taikuuden ja ihmeen vuosi

2024 – TAIKUUDEN JA IHMEEN VUOSI

AE Gabrielia kanavoinut Shelley Young (trinityesoterics.com)
22.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Shelleyn kommentti: tämä on ensimmäinen informaatio-osuus, jonka Gabriel on antanut minulle vuoden 2024 energiasta. Hän on antanut myös ymmärtää, että on paljon jaettavaa, joten tarjoamme lisää vuoden edetessä.

*

Olemme kutsuneet vuotta 2024 taikuuden ja ihmeen/ihmetyksen vuodeksi. Se tuntuu rohkealta väitteeltä uudesta vuodesta, mutta yksi vuoden 2024 jännittävimmistä aspekteista on ihmisitsen ja metafyysisen itsen yhteenliittyminen.

Vuosi 2023 oli jatkuvaa liikettä ylöspäin ja integrointia. Sitä voitaisiin ajatella jättimäisinä portaina, jollaisia voisitte nousta mennessänne korkeaan rakennukseen. Kiipeäisitte kerrosvälin tai pari ja sitten pysähtyisitte tasanteelle tasaamaan hengityksenne. Sitten kun tunsitte olevanne taas tasapainossa, jatkaisitte kiipeämistä, ja niin edelleen, kunnes pääsisitte huipulle. Astuitte ulos näköalatasanteelle uudesta saavutetusta tilasta, ja näkymä on vaikuttava. Tästä uudesta näkökulmasta oivallatte, että on paljon enemmän potentiaalia, kuin olisitte koskaan voineet kuvitella.

Se oli ylöspäin liikkumisen vuosi. Prosessi oli tietenkin väsyttävä, mutta olette täysin eri olentoja, kuin olitte vasta vuosi sitten. Sinnikkyytenne ja omistautumisenne vuoksi olette nyt valmiita alkamaan vastaanottaa työnne hedelmiä.

Monet teistä ovat tunteneet olevansa kahden ulottuvuuden välissä. Se on oikea arvio siitä, missä olette. Olette jättäneet vanhan taakse ja alatte nyt vasta integroitua uuteen. Uusi on myös korkeampaa värähtelyä, mihin olette tottuneet, joten saatatte huomata lineaariset taidot haastavammiksi, kun mieli toimii lineaarisesti ja on 3D-toiminnan ekspertti, kun taas sydän toimii laajentumisen ja virtauksen kautta, mikä on 5D-toiminnan tunnusmerkki.

Juuri tästä syystä olemme opettaneet teille hyvin pitkään jumalaisen kombinaatiomallin tärkeyttä – antautuminen, usko, virtaus ja luottamus. Se oli valmistelua aikoihin, joihin olette juuri astuneet. Jumalainen kombinaatio on korkeammalla värähtelevä käyttöjärjestelmä. Jos piditte sitä ihmeellisenä leikkiessänne sillä 3D:ssä, odottakaahan, kun näette, mitä voitte luoda sillä, kun sitä tuetaan uuden korkeammalla värähtelevissä energioissa!

Vuodessa 2024 on avaintekijöitä siirryttäessä eteenpäin. Puhumme niistä enemmän jatkossa, kun tietyissä aikajaksoissa on ns. tiettyjä aromeja/sävyjä. Ensinnäkin monet teistä alkavat kokea, että palapelinpaloja putoilee siirtämään teitä eteenpäin unelmissa tai projekteissa, jotka ovat tuntuneet olevan pysähdyksissä. Monet niistä eivät olleet lainkaan pysähdyksissä – ne halusivat pelkästään syntyä uuden energioissa. Joidenkin palapelinpalojen kanssa ette olleet linjassa, ennen kuin pääsitte noiden portaiden huipulle. On hyvin hauskaa vastaanottaa näitä paloja, älkääkä yllättykö, jos niitä näyttää tulevan yksi toisensa jälkeen! Tämä on osa sitä taikuutta ja ihmettä, mitä vuosi 2024 on.

Monet teistä ovat tulleet kehoon piirteiden kera, jotka olivat aspektejanne toisessa elämässä, jossa pärjäsitte erittäin hyvin palvelussa ja muutoksen aikaansaamisessa. Olitte pitäneet tätä huippuelämänä, joten halusitte tuoda tuon elämän aspekteja mukananne tähän elämään – elämään jossa oli täysi potentiaali tehdä muutos. Jotkut teistä käyttävät jo noita työkaluja, kun taas toisilla nuo lahjat tulevat täysin käyttöön uuden energioissa. Tärkeintä on tietää, ettei sillä ole merkitystä, milloin ne tulevat. Sillä on merkitystä, että rikotte niillä lasikaton ja sallitte niiden ylittää sen, mitä niillä on tehty aiemmin. Sillä ei ole loppua, mitä voitte luoda.

Älkää yllättykö, jos herkkyytenne kasvaa, teille tulee uusia kykyjä, ja uusia oppaita ilmaantuu. Tämä on osa vuoden 2024 iloa ja ihmettä. Alatte myös kokea enemmän ja enemmän välittömiä vahvistuksia kertomaan, että olette oikeilla raiteilla.

Kaikki loputon muuttuminen – irtipäästäminen, integroiminen, parantuminen – johti teidät tähän oikeaan nyt-hetkeen. Mikään ei pidättele teitä nyt. Karma on tasapainotettu. Haavat on parannettu, ja niistä on tulossa yhtä kaukaisia, kuin jonkin entisen elämän muistaminen. Olette vapaa vanhasta ehdollistumisesta. Kokemuksenne ovat johtaneet teidät siihen, missä olette nyt, mutta ne eivät enää kuljeta inkarnaationne kehitysrataa.

Oletteko valmis astumaan pois loputtomasta parantumisesta, olemaan yksinkertaisesti parantunut? Oletteko valmis jättämään vanhat tarinat ja ehdollistumisen? Koska ne eivät voi tulla eteenpäin, ellette valitse tuoda niitä mukananne, emmekä voi kuvitella, miksi tekisitte niin, sillä se ei palvelisi mitään tarkoitusta.

Saattaisitte pitää tätä vuotta järjestelmän täydellisenä nollaamisena sekä käyttöjärjestelmäparannuksena. Pystytte nyt ruumiillistamaan vielä lisää sieluitseänne, astuen eteenpäin puhtaimpana aspektinanne, joka olette koskaan olleet. Tuossa olemisentilassa saatte luoda läsnäolon ja mieltymyksen avulla. Saatte olla enemmän ”sinä”, kuin olette koskaan olleet, ja universumi vastaa mielellään siihen samalla mitalla.

Saatte tutkia, rakastaa, yhdistyä, riemuita tai pelkästään olla. Se kaikki on täydellistä, ja kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä. Se kaikki on kauniin yksinkertaista, kuitenkin hyvin syvällistä. Matkassa on aina ollut kyse palaamisesta tähän oman jumalaisen luontonne kohtaan, ja nyt saatte johtaa niillä tavoilla, jotka sopivat kiinnostuksiinne, iloiseen palveluunne ja ainutlaatuiseen ydinolemukseenne.

Tässä kohtaa matkanne alkaa muuttua yksinäisestä raskaasta työstä tuetuksi yhteydeksi. Tässä kohtaa alatte nähdä itsenne paljon kykenevämpänä, kuin koskaan sallitte itsenne uskoa. Teidän täytyy olla vain todella ja loistavasti ”sinä”, ja matkan seuraavat askeleet loksahtavat paikoilleen. Siis antakaa vanhan mennä, luottakaa kasvuunne, ruumiillistakaa se, minkä tiedätte, ja olkaa utelias siitä, mikä on mahdollista. Energetiikkanne pitää ovea auki niille, jotka ovat valmiita seuraamaan, ja inspiroitte muita näyttämällä, mitä voi tapahtua, kun on rohkeutta astua täysin uuteen.

Globaalilla tasolla, maassa tapahtuu aktivoitumisia – kristallien jotka ovat olleet kauan piilossa, kunnes ihmiskunta olisi valmis niiden uudelleenaktivoitumiseen, sekä sen mahdollisuuden, että pyhiä raunioita/jäänteitä löydetään, joissa on paljon enemmän voimaa, kuin koskaan oivalsitte.

Maailman vastakohtaisuus jatkuu, kunnes niiden enemmistö jotka pitävät rauhaa parempana, on niin vahva, että vaaka kallistuu tuota todellisuutta kohti.

Niillä jotka ovat kasvun ja evoluution vastaisia, asiat ovat haastavia, mutta he löytävät tiensä, aivan kuten te löysitte tienne.

Poliittisten järjestelmien paljastuminen jatkuu halussa nostaa tasoa oikeudenmukaisempiin, tasapainoisempiin ja syrjimättömämpiin järjestelmiin, jotka palvelevat kaikkia.

Monet teistä olivat fokusoituneita planeetan värähtelyn nostamiseen, jotta voisitte mennä 21.12.2012-asetelman yli. Kun tuo virstanpylväs oli saavutettu, aloitte fokusoitua enemmän omaan parantumismatkaanne, koska halusitte puhdistaa kaiken, ennen kuin astuisitte uuteen. Sen vuoksi monet teistä ovat olleet vianetsintämoodissa itsensä kanssa. Voitte nyt jättää sen tavan. Olette päässeet perille.

Kun sanomme, että olette päässeet perille, se ei merkitse, että lakkaatte kasvamasta ja kehittymästä. Se merkitsee vain, että virtaatte siihen luonnollisesti ilman tarvetta etsiä, mikä teissä on vikana. Sen sijaan myönnätte, mikä teissä on niin oikein, että ihmettelette, miten ikinä epäilitte sitä! Yllytämme teitä oleman valossa, nauttimaan, menemään virran mukana ja olemaan avoin vastaanottamaan, ja sallikaa itsenne olla aidommin ”sinä”, kuin olette koskaan ennen olleet, sillä juuri sillä tavalla te ja maailma saatte kokea teidän taikuutenne ja ihmeenne.

– Arkkienkeli Gabriel, Shelley Youngin kautta

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >