HomeViestejäRakas MestariTammikuu 2024 - Rakas mestari ... miten voin lakata tuntemasta, että muserrun tästä hullusta maailmasta?

Tammikuu 2024 - Rakas mestari ... miten voin lakata tuntemasta, että muserrun tästä hullusta maailmasta?

RAKAS MESTARI ... MITEN VOIN LAKATA TUNTEMASTA, ETTÄ MUSERRUN TÄSTÄ HULLUSTA MAAILMASTA?

Koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Tammikuun 2024 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Rakas mestari, ympärilläni on ollut viime aikoina taistelua, draamaa ja konfliktia. Ja minut vedetään usein kaikkeen tuohon sontaan, vaikka yritän kovasti olla joutumatta siihen. Miksi minut vedetään edelleen noihin energioihin?

Elämässä Merlininä on tosiaan joitain haasteita. Haasteita olemisesta muiden ihmisten keskuudessa, jotka ruokkivat edelleen riippuvuuttaan draamaan ja konfliktiin.

Haaste on olla ihmisten kanssa, joilla ei ole melkein ollenkaan luovuutta, kun kyse on ongelmien ratkaisemisesta. He taistelevat mieluummin kuin korjaavat.

Se on vaikeaa, turhauttavaa toisinaan.

Planeetasta on tulossa hullu nyt niiden ihmisten myötä. jotka rakastavat taisteluja. Se antaa heille jonkin tunteen. Se antaa heille syyn haluta elää. Se antaa heille jotain, mistä taistella. Voi, he valittavat siitä. He syyttävät kaikkia muita, mutta he rakastavat taistella. 1)

Kysymys: Mitä minun pitäisi sitten tehdä? Onko jokin tapa muuttaa noita olosuhteita tai ainakin, miten ne eivät vaikuta minuun?

Elämä on ollut sinulle hyvin käytännönläheistä tähän saakka. Katsot asioita käytännön tasolta, mikä on hyvä asia.

Sanot: ”Viilsin sormeeni, ja siitä vuotaa verta, ja viilsin siihen, koska en ollut varovainen puukon kanssa.” Ja sitten menet lääkäriin, ja hän ompelee sen ja saat muutaman tikin ja kenties jotain lääkettä. Se on käytännönläheinen tapa katsoa sitä, mitä sormellesi tapahtui.

Siinä tapahtuu jokin energeettinen asia. Sitten kun ymmärrät tuon energian, voit todella saada aikaan muutosta.

Sanotaanpa, että joudut pieneen auto-onnettomuuteen, ja olet vihainen itsellesi ja mietit, oletko oikeasti Merlin. Ja olet vihainen tuolle ihmiselle, koska hänen autonsa ei olisi pitänyt olla suoraan edessäsi, kun osuit siihen, ja menet kaikkiin noihin käytännön asioihin.

Kenties et saanut nukuttua tarpeeksi ja hän ajoi holtittomasti, tai olit pahalla tuulella tai päiväunelmoit. Se on todella käytännönläheistä. Ja periaatteessa osuit hänen autoonsa ja nyt olet vaikeuksissa. Sinulla on vakuutusongelmia ja paperitöitä, ja sinulla on poliisi ihmettelemässä, olitko juonut – kaikkia näitä käytännön asioita.

Lopeta. Lakataan elämästä tuolla tavalla.

Katsotaan energiaa asioiden takana. On edelleen tuo käytännön asia, joka tapahtui, mutta aletaan katsoa energiadynamiikkaa kaiken sen takana, mitä tapahtuu. 2)

Kysymys: Hmm, energiadynamiikka. Se kuulostaa helpolta ja vaikealta samaan aikaan. Joskus olen niin kietoutunut noihin taisteluenergioihin, ettei minun ole helppoa nousta sen kaiken yläpuolelle ja todella tuntea tuota energiadynamiikkaa. Mitä voin tehdä, kun olen korviani myöten noissa ei-kovin-hauskoissa energioissa?

Todellisuutesi luo havainto tarkkailustasi – havainto siitä, mitä tarkkailet.

Seuraava taso tuossa kauniissa ymmärryksessä on, miten haluat havaita sen, mitä tarkkailet.

Siis, periaatteessa elämä perustuu tarkkailijan havaintoon. Se mitä saat elämässäsi, tulee periaatteessa siitä, miten tarkkailet sitä, miten havaitset sen. Se on sinun tarinasi. 3)

Kysymys: Siis, sanot, että minun täytyy muuttaa sitä ”paikkaa”, mistä reagoin näihin tahmeisiin tilanteisiin, toisin sanoen antaa tietoisuuteni siirtyä eri tarkkailukohtaan. Miten teen sen?

Numero yksi, seiso matalan aidan takana.

Sillä hetkellä kun olet kietoutunut ja yrität pelastaa maailman, sillä hetkellä kun jäät kiinni tuohon taisteluun, sinut vedetään mukaan. Se imee sinut sisään.

Silloin sinun täytyy perääntyä, vetäytyä, mennä turvaan, olla itseksesi, koska on helppoa tulla vedetyksi mukaan, alussa.

Numero kaksi, tunne tuota energiadynamiikkaa – ei käytännön asioita, kuten lamppuja jotka eivät pala, putkistoa jossa on ehkä jotain ongelmia, tai että joistain ikkunoista vetää tuulisena päivänä. Ei mitään noista asioista. Se on käytännönläheistä, etkä saa aikaan muutosta tuolla tasolla. Piste.

Kyllä, voit laittaa teippiä vuotavaan ikkunaan. Voit vaihtaa lampun, mutta olet edelleen tuossa samassa vanhassa energiadynamiikassa.

Sinun täytyy nousta sen yläpuolelle.

Tunnet ulottuvuutesi, toimintapiirisi, koko ongelmaa.

Tunnet tuota energiadynamiikkaa, ja sitten olet todella rohkea ja sanot: ”Haluan sen palvelevan minua eri tavalla. Käsken energiaani palvelemaan minua eri tavalla.”

Älä ole nynny. Älä neuvottele. Se on omaa energiaasi – miksi sinun täytyisi neuvotella? Se on siinä ja odottaa sinun palvelemistasi.

Siinä kohtaa tapahtuu muutos.

Pointtini on, että aletaan katsoa asioita energiadynamiikkana, eikä käytännöllisenä, lineaarisena, mentaalisena. Kun teet sen, kaikki saa eri merkityksen, eri näkökulman.

Et enää kietoudu kaikkiin yksityiskohtiin. Yksinkertaistat asioita, ja siksi vastaukset ovat aivan siinä. Niistä tulee hyvin, hyvin selkeitä sinulle. Oivalla, että katsot tuota dynamiikkaa: ”Pyh! Voi pojat, en ole antanut sen palvella minua, ja nyt aion tehdä sen.” Se on tuo energiadynamiikka.

Tunne tuota dynamiikkaa, ja sitten salli energian muuttua. Salli sen palvella sinua. 4)

Numero kolme, älä jää kiinni heidän draamoihinsa. Älä jää kiinni vanhoihin ongelmiisi. Älä tule imetyksi takaisin tuohon kaksinaisuuteen. Tule takaisin nollapisteeseen.

Tiedän, että sinulle on toisinaan melkein viettelevää päästä takaisin vanhoihin taisteluihin ja vanhoihin tappeluihin, mutta älä tee sitä. Palaa takaisin nollapisteeseen – juuri siinä, puistonpenkilläsi.

Vedä syvään henkeä, ja sen sijaan että taistelet ongelmien kanssa, tai olet pakkomielteinen, tai olet huolissasi tai mitään muuta, vedä syvään henkeä ja ole tuossa valossa. Se on siinä.

Kaikki mitä olet pitänyt ongelmana tai haasteena, häviää pois.

Avaat tuon valon, jumaluuden, tietoisuuden oven, ja annat sen sitten levitä koko taloosi, ja sitten naapurustoosi, ja sitten jokaiseen osaasi. Se on nollapiste. Sitä varten puistonpenkki on. 5)

Siis, kun kierrät kehää ja sanot: ”Voi, en tiedä, mitä teen”, kun menet illalla nukkumaan ja stressaat kaikesta ja ajattelet liikaa kaikkea: ”Miten pääsen pois tästä pulmatilanteesta, jossa olen?”, pysähdyt ja vastaanotat valoasi. Se on siinä.

Ei mitään ehtoja sille. Ei sen käyttämistä johonkin: ”No, käytän tätä valoa terveyteeni tai suhdeongelmiini”, tai mihinkään muuhun. Hyväksyt vain valon.

Tuo valo auttaa sinua muuttamaan oman perspektiivisi. Se auttaa sinua tekemään viisaamman valinnan. Mutta valo on se, joka saa jokaisen muutoksen tapahtumaan. 6)

*

Otteita sarjoista:
1) Merlin minä olen – shoud 1
2) Merlin minä olen – shoud 1
3) ALT – shoud 4
4) Merlin minä olen – shoud 1
5) Penkkeilyn taito – shoud 1
6) ALT – shoud 9

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >