HomeViestejäRakas MestariToukokuu 2024 - Rakas mestari ... miten hyväksyn oman energiani?

Toukokuu 2024 - Rakas mestari ... miten hyväksyn oman energiani?

RAKAS MESTARI ... MITEN HYVÄKSYN OMAN ENERGIANI?

Koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2024 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Rakas mestari, tiedän, että olemme keskustelleet tästä aiemmin, mutta olen edelleen hämmentynyt, kuin jokin olisi eri tavalla sisälläni, mitä en pysty aivan määrittämään. Sitä on vaikea selittää, ja ainoa sana jota voin käyttää kuvaamaan sitä, on ”muutos” – joko se tapahtuu parhaillaan tai tulee tapahtumaan, mutta on ehdottomasti ahdistusta. Voitko antaa muutaman viisaudensanan siitä, mitä tapahtuu?

Käyt läpi valtavaa määrää viimeisiä muutoksia. Luuletko, että toukalla oli helppoa muuttua muusiksi?

Salli ne vain nyt. Salli ne vain, eli älä anna sille paljon huomiota. Älä päästä itseäsi kaikkeen mielen pyöritykseen asioista. 1)

Kehosi käy läpi hyvin paljon joka tasolla, mutta erityisesti se hankkiutuu eroon vanhasta DNA:sta, ja myös siitä tavasta, jolla kaikki neuronit yhdistyvät energiaasi.

Nimittäin neuronit ovat pelkästään tapa yhdistyä omaan energiakenttääsi. Ne yhdistävät valoon, ja kaikki ne muuttuvat. Jos et olisi tietoinen kaikesta, mitä kehossa tapahtuu, olisin hyvin yllättynyt tällä hetkellä. Olen itse asiassa hyvin yllättynyt, ettei tilanne ole pahempi jollakin teistä, koska tapahtuu valtavaa vaihtoa/siirtymistä.

Ja sitten oivallat, että okei, kehosi käy läpi valtavaa prosessia tällä hetkellä, ja se sinun pitäisi ehkä tiedostaa, että aina silloin tällöin otat kunnon, pitkän kylvyn. Aina silloin tällöin istahdat vähän. Aina silloin tällöin muutat sitä, mitä syöt. Hyvin monet teistä ovat edelleen ruokavalioillaan.

Siellä mihin olemme menossa, teidän ei kannata tehdä sitä, koska kehonne vaatii eri asioita eri päivinä, joten päästäkää niistä irti.

Luota itseesi ja salli kehosi nyt. Se käy läpi valtavasti asioita. 2)

Kysymys: Entä tuo äkillinen ahdistus, jota tulee, joskus ilman mitään selvää laukaisijaa? Itse asiassa tuo ahdistus ei ole oikeastaan ongelma – ongelmani on, että ne työkalut, joita käytin ennen sen käsittelemiseen, eivät enää tunnu toimivan näissä tilanteissa.

Älä aina yritä löytää asioita samasta paikasta, myöskään itseäsi.

Menet joskus etsimään itseäsi, eikä sitä ole siellä, tai se ei ole sama, mikä se oli päivä aiemmin. Sen ei pitäisikään olla, koska muutut. Kehityt. Menet eteenpäin, ja jos menet takaisin – joka kerta kun sinulla on jokin muisto, tai ajattelet tulevaisuuteen tai menneisyyteen, teet eräänlaista aikamatkustusta. Jos menet tulevaisuuteen etkä ole siellä; jos yrität löytää itsesi samanlaisena, kuin löysit itsesi eilen, yhdistyä itseesi ja yhdistyä energiaasi eikä sitä ole siellä, ja näin on, koska se on siirtynyt. Se on erilainen. Se on eri paikassa nyt. 3)

Kysymys: Saat kuulostamaan siltä, että energiaani yhdistyminen on helppoa, mutta totta puhuen, en usko, että olen oikeasti ymmärtänyt, mitä se merkitsee.

Kuvittele valtikka – miltä haluatkin sen näyttävän, ja kyllä, se voi muuttua. Se voi muuttua joka hetki, joka päivä, jos haluat sitä. Sen ei tarvitse pysyä saman näköisenä, mutta kuvittele valtikka.

Silloin kun on hämmennyksen tai epävarmuuden tai tietämättömyyden aikoja, kun menet nyt näihin lopun aikoihin/ja-aikoihin ja menet kaksinaisuuden yli todellisuusperustana ja tulet tuohon epävarmaan hetkeen, jolloin on paljon huolta ja kenties ahdistusta ja pelkoa, niin vedät syvään henkeä ja pidät vain tuota valtikkaa kädessäsi.

Tuo valtikka on symboli menemisestä kaikkeen, mitä tiedät, myös siihen mitä et tiedä. Tuo valtikka vie sinut vanhojen ajattelu- ja logiikka- ja tunnemallien yli, ja se vie sinut syvälle omiin energioihisi, jossa voit nähdä kaikki mahdollisuudet ja kaikki vastaukset itsellesi.

Se on valtikka, ja se on muistutus kaikesta, mitä olet, muistutus sinun viemisestä syvälle energiaasi, jossa voit nähdä kaikki vastaukset. Lakkaa ajattelemasta hetkeksi ja tartu tuohon valtikkaan, koska se johtaa sinut aina energiaasi ja ratkaisuihisi.

Kuvittele meneväsi huoneeseen, ja on täysin pimeää. Et tiedä mitään tuosta huoneesta, ennen kuin avaat oven, kävelet sisään ja suljet sen takanasi. On täysin pimeää. Siellä ei ole mitään. Välittömästi mieli alkaa etsiä tietoa, rajoittuneilla fyysisillä aisteillaan. ”Onko lattia kylmä? Onko se tehty kivestä, tai onko siinä kokolattiamatto?”

Ja silloin kun kohtaat pimeitä huoneita – vertauskuva jostain uudesta elämässäsi – päätös on yleensä juosta tai ainakin pidätellä, tai toinen päätös joka usein tehdään, on: ”Hankitaan lisää tietoa. Seistään tässä jonkin aikaa ja katsotaan, tapahtuuko jotain”, mutta pitäen toista kättä ovessa, jotta voit poistua mahdollisimman nopeasti. On aika mennä sen yli.

Nyt tässä huoneessa, joka edustaa hyvin monia uusia mahdollisuuksia, jumaluuttasi, energiaasi ja kaikkea potentiaaliasi, pysähdyt. Lopetat tuon pakkomielteisen tiedon keräämisen ja tartut valtikkaasi – ei aseena, ei vastauksena, vaan muistutuksena siitä, että tiedät.

Ja pääset pois mielestäsi. Lakkaat ajattelemasta, ja olet tietoinen tunteistasi, mutta ne eivät pakahduta sinua. Ja pidättäydyt tekemästä mitään ihmispäätöstä, joka perustuu tietoon, tietoon, tietoon.

Pidät tuota valtikkaa, ja annat sen kuljettaa itsesi mahdollisuuksiin, energiaasi. Ja kun pääset mahdollisuuksiisi, kyse ei ole siitä, että vastaus on siellä. Sinut vedetään välittömästi sen mahdollisuuden luo, joka sisältää eniten tyydytystä, aistillisuutta, ja vähiten kärsimystä, vähiten vastarintaa.

Sinut opastetaan automaattisesti siihen. Älä kyseenalaista tätä koskaan. Älä koskaan, koskaan, koskaan! Älä kyseenalaista sitä, että sinut opastetaan automaattisesti korkeimpaan mahdollisuuteen sinulle.

Nimittäin esität näitä kysymyksiä joskus: ”Mitä minun pitäisi tehdä? Mihin minun pitäisi muuttaa? Pitäisikö minun löytää rakastaja? Kuka minä olen? Miten kauan elän? Mitä minun pitäisi tehdä pitääkseni huolta terveydestäni?” Sitten yrität saada tietoja. Menet internetiin. Etsit. Tutkit. Lopeta se!

En sano, että tutkiminen on huono asia, mutta suurissa elämäsi kysymyksissä – minne menet seuraavaksi, mitä pitää tehdä, miten voitetaan jokin fyysinen ongelma, miten sallitaan vaurautta elämääsi, kaikissa näissä asioissa – lopeta ”tieto, tieto, tieto, tunne”, koska iso osa sitä on, että nuo päätökset perustuvat tunteeseen, ja tuo tunne on yleensä pelko tai puute tai kärsimys.

Tuolla ulkona on uskomaton todellisuus, johon menemme, johon menette, ja se voi näyttää vähän pelottavalta ensin, koska olet niin tottunut olemaan tietolähtöinen, tutkimaan asioita.

Tartu tuohon valtikkaan, ja on kyse sitten päätöksestä elämässäsi, havaintosi muuttamisesta itsestäsi, tai laajemmasta havaintovasta, on kyse sitten historiasi ja menneisyytesi todellisesta ymmärtämisestä – mitä tahansa se on – jätä tiedot sellaisiin asioihin kuin, miten käynnistetään sähköhammasharjasi (naureskelua).

Mutta sinua, sydäntäsi, hyvinvointiasi varten, kun jäät tälle planeetalle, on täysin uusi tapa havaita todellisuus, mennä mahdollisuuksiisi ja löytää todellisia vastauksia. 4)

*

Otteita sarjoista:
1) Intohimo 2020 – shoud 5
2) Intohimo 2020 – shoud 6
3) Merlin minä olen – shoud 4
4) Merlin minä olen – shoud 5

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >