HomeViestejäRakas MestariKesäkuu 2024 - Rakas mestari ... auta minua ymmärtämään omanarvontunto

Kesäkuu 2024 - Rakas mestari ... auta minua ymmärtämään omanarvontunto

RAKAS MESTARI ... AUTA MINUA YMMÄRTÄMÄÄN OMANARVONTUNTO

Koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Kesäkuun 2024 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Rakas mestari, olet maininnut aiemmin, että ihmisidentiteetti lähtee pois. Kuten olen kokenut viime aikoina, se merkitsee, että myös kaikki mihin samaistuin ja mitä käytin – sisällä tai ulkona – tuntemaan itseni arvokkaaksi, lähtee myös ulos ovesta. Mitä siitä ”minusta” tulee, jonka olen tuntenut?

Identiteetti ei lakkaa olemasta. Se ottaa vain eri todellisuusankkurin elämässäsi, designissasi.

Sinulla on kymmeniä, tuhansia – kuka ties miljoonia – todellisuusankkureita. Viisi aistiasi ovat iso osa todellisuusankkuria. Sinulla on tietty tapa katsoa asioita, kuulla asioita, haistaa asioita, koskettaa/tuntea ja maistaa asioita. Siis nämä kaikki ovat sinulle tapa ankkuroida todellisuutesi, itsesi.

Tunteesi ovat valtava todellisuusankkuri. Tunteesi – viha, onnellisuus, nauru, tasapainottomuudet. Tasapainottomuutesi ovat – usko tai älä – hyvin tasapainossa, vaikka ne kuulostavat epätasapainoisilta. Ne on ankkuroitu siihen, mihin laitat ne. Tasapainottomat tunteet eivät horju ja huoju – eikä se kaikki mitä kutsuisit epätasapainoiseksi. Ne ovat hyvin jumissa. Ne ovat pilareita, joita kutsut epätasapainoksi. Mutta ne ovat siinä. Ne ovat ankkureita.

Varhaiselämäsi kokemukset ovat ankkureita. Koulut joita kävit, opettajat – kaikki nämä ovat tapoja hahmottaa todellisuus. Kaikki nämä ovat tapoja pysyä tuossa todellisuushavainnossa.

Ihmiset eivät pidä noiden ankkureiden siirtämisestä. Mutta rakas shaumbra, mitä merirosvot ajattelevat ankkureista laivassaan? ”Aargh. Ankkurit ovat nynnyjä varten”, hyvä merirosvo sanoisi. ”Ankkurit ovat niitä varten, jotka eivät halua mennä minnekään”, hyvä merirosvo sanoisi.

Nyt on kyse todellisuusankkurin vapauttamisesta. Sen korvaamisen sijasta toisella, jollain mikä auttaa sinua pysymään aloillasi, se korvataan aistimella/anturilla.

Nämä aistimet – todellisuusaistimet – ovat koettimia sinulle. Ne aistivat ympäristöä, tilannettasi, todellisuuttasi. Ne antavat sinulle palautetta, mutta ei pään kautta. Se tulee kehon kautta, tuntien palautetta, aistipalautetta eri mahdollisuuksista.

Ne tulevat sisältä, eivät ulkoa. 1)

Kysymys: Kun sanot, että nämä todellisuusaistimet tulevat sisältä, mitä se tarkkaan ottaen merkitsee?

Aistimista, mitä elämä voisi olla, ankkuroitumatta asioihin, kuten tiede tai matematiikka tai mikään muu. Toisin sanoen, kuvittelemista, mitä elämä voisi olla. Se voi olla mitä tahansa. 2)

Tässä mestaruudessa oleminen – heräämisen jälkeen, ollen nyt todella mestaruudessasi – saa sinut menettämään tunteen identiteetistä, omasta arvosta, tasapainosta, kaiken. Se tulee sinuun. Mutta jotenkin pysyt sitoutuneena. Jotenkin pysyt yhdistyneenä itseesi. 3)

Kysymys: Menetän omanarvontuntoni? Etkö ole takonut päähämme, että meidän täytyy jättää arvottomuus taakse? Nyt olen vielä hämmentyneempi.

Omanarvontunto on tapa, jolla näet, kuka olet. Näetkö itsesi kirkkaan, puhtaan peilin kautta? Vai näetkö itsesi halkeilleen peilin kautta? Näetkö itsesi niin, kuin muut näkevät sinut? Vai näetkö itsesi sielusi perspektiivistä? 4)

Sinun ei tarvitse keksiä omanarvontuntoa. Sinun ei tarvitse sanoa: ”Olen arvokas, koska … antaen erilaisia syitä. Olen arvokas, koska …” Sanot vain: ”Olen arvokas.” Se on siinä. ”Olen arvokas.” 5)

Se menee kaikkeen – suhde, työ, identiteetin tunne, ei omanarvontunto vaan identiteetti, terveys, kaikki. Oletko todella valmis menemään tuon identiteetin yli? 6)

Kysymys: Mutta jos päästän irti todellisuusankkureistani, jos menetän identiteetin ja kaikki ajatukset omanarvontunnostani, joita olen keksinyt, minulla ei ole enää mitään pitämässä minua tässä todellisuudessa.

Mitä teille sanotaan, kun hurrikaani on tulossa ja teillä on vene laiturissa? Mitä teitä kehotetaan tekemään? Heittämään muutama lisäankkuri? Ei, vaan lähtemään myrskyyn, ja sen teemme.

Käyt läpi vanhoista lineaarisista poluista vapautumista, ja se on erittäin epämukavaa. Siis, mielesi on ohjelmoitu ajattelemaan kaikkea, jatkuvasti skannaamaan: ”Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi? Mikä tekee minusta arvokkaan?” Kuten sanoin aiemmin, jos mikään ei toimi, älä tee mitään, koska sitten se toimii.

Ja voiko sinulle olla ok, ettei sinun tarvitse tehdä mitään, ettei sinulla tarvitse olla suuntaa? 7)

Mieli on ankkuroitu moniin asioihin massatietoisuudessa. Nyt siis otat tuon ankkurin, tuon melkein liean, irti, ja mielestä alkaa tulla vähän outo/sekopäinen. Olette kaikki kokeneet sen, olette maanneet yöllä hereillä: ”Mikä minussa on vikana? Miksi minusta tuntuu niin irralliselta? Mitä teen väärin?”

Et mitään. Päästät vain irti tuosta hyvin viettelevästä energiasta, eikä mieli osaa käsitellä sitä. 8)

Mutta sen sijaan, että yhdistyt siihen tai osallistut tunteillasi siihen, ota rennosti ja katsele sitä kuin elokuvaa. Se on hyvin mielenkiintoista. Se on viimeinen näytös, ja se on myös kaiken tuomista viisaudeksi. Ja tapahtuu melkein päinvastoin, kuin luulisit. Luulisit, että nyt kaikesta tulisi kevyttä ja pörröistä.

Ei, tästä aineesta aidot enkelit on tehty. Tästä ylösnousseet mestarit on tehty – hiekasta, liasta, mudasta, mikä kaikki tulee puhdistettavaksi, transformoitavaksi. 9)

*

Otteita sarjoista:
1) e2012-sarja – shoud 4
2) e2012-sarja – shoud 4
3) Kharisma-sarja – shoud 8
4) Merlin minä olen – shoud 8
5) ALT-sarja – shoud 5
6) s2012-sarja – shoud 4
7) e2012-sarja – shoud 11
8) Siivet-sarja – shoud 6
9) Esiintuleminen-sarja – shoud 1

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >