HomeViestejäAilia Mira25.9.2024 - Ykösnousemuspäivitys - pimennyssyklin puolivälissä

25.9.2024 - Ykösnousemuspäivitys - pimennyssyklin puolivälissä

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – PIMENNYSSYKLIN PUOLIVÄLISSÄ

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
25.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaunokainen,

kuten arkkienkeli Mikael kertoi taannoin: ”Tämä pimennyssykli ei ole pelkureita varten. Se on valtavan selkeyttävää energiaa, joka transformoi sinut hyvin syvillä tasoilla. Kun sallit sen, se uudistaa suhteesi siihen, kuka todella olet, ja laajentuneet yhteytesi moniin kerroksiin kaikessa olevaisessa. Tapahtuu perustavanlaatuista uudelleenorganisointia.”

Ja kun kirjoitan tätä, hän lisää: ”Ja se on uudelleenorganisointia, joka avaa (lukosta) asioita sisälläsi ja sinun hyväksesi.”

Luen tämän uudelleen usein, käytän EFT-taputtelua, pidän päiväkirjaa, meditoin ja kanavoin lisää, ollakseni selkeä ja keskittynyt, ja jatkan vain eteenpäin luottaen … tehden, mitä voin, uskoakseni omaan polkuuni ja pysyäkseni fokusoituneena siihen, kun se valaistuu edessäni.

”Jos polku/reitti edessäsi on selvä, olet luultavasti jonkun muun polulla.” – C. G. Jung

Oivalla, että pimennykset saavat meidät takaisin raiteille. Ne tuovat esiin asioita, joita olemme välttäneet tai joihin olemme takertuneet, ja auttavat meitä muuttamaan suhteemme niihin, jotta olemme vapaampi ja voimme virrata.

Nämä viimeaikaiset astrologiset tapatumat ovat luoneet valtavan energia-aallon, jonka kasvaminen vain jatkuu.

Samaan aikaan Pluto, kuoleman ja uudestisyntymän planeetta, jatkaa perääntymispuhdistustaan Kauriissa – viimeistä kertaa, ennen kuin se siirtyy tiukasti Vesimieheen 17.11.2024.

Mikä tahansa elämässämme, minkä olemme nähneet ongelmana, mutta minkä emme sallineet muuttua (tai mitä emme osanneet muuttaa), voi olla nyt kypsä ”sulatettavaksi”.

Se mikä ei toimi, voi tulla jumalaiseen järjestykseen tämän transiittisarjan aikana, ja voit luottaa, että mitä tahansa tulee pintaan juuri nyt, se tapahtuu sinun hyväksesi.

Elämä rakastaa meitä. Kaikki olevainen tukee meitä. Mutta me – ja vain me – saamme valita, mistä teemme totta. Mitä kohtelemme tärkeänä. Mikä tuntuu todelta. Mitä vahvistamme. Mitä käytämme fokuksena ja ajatusteemana luomaan ja virittämään värähtelymme/taajuutemme.

Missä olet epäillyt kykyäsi saada, mitä haluat? Tämä on se alue, joka hyvinkin saatetaan hämmentää nyt esiin tuskallisilla ja syvillä tavoilla, tai myös tulla esiin kirjaimellisesti tai symbolisesti unissasi.

Tämä ei tapahdu kiduttamaan tai rankaisemaan sinua, tai saamaan sinua jollain tavalla kärsimään, mutta jos olet välttänyt sitä, on jokin uskomus, ettei ole turvallista siirtyä tämän yli johonkin parempaan. Se mitä tulee pintaan, kutsuu sinua näkemään sen avoimesti, uskaltamaan uskoa, että voit saada, mitä haluat, ja sitten sallimaan kokemasi ongelma-alueen kehittyä, siten sallien sinun kehittyä.

Sotkuisia, ällöjä, kätkettyjä, laiminlyötyjä ja sivuutettuja asioita tulee nyt pintaan kollektiivisesti ja henkilökohtaisesti.

Nämä energiat sekä jumalainen itsesi auttavat sinua tekemään sisäisen evoluutiomuutoksen, joka on juuri oikea sinulle juuri nyt.

Pystyt tähän.

Vaikka saattaisi tuntua, että se on mahdotonta, tiedä, että olet hyvin valmis tähän, ja uskalla pyytää helppoutta, tukea tai myös ihmettä. Pyydä, mitä tarvitset keventämään tuota kuormaa, jotta voit työskennellä sen kanssa, mutta älä toivo tai pyydä lykkäämään sitä edelleen, tai jatka sen välttelemistä.

Sen kanssa työskentelyssä, mitä nousee, on vähemmän kyse yrityksestä selvittää sitä (saada selvää siitä) ja enemmän kyse sen antamisesta vain tapahtua.

Sinulla saattaa olla selkeä toimintasuunnitelma, ja kuitenkin tämä on sisäinen transformaatio korkeimmalla aikajanallasi, joka sinun täytyy antaa tapahtua sinulle – näkemällä, mitä nousee, ja kohtaamalla sen tuntien mahdollisuutta ja valmiutta kuvitella, että se voisi palvella sinua avaamalla sisällä asioita, joita olet pidätellyt.

Ja joillekin meistä? Se mikä on pidätellyt meitä, on pidätellyt pitkän, pitkän aikaa.

Suuria muutoksia tapahtuu suhdeasetelmissa tämän syklin aikana. Suhteissa elämämme aspekteihin ja myös ihmisiin, paikkoihin, ideoihin, unelmiin.

Tiedä, että ihmisiä voi liikkua sisään ja ulos elämässäsi – pinnallisemmista yhteyksistä läheisiisi – ja että jotkut valitsevat tehdä siirtymän nyt. Luota, että kaikki muutokset joita tapahtuu, palvelevat kaikkia osallisia.

Jumalainen järjestys organisoi kaiken. Se keitä tulee ja menee kokemuksessasi, perustuu värähtelyresonanssiin, ja jokaista olentoa johtaa oma sielu seuraavaan evoluutiokokemukseensa.

Elämä tukee meitä, kohottaa meitä ja tuo pintaan sen, mikä on valmis muunnettavaksi, parannettavaksi, irtipäästettäväksi tai korotettavaksi.

Missä olet esittänyt pientä? Missä olet sallinut muiden ihmisten ajatusten tai kohtelun saada olosi tuntumaan mitätöidyltä? Oletko sallinut itsesi epäillä lahjojasi, taitojasi, sen kauneutta kuka olet, tai sitä että voit saada, mitä haluat, koska joku sinulle rakas ja läheinen oli rajoittunut, haavoittunut ja laiminlöi sinua tai pahempaa?

On aika ottaa takaisin voimasi.

On aika uskoa itseesi.

Kaikki vuodesta 2024 juurtuu sinulla ja valaisee henkilökohtaisen voimaantumispolkusi.

Jos joudut pois tältä polulta, se mitä sillä on, tulee pintaan uudestaan ja uudestaan, kunnes lopultakin astut sitä kohti, menet sen läpi ja sallit itsesi saada enemmän, mitä haluat … Ja kunnes olet valmis tuntemaan olevasi rakkauden, ilon, sisäisen rauhan, yltäkylläisyyden ja kaiken sen arvoinen, mikä kutsuu sinua. Kaiken mitä haluat.

Halut ovat kompassisi, antaen sinulle tunteen, miten saattaisit täyttää elämäsi, elää suuren ilon kera ja ruokkia ainutlaatuista ja kaunista, aitoa ilmaisuasi.

Kaikki mikä sinua kutsuu, on jo sinun. Sisäinen kutsu sitä kohti on pilkahdus kaikesta, mitä jumalaisesta itseäsi on jo tullut. Kun päästät irti huolesta, epäilystä, pelosta tai epäuskosta, edes väliaikaisesti, ja sinut vie mukanaan hetken hiljaisuus, kaunis maisema, kissasi silittäminen tai lämpimästä suihkusta nautiskelu, inspiraatio voi tulla, ja tulee. Ja sen myötä? On tunne energioiden nousemisesta, ylösnousevasta energiasta, on tunne nosteesta, kohotus. Merkki, että tämä on korkeampi polkusi: se on ulottuvillasi.

Usko siihen, mitä haluat. Siinä sisäinen opastuksesi puhuu sinulle.

Tämä pimennyskäytävä tuo hyvin vapauttavia energioita evoluutiokokemukseemme. Käytä tämä aika! Ota paras irti näistä syvällisistä ja kauniista tilaisuuksista ratsastaa näillä suurilla kollektiivisilla transformaatio- ja laajentumisaalloilla, ohjaten sinut uuteen, seuraavaan, kauniimpaan elämänkokemukseen.

Ansaitset sen.

Minäkin ansaitsen.

Olemme tässä yhdessä, ja olen hyvin kiitollinen kauneudestasi ja valostasi.

Siunausta ja rakkautta,

Ailia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >