HomeViestejäTerry Andrews5.8.2024 - Uskomattoman evoluution keskellä

5.8.2024 - Uskomattoman evoluution keskellä

USKOMATTOMAN EVOLUUTION KESKELLÄ

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
5.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme uskomattoman evoluution keskellä – emme vain omamme, vaan myös ympärillämme olevien. Näemme muuttuvamme melkein joka minuutti, ja näemme myös muiden muuttuvan. Olemme työskennelleet itsemme kanssa ja ruumiillistaneet uuden ajan energiaa voidaksemme luoda uuden kokemuksemme, ja nyt katselemme tämän uuden kokemuksen muotoutuvan. Ja olemme tunteneet kiihdytysjaksoja, jolloin tämän prosessin nopeus lisääntyy huomattavasti.

Viime päivät ovat olleet tällaisia. Mitä tahansa olemme suunnitelleet, se lentää suoraan ulos ikkunasta, ja sen sijaan meidät siepataan voimakkaaseen ja tukevaan, tulevaan energiaan, joka kuljettaa meitä sinne, minne olemme menossa. Meistä tulee hyvin läsnäoleva tässä energiassa, koska monia asioita yhtyy ja tapahtuu, ja se saa meidät pysymään läsnä sen kaiken kanssa. Tunnetko tämän?

Harmonia näiden uusien taajuuksien kanssa tulee helpommaksi, kun lakkaamme vastustamasta niitä. Emme enää pidä kiinni siitä, ”kuka olemme”, vaan rentoudumme siihen, kuka meistä on tulossa. Ja jatkamme tulemista uudeksi versioksi itsestämme, jokaisen ohikiitävän päivän myötä.

Kuluneena viikonloppuna olet ehkä huomannut olevasi uninen, mutta aiempina päivinä olimme energisiä ja virityimme tähän uuteen persoonaan, joka meistä on tullut. Tarkkailemme ja katselemme, mitä tämä uusi persoona tekee.

On uusia kokemuksia säännöllisesti, kun menemme pidemmälle maailmaan, jota luomme. Ruumiillistamme nyt nopeasti tämän uuden valon, ja näin on, koska taajuutemme on korkeampi ja koko fyysinen rakenteemme on kehittynyt ja nyt kykenevä sisältämään enemmän valoa. Tämä on hyvin merkittävä prosessi.

Pidämme ja ruumiillistamme kukin koodeja uutta Maatamme varten ja lähetämme niitä ympärillemme, ja näemme sen vaikutuksen, joka tällä on. Kun olin yhdellä pyörälenkilläni tänä viikonloppuna, eräs naapuri pysäytti minut sanoakseen ”kiitos”. Kysyin mistä, ja hän vastasi: ”Avasit oven minulle.” Ilmeisesti sanoin jotain siitä, miten varikset kommunikoivat kanssamme, ja hän löysi kirjastosta kirjan varisten kielestä. Hän luki sen ja sanoi: ”Nyt puhun niiden kanssa joka päivä, ja rakastan sitä.”

Mutta emme ehkä tiedän tarkkaan, mitä teemme tai sanomme, että meillä on tuo vaikutus. Koska energiamme saa aikaan tuon vaikutuksen. Olemme uppoutuneena tähän uuteen maailmaan ja pelkästään nautimme siitä, ja jaamme havaintojamme, onnellisuuttamme ja tuntemaamme rauhaa.

Mitä syvemmälle menemme uuteen maailmaamme, sitä enemmän vedämme energiamme pois vanhasta maailmasta. Se tuntuu väsyneeltä, eikä enää kiinnosta. Sen lisäksi, että vietämme aikaa perheemme, ystäviemme ja lemmikkiemme kanssa ja olemme ulkona luonnossa, teemme vain perusasioita, kuten käymme ostamassa ruokaa.

Tuo vanha maailma häviää nyt, eikä se voi tapahtua tarpeeksi nopeasti. Olemme valmiita siihen, mitä tulee. Ratsastamme lohikäärmeellä, joka on saapunut kuljettamaan meidät kotiin. Luomme sen, mitä haluamme saada tapahtumaan, ja näemme asioiden toteutuvan nopeasti. Olemme yllättyneitä muutoksista, joita näemme muissa. Se kaikki tapahtuu nyt suoraan silmiemme edessä. Unelma jota olemme pitäneet sydämessämme hyvin pitkään, on toteutumassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >