HomeViestejäTerry Andrews7.4.2024 - Intuitiivinen eläminen

7.4.2024 - Intuitiivinen eläminen

INTUITIIVINEN ELÄMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
7.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Menemme aina vain enemmän intuitiiviseen elämiseen, jolloin seuraamme sisäistä opastusta, jota nousee hyvin luonnostaan sisältämme. Annamme tämän opastuksen viedä meidät päivämme läpi, kuiskausten, tökkäysten, viestien ja tunteiden myötä. Näemme tämän luontaisen rakennelman kauneuden, jota useimpia meistä ei kannustettu käyttämään koskaan aiemmassa elämässämme. Huomaamme, että kun teemme näin, astumme luonnollisen olemassaolon harmonioihin, jolloin olemme virittyneet siihen, mitä tapahtuu ja mitä on seuraavaksi. Se on mutkatonta eikä siinä ole suurinta osaa siitä stressistä, kun yrittää navigoida kaikkia ulkoisen maailmamme haasteita, koska kuljemme tukevalta tuntuvan energian virtauksilla. Ja kun lisäämme tuon intuitiivisen osan luovaan fokukseemme, koemme uuden maan. Ja kohtaamme luomisen helppouden ja taikuuden tuossa elävöityneessä tilassa.

Tätä on tapahtunut viime aikoina usein, näissä korkeataajuisissa energioissa. Tunnemme tukevien energioiden kantavan meitä, ja tämä saa olomme tuntumaan hyvin kevyeltä, kun teemme askareita ja vastaavaa.

Tällä viikolla huomasin korkean puuaitani yhden osan irronneen ja kallistuneen uuden naapurini pihaan. Tämä on hänen kakkoskotinsa – hän käy joskus viikonloppuisin. Näin miehen pihatiellään ja kysyin, oliko ok, jos joku tulee hänen pihalleen tekemään tuota korjausta. Hän sanoi totta kai ja kääntyi sitten tervehtimään lapsenlapsiaan, jotka saapuivat. Lähdin lyhyelle pyöräajelulle. Kun pääsin kotiin, huomasin, että aita oli kunnossa. Naapuri oli korjannut sen siististi.

Se sekoitti hetkeksi pääni, koska olin tehnyt mielessäni listan, mitä pitää tehdä ja kenelle soittaa. Ja sitten ajattelin, että kuvittele, kun kaikki on näin helppoa ja meidän täytyy tuskin osallistua asioiden ylläpitämiseen, mikä vei paljon aikaa vanhassa maailmassa.

Tällä viikolla koin toisen intuitiivisen elämisen aspektin, kun yhtäkkiä ja suunnittelematta huomasin putoavani intuitiiviseen (autolla) ajamiseen. (Tässä on neuvoni: älä pakota tätä, mutta jos se tapahtuu, rentoudu. Turvallisuuden huomioiden, salli tämän nousta luonnostaan.) Minulle kerrottiin, että tämä tapahtuisi, samalla hetkellä kun se alkoi, ja se yllätti minut. Olin sekunnin poissa tolaltani. Mutta olen oppinut luottamaan opastukseeni ja menemään sen mukaan, joten lähdin tähänkin, koko ajan kiinnittäen tarkkaa huomiota tiehen ja muihin autoilijoihin.

Ei ole helppoa kuvata, miltä tämä tuntui, paitsi että se oli vielä syvempi kerros luottamusta ja yhteyttä. Koemme jatkuvasti syvempiä kerroksia koko tästä prosessista, näyttämään meille yhteytemme ja keskinäisen yhteytemme kaikkien asioiden kanssa.

Meidät on suunniteltu tanssimaan kaiken kanssa. Toisin sanoen, uusi maailmamme on luotu olemaan vuorovaikutuksessa kauniisti orkestroidulla tavalla, jossa yksinkertaisesti kuljemme sen kaiken myötä, uppoutuneena sydäntietoisuuteen ja luottaen kykyihimme ja voimiimme. Ja kun luovumme tarpeestamme kontrolloida ja luottaa siihen, että mielemme selvittää kaiken, teemme tilaa tälle syvemmälle yhteydelle. Se alkaa olla osa sitä, kuka olemme.

Tämä on suurempi yhteys jumaluuteemme, missä luomme maailmamme. Tämä on me, siirtyen Jumalaitseemme, harmoniassa luontaisen pyhyytemme kanssa. Tämä on merkittävä uudelleenjärjestely, ja se vie meidät uuteen maahamme.

Intuitiivinen ajaminen tuntuu vähän kuin tivoliautoilta, joissa käännät ohjauspyörää, mutta auto on raiteella, joka määrää, minne se menee. Se vaatii vähän totuttelua. Minua ei varoitettu tästä etukäteen, enkä fanita itseohjautuvia autoja, mutta nyt näen, miksi niitä on kehitetty, kun teknologia ulkoisessa maailmassa kulkee usein yhdessä niiden voimien/kykyjen kanssa, joita kehitämme itse. Mietin, mitä on seuraavaksi, ja toivon, että miniautoja, jotka lentävät vapaan energian voimalla. Jatkakaa, kaikki,  uneksimista uudessa maassa. Tästä tulee päivä päivältä kiinnostavampaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >