HomeViestejäSophia Love25.9.2024 - Hämätty

25.9.2024 - Hämätty

HÄMÄTTY

Kirjoittanut Sophia Love (www.sophialove.org)
25.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Otteita uutiskirjeestä.

Hei, ja tervetuloa uuteen vuodenaikaan ja tähän uutiskirjeen ilmaisversioon. Toivottavasti sinulla menee hyvin.

Alla oleva kuva toi mieleeni tämän päivän keskustelun Yhden kanssa.

Siirrytäänpä tämän päivän jaettuun keskusteluun … Se kuulostaa ”kutsulta aseisiin/palvelukseen”. Siinä Yksi oli selkeä siitä, että koko luomiskykymme vahvistuu niissä taajuuksissa, joissa olemme nyt. Sain myös vaikutelman, että tämä vahvistuminen vain lisääntyy, kun menemme vuoden 2024 viimeisen neljänneksen läpi vuoteen 2025. Tämä on muistutus kaikessa epävarmuudessa fokusoitua siihen, minkä tiedämme varmasti, sekä hyödyntää se. Olemme valomajakoita, ja olemme täällä nyt valaisemassa sen paikan, josta löydämme itsemme. Rakasta ainoastaan.

On kunnia olla täällä tällä hetkellä ja näin erinomaisessa seurassa. Kiitos valostasi.

Suuren rakkauden ja yltäkylläisen valon kera,

Sophia

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

(Pääset perille. Siihen saakka, ole tässä. Tällä hetkellä on merkitystä.)

***

Tämä on Yksi.

Kiitos.

Kuljette vaarallisessa* ajassa. Historia tulee kertomaan, että nämä tulevat päivät ovat joitain haastavimmista ajoista koko maailmallenne. Sillä ei ole merkitystä, kuka olet tai mihin rakennat kotisi – tunnet sen.

Keskustellaanpa tänään ihmisodotuksista vs. ihmiselämä. Kun siirrytte tähän matkanne seuraavaan vaiheeseen, teidät haastetaan ja teitä kannustetaan sopeutumaan.

Olette oppineet odottamaan, että teistä välitetään kaikenlaisissa suhteissa. Samaan aikaan kun odotuksenne saattavat olla kohtuullisia henkilökohtaisissa, perhe- ja intiimisuhteissa, ne eivät päde laajemmin muussa maailmassa, jonka kanssa olette tekemisissä.

Tämä paljastumisen aika näyttää teille nyt, uudestaan ja uudestaan, motiivit niiden yritys-, järjestelmä- ja maailmatoimijoiden taustalla, joihin olette yhteydessä. Näitä olisivat hallituksenne, kaupalliset ja lääketieteelliset instituutionne ja useimmat teollisuudenalat, jotka ovat ihmisten huolenpitoa varten. Erottelukyvyn käyttö tulee välttämättömäksi joka alueella.

Kauneus, varallisuus ja valta ovat hämänneet/huijanneet tämän lajin enemmän tai vähemmän. Nämä piirteet ovat nousseet tavoitteiden kärkeen, ja niillä on monopoli ihmisten sitouttamispyrkimyksissä. Kaikki tämä oli tarkoituksellista. Se täytyy kumota. Tämä ei ole suosittua (ensin) tai helposti tehtävissä. On monia, jotka edelleen kasvavat himoiten näitä asioita.

Huomaatte heräämismatkallanne, että sanat ja näkökulmat ovat pinnallisia toimintaan verrattuna. Toiminta kertoo merkityksen. Monia hirveitä asioita tehdään hymy huulilla.

Olette tulleet tähän hetkeen auttaaksenne sekä kokeaksenne globaalin esiinkaivamisen ja heräämisen. Te jotka olette olleet tässä** lukuisia kertoja, tunnistatte totuuden. Puhdas valo on aktivoinut teidät syvältä. Osasyynne olla täällä nyt on nostaa ja parantaa totuutta. Valonne valaisee sen, kun se on nostettu. Siitä tulee sitten näkyvää, ja massat pääsevät siihen käsiksi.

Se on kunnioitusta herättävä vastuu. ”Taistelette” massiivisia media- ja kontrollirakenteita vastaan. Teidät on aseistettu totuudella ja vahvistettu rakkaudella. Tämä merkitsee, rakas ihminen, että sinua ei koskaan kuluteta loppuun. Se merkitsee, että lähteesi on ikuinen.

Saatatte huomata tuon haasteen joinain päivinä vaikeammaksi kuin toisina. Teitä ei kuitenkaan lannisteta. Rakkautenne on vankka, ja jotenkin tunnette sen tulevan uudelleen pintaan. Se odottaa aina näyttääkseen teille tien.

Rakas, rakas ihminen, se mitä tapahtuu nyt, on lehden kääntyminen. Huomaatte jättävänne auliisti taakse sen, mitä oli kirjoitettu. Näin on, kun otatte kynän ja kirjoitatte seuraavan luvun.

Tämä osa saattaa olla hutera alkuun. Voi tuntua vähän siltä, kuin ajaisi kaksipyöräisellä polkupyörällä ensimmäistä kertaa. Se on epävarmaa, ja saatatte kaatua muutaman kerran. Asia muistettavaksi on tarkoitus. Asia kiinnipidettäväksi on päämäärä. Teette tämän aikomuksella.

Joka vuorovaikutustilanteessa, joka päivä, pyrkikää levittämään vähän valoa. Ei ole paikkaa, jossa rakkaus ei ole mieluisa tunne. Ei ole tapahtumaa, jota ei voi parantaa myötätunnolla. Nämä asiat ovat käyntikorttejanne. Teillä oli saapuessanne laatikoittain niitä, ja ne ovat olleet varastossa oikeaa hetkeä varten.

Kerron teille, että tuo aika on nyt.

Kerron teille, että joka kerta kun jätätte rakkauskäyntikortin taaksenne, joku poimii sen ja välittää eteenpäin. Ei ole turhia ponnistuksia.

Aloitimme tänään puhumalla odotuksista. Päätämme keskustelun pyytämällä, että päästätte niistä irti. Sillä odotusten täyttyminen riippuu jostain ulkopuolisesta ”muusta”. Teidän tehtävänne on tuo tekeminen.

Teidän tehtävänne on kirjoittaa tarina. Näiden viime sivujen draamalla ei ole valtaa siihen, mitä tulee seuraavaksi. Te olette kirjoittajia, arkkitehtejä, taiteilijoita, luojia. Tosiaankin, olette rakentajia.

Tätä varten tulitte, ja maailma jossa elätte, on kypsä sille, mitä teillä on tarjottavana. Levittäkää rakkauden, valon ja totuuden käyntikorttejanne vapaasti. Toimikaa niin, kuin ne riittäisivät ikuisesti. Sillä ne todellakin riittävät.

Olette saapuneet nyt varmistamaan, että Maan jokainen kolkka valaistaan. On aika säteillä, rakas ihminen. Kun teette sen, pimeys kipittää ja kamppailee jatkamispaikoista. Sitouduitte levittämään valoanne niin kauas, ettei pimeitä paikkoja enää ole. Tästä syystä teitä löytää joka maasta, mantereelta, kaupungista ja naapurustosta. Teitä tarvitaan kaikkialla.

Muistakaa valonne. Olette totuuden majakka. Seuraavat sivut kirjoitetaan puhtaalla rakkaudella. Tuota rakkautta säteilee ytimestänne.

Kun etenette, kaikkialla minne katsotte tässä uudessa Maassa, on heijastus siitä, kuka olette. On aika tulla tulos piilosta, rakas ihminen.

On aika.

Siinä on kaikki.

Kiitos.

*Tämän sanan määritelmä sisältää synonyymit sanoille ”vakava, epäterve, uhkaava” sekä ”riskialtis” tai ”arveluttava”. Olin utelias tuon sanan (perilous) käyttämisestä tässä, ja melkein muutin sen. Kuitenkin kun ajattelin sen käyttöä tässä, se tuntuu viittaukselta tämän ajanhetken vakavuuteen, jossa kuljemme yhdessä – muistutus olla ottamatta mitään kevyesti ja että ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme on kauaskantoisia seuraamuksia. Tuo ”vaarallinen” osa tässä on, mitä voisi tapahtua, jos sivuuttaisimme merkit kaikkialla ympärillämme – se muistuttaa meitä ”tarttumaan hetkeen” joka päivä, sen sijaan että ajattelemme, puhumme tai toimimme huolimattomasti.

**Tämä ei ollut viittaus paikkaan, kuten Maassa. Se viittaa paikkaan, jossa olemme henkisesti – olemme heräämisen partaalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

Next >