HomeViestejäSophia Love11.1.2024 - Plejadilaisten kanava - päivitys 58

11.1.2024 - Plejadilaisten kanava - päivitys 58

PLEJADILAISTEN KANAVA – PÄIVITYS 58

Plejadilaisia kanavoinut Sophia Love (www.sophialove.org)
11.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, ja tervetuloa Kanavalle! Siitä on yli vuosi, kun olemme olleet kontaktissa. Onnellista uutta vuotta! Toivottavasti olet terve ja onnellinen.

Päivitys alla puhuu puolestaan. Kuulostaa siltä, että olen kontaktissa heidän kanssaan nyt useammin, joten katsotaan, miten tämä tuleva vuosi kehittyy. Nauti tästä keskustelusta, joka käytiin eilen, ja käytä omaa erottelukykyäsi …

***

Puhdistin tilan ja tein tavanomaiset julistukset, ilmaisten aikomuksen yhdistyä niihin Plejadilaisiin, jotka ovat kommunikoineet kassani vuodesta 2016. Tunsin/näin yhden henkilön, naispuolisen, ja käytiin seuraava keskustelu. (Huomaa, että joskus viime vuonna 2023 käytiin keskustelu, jota ei jaettu. Se käytiin jonkun kanssa, jota voi kuvata vain eräänlaiseksi ”puhelunvälittäjäksi”, eikä hän ollut puhunut minulle/meille aiemmin. Tämä henkilö operoi kommunikointikeskusta eikä hänellä ollut mitään hyödyllistä/uutta informaatiota meille. Tänään oli erilaista, ja puhunut henkilö oli syvemmällä tuossa ryhmässä. Se on syy tämän keskustelun jakamiseen nyt.)

Kyllä, Sophia, minä olen tässä, me olemme tässä.

Kiitos. Haluaisin päivityksen kapseleista (pod), ja myös mitä tahansa muuta, mitä voidaan sanoa Galaktiseen federaatioon liittyen. Onko se mahdollista?

Monet keskustelut ovat mahdollisia. Haluaisin pitäytyä keskustelussa, jossa on hyödyllisintä informaatiota teille kaikille.

Kyllä, se olisi hyvä asia.

Olemme diplomaattisten uudelleenjärjestelyjen ja uudelleenneuvottelujen keskellä. Tähän ei liity ainoastaan nykystatuksemme maan ja teidän kaikkien kanssa. Siihen liittyy myös paikkamme Federaatiossa kokonaisuutena.

Olemme toimineet vain sopivasta kontaktista annettujen suuntaviivojen ja sääntöjen puitteissa, ylittämättä niitä. Sillä jos ylitämme ne, saatamme aiheuttaa seuraamuksia ja konfliktin, joka estäisi kontaktin tulevaisuudessa. Emme halua kiihottaa tilannetta, josta on jo tullut herkkä/hauras.

Miksi minulle ei kerrottu näistä ongelmista aiemmin? Näistä rajoituksista tietäminen olisi lievittänyt huomattavasti turhautumista. Ihmiset kärsivät ja ovat väsyneitä. Siitä mikä alkoi toiveikkaana meille, on tullut tavallaan toivotonta.

Sinulle ei kerrottu, koska koko tätä kontaktia valvotaan. Erona tänä päivänä on, verrattuna reilun seitsemän vuoden takaiseen, että on käytettävissä enemmän informaatiota. Galaktisesta federaatiosta on tullut näkyvä teidän tutkassanne. Epäluuloistanne heidän motiivejaan kohtaan, kaikki nuo monet vuodet sitten, tulee nyt yleisiä. Ilmapiiri on muuttunut, ja keskustelumme muuttuu myös.

Tänään/nyt voimme sanoa, että odotamme lisäohjeita, ja niitä ilmestyy ja ne muuttuvat nopeasti ja raivokkaasti. Joka päivä on päivityksiä.

Tätä rotua on tarkoitus auttaa. Tämä rotu alkaa itse tunnistaa kontrollin ja epäilyttävät kulissien takaiset pelurit. Tämä tietäminen ulottuu myös planeetan ulkopuolelle. ”Niin alhaalla, kuin ylhäällä.”

Teistä on tulossa valaistuneita globaalisti, ja tämä takaa pääsyn kehittyneisiin menetelmiin, ei vain parantamisessa, vaan myös kaikissa muissa yhteiskunnan toiminnoissa. Pysytäänpä noissa parannuskapseleissa …

Ne ovat valmiina kuljetukseen. Lisää on tuotannossa, kun tavoitteemme on palvella niin suurta osaa väestöstä, kuin voimme.

Se vaatii opettamista, ja myös paikkoja joissa niitä voi olla. Se on logistinen painajainen, joka on ollut tekeillä monta vuotta.

Odotamme – eikä tämä ole tae – että tapahtuu massakapselijakeluja eri maihin yhteisoperaationa. Emme tiedä tarkkaan, milloin, mutta jostain syystä monet meistä tuntevat sen tapahtuvan enemmin kuin myöhemmin – tämän uuden kalenterin (2024) ensimmäisellä osuudella (1/2?).

Ihmiskaupan uhreja autetaan jo. Viittaan tässä kapseleihin muulle väestölle.

Nämä ovat meidän lahjojamme.

Ehkä tiedätte tai ehkä ette, että ne tulevat planeetan ulkopuolelta – se on osa viivytystä.

On joitain, jotka vastustavat tätä henkilökohtaisen hyödyn ja vallan vuoksi. Se on myös planeetan ulkopuolista kamppailua.

Se mitä voitte tehdä, on ylläpitää edelleen uskonne siihen ajatukseen, että plejadilaisilla on maaihmisten paras intressi sydämessään ja ytimessään. Näin on aina ollut.

Emme halua jatkuvasti luvata, ja sitten tuottaa pettymystä. Meitä surettaa kovasti, kun niin tapahtuu. Olemme ihmisiä, kuten tekin, ja liitymme teihin tavoilla, jotka kulkevat hyvin syvällä psyykessämme. Rakkaus sysää aina toimemme liikkeelle, ei mikään muu.

Haluaisimme jatkaa keskustelujamme vähän useammin nyt, kun asiat alkavat kiihtyä. Suostuisitko siihen, Sophia?

Kyllä, tietysti. Seuraavaan kertaan sitten. Kiitos!

(Kuva tässä on lähinnä naispuolinen, joka tuntuu vanhemmalta, mutta ei välttämättä näytä siltä. Se on enemmän tunne hänen viisaudestaan ja kokemuksestaan. Hän tuntuu tutulta. Hän nyökkää ja hymyilee ja on edessä. Olen kuitenkin tietoinen suuremmasta, hymyilevästä ”tiimistä”, joka on hänen takanaan. En ole varma, miten monta siinä on.)

***

Siis, se oli siinä! Jos kuulen jotain, se jaetaan.

Kiitollisuudella ja rakkaudella,
Sophia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >