HomeViestejäRakas MestariHelmikuu 2024 - Rakas mestari ... miten jätän pelit taakse ja menen eteenpäin?

Helmikuu 2024 - Rakas mestari ... miten jätän pelit taakse ja menen eteenpäin?

RAKAS MESTARI ... MITEN JÄTÄN PELIT TAAKSE JA MENEN ETEENPÄIN?

Koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Helmikuun 2024 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Rakas mestari, minusta tuntuu, että olen valmis asioiden muuttumiseen elämässäni. Miksi "tuo muutos” joka tuntuu olevan hyvin lähellä – puolen hengenvedon päässä, kuten sanot – edelleen välttelee minua?

Etsit sitä edelleen ulkopuoleltasi. Ja tiedän, että se on hyvin, hyvin vaikeaa. Sinulla on ollut hyvin monia niitä illuusioelämiä, että se on ulkopuolella, ja kulkiessasi elämäntietä pitkin, yhtäkkiä käännyt jyrkästi oikealle, itse asiassa käännyt melkein 180 astetta, ja sanot: ”Voi ei. Itse asiassa kaikki on minun energiaani.” Se on okei. Vaatii vähän antaa sen mennä perille.

Mutta sanon ylpeänä, että olet nyt ymmärtämässä, että se kaikki on sisällä, ja tulet synkkaan oman energiasi kanssa. Se on energiayhteensopivuutta. Se on energiavirtaa. Se on armoa energian myötä. Kaikki on vain siinä sinua varten. Kutsun sitä ”ensynkaksi”.

Sinun ei tarvitse tehdä kovasti työtä sen eteen. Et ole mitään velkaa sille. Sinun ei tarvitse käyttäytyä tietyllä tavalla. Se kaikki on siinä. Se kaikki on sinun.

Nyt vedät vain syvään henkeä ja tunnet oman energiasi suurenmoisuuden, kun se palvelee sinua, tietäen, että sillä on luontaista älykkyyttä. Ei sellaista kuin ihmismieli, mutta siinä on älykkyyttä. Tietäen, että sillä on jo viisautta. 1)

Kysymys: Olet sanonut loputtomasti, ettei meidän tarvitse tehdä mitään, mutta samaan aikaan sanot, että meidän TÄYTYY tehdä jotain: mennä eteenpäin. Sitten hämmennyn. Mikä ero tässä on?

Tarkoitan, että on edelleen vastarintaa. On edelleen epäilyä ja kyseenalaistamista, ja saat tiettyä lohtua ja mielihyvää sitä, että pelaat tuota ”olen melkein perillä, mutten ihan” -peliä. Meillä ei ole sitä ylellisyyttä enää.

Meidän täytyy mennä eteenpäin.

Teknologia etenee liian nopeasti. Uusi valo jota tulee planeetalle, työntää vanhoja ongelmia. Nämä vanhat jumiutuneet energiat tulevat esiin tällä hetkellä. Olemme vasta jäävuoren huipulla niissä asioissa, jotka muuttavat nopeasti planeettaa, etkä voi olla odottavalla kannalla/istua aidalla tässä kohtaa. Et voi istua aidalla.

Joko teet tuon sukelluksen ja menet eteenpäin, tai hyppäät pois tuolta aidalta. Mene toiselle puolelle vähäksi aikaa. Saat uuden mahdollisuuden myöhemmin. 2)

Kysymys: Joskus, kun olen todella yhdistynyt itseeni, tai muut asiat vievät huomioni, tunnen syvää pelkoa. Se ei ole iso pelko, enemmänkin viipyilevä harmi. Onko tämä osa vastarintaa?

Kun olet aivan siinä partaalla, kun olet juuri astumassa aikakielekkeen yli, se on vähän pelottavaa.

Kuin hyppäisit laskuvarjolla. Hyppäät lentokoneeseen ja laitat selkääsi laskuvarjon, ja se kaikki kuulosti todella hyvältä idealta, kun olit yhtenä iltana juomassa kavereidesi kanssa baarissa. Ja nyt yhtäkkiä olet lentokoneessa ja se lähtee lentoon, ja sinulla on yksi noista ”voi paska” -hetkistä.

Ja nyt olet korkeuksissa, on aika hypätä ja katsot ympärillesi, ja kaikki katsovat sinua: ”Hei, oletko pelkuri tai jotain?” Ja tämä pelko tulee, mutta tiedät, että sinun täytyy tehdä se. Tarkoitan, että sinun ei ole pakko tehdä sitä, mutta tiedät, että sinun on parempi tehdä se. Ja siinä on tuo rajan ylittäminen. Se on tavallaan sama juttu. 3)

Muista, että sinun ei tarvitse suunnitella asioiden kulkua. Sinun ei tarvitse selvittää logiikkaa. Sinun ei tarvitse järkeillä, miten kaikki tämä tapahtuu. Se tapahtuu. Sinun tehtäväsi on vain kokea sen kauneus. Joo, ja joskus vaikeudet, mutta sen kauneus myös. Sinun tehtäväsi on vain sallia ja kokea. 4)

Kysymys: Siis, palaamme sallimiseen? Eikö se toimi? Vai ymmärränkö sallimisen väärin?

Se merkitsee murtautumista ulos mielen laatikosta.

Totta puhuen, mieli ei oikeasti välitä suuntaan tai toiseen, tavallaan. Se pitää sinut laatikossa niin pitkään, kun haluat olla laatikossa, ja se pelaa tuota peliä kanssasi.

Se pelaa epäilyä. Se pelaa rajoituksia.

Se on kone, joka palvelee sinua.

Kun se tietää, että olet aito – etkä vain valita ja kitise, etkä vain kuvittele ja päiväunelmoi, vaan olet oikeasti valmis lähtemään pois laatikosta – se tekee yhteistyötä kanssasi.

Se on ollut työkalu, joka on pitänyt sinut laatikossa, koska halusit olla siinä. Siitä on tullut melkein kostaja tavallaan, koska se on pitänyt sinut siinä. On gravitaatiovoimaa, ja se käyttää sellaisia elementtejä, kuin epäily, pelko, selviytyminen ja kaikki muut.

Mutta kun mieli tietää, että olet todella oikeasti valmis murtautumaan ulos siitä, menemään tietämiseen, menemään muihin ulottuvuuksiin, menemään tuolle puolen, menemään – miten haluatkin kutsua sitä – moniulotteisuuteen, menemään aitoon todelliseen Itseesi, mieli tekee yhteistyötä. Mutta ei hetkeäkään aiemmin.

Älä odota, että se alkaa ojentaa asioita. Vasta sitten kun olet juuri menossa ulos lentokoneesta, astumassa ulos, se tekee vaihtonsa ja sallii sinun mennä. Siihen saakka, tuohon hetkeen saakka kun otat tuon viimeisen askeleen, mieli yrittää suojella sinua ja pitää sinut sisällä. 5)

Äläkä ajattele sitä. Älä ajattele: ”Olisiko minun pitänyt tehdä se?” tai ”Kenties minun pitäisi tehdä se eri tavalla” Lopeta se!

”Minä olen tässä.” Se on siinä, ”minä olen tässä”.

Sitten energiat muuttuvat, ja sitten menet eteenpäin ja teemme, mitä tulimme tänne oikeasti tekemään. Ja pidetään hauskaa tehdessämme sitä, ja tehdään se huumorilla, ja tehdään se yltäkylläisyyden kera. 6)

Oivallat, että yritit miettiä sitä liikaa, ja nouset ylös ja sanot: ”Jessus, minun ei tarvitse tehdä näin kovasti työtä. Minun täytyy antaa energiani palvella ja opastaa minua.

Minun täytyy vain sallia sieluni virta. Voi, mitä oikein ajattelin? Palasin takaisin vanhoihin ihmistapoihin ja yritin kontrolloida, manipuloida ja panna asioita tapahtumaan. Minun täytyy olla vain läsnä. Se on siinä.” 7)

Sinun täytyy olla vain tavallaan tietoinen ja antaa valosi säteillä. 8)

*

Otteita sarjoista:
1) Merlin minä olen – shoud 7
2) Valaiseminen – shoud 1
3) Merlin minä olen – shoud 9
4) Merlin minä olen – shoud 8
5) Merlin minä olen – shoud 9
6) Penkkeilyn taito – shoud 6
7) Valaiseminen – shoud 1
8) Valaiseminen – shoud 4

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >