HomeViestejäCheryl Richardson15.9.2024 - Jälleen jäähyväiset ...

15.9.2024 - Jälleen jäähyväiset ...

JÄLLEEN JÄÄHYVÄISET …

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
15.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Äitini kuoli 8.9. kymmenen pitkän ja vaikean päivän jälkeen sairaalassa. Sisareni Michelle ja hänen kaksi tytärtään, Amanda ja Justine, olivat hänen rinnallaan, kun hän liukui rauhallisesti seuraavaan seikkailuunsa. Kiireisen viikon jälkeen sairaalakäyntejä ja muistotilaisuuksien suunnittelua sisarusteni kanssa, menetyksestä on tulossa viimein totta. Vaikka äitini ei voinut hyvin, hänen kuolemansa oli odottamaton, ja sisarukseni ja minä saamme viimeinen tilaisuuden hengittää sisään tämän valtavan menetyksen todellisuutta.

Äitini olisi yllättynyt siitä ihmismäärästä, joka ilmaantui hänen ruumiinvalvojaisiinsa ja hautajaisiinsa. Kuten monet hänen sukupolvensa naiset, hän kyseenalaisti vaikutuksensa maailmassa, joka on suunniteltu palkitsemaan ammatillisen saavuttamisen ja kunnianhimon. Hän ei ollut vakuuttunut, että seitsemän lapsen kasvattaminen riitti. Mutta jos todella osallistumme hautajaisiimme kuoleman jälkeen, äitini olisi huomannut, että hänellä oli kaikkein merkittävin vaikutus: hän rakasti ihmisiä, ja nämä tiesivät sen.

Niin kauan kuin voin muistaa, äidilläni oli avoimien ovien politiikka. Jos olit vaikeuksissa ja tarvitsit turvallisen paikan puhua tai jäädä, hänen keittiönsä ovi ei ollut lukossa. Jos olit yksin kiitospäivänä, pöydässämme oli aina tyhjä paikka ja lämmin ateria odottamassa. Lastensa, lastenlastensa ja lastenlastenlastensa syntymäpäivinä hän jakoi rakkautensa ja ylpeytensä postaamalla kunnianosoituksen jokaiselle meistä Facebook-sivullaan. Hän halusi kaikkien näkevän, mitä hän näki. Ja joka ilta (vuosien ajan!) hän lähetti kaksi tekstiviestiä – toisen lapsilleen ja toisen lapsenlapsilleen, kertoen päivästään ja muistuttaen meille, miten paljon meitä rakastettiin.

Äitini intohimo olivat ihmiset ja eläimet. Kaipaan nähdä hänen rukouspyyntöjään Pyhälle Antonius Padovalaiselle – sellaisia joissa luki: ”Voi, ole kiltti, ja tuo tämä suloinen poika tai tyttö kotiin” – joka kerta, kun postaus kadonneesta lemmikistä ilmestyi hänen Facebook-sivulleen. Hän seurasi myös ammattiin liittyvää Facebook-sivuani ja soitti minulle, kun joku tarvitsi apuani. ”Cheryl”, hän sanoi, ”Diane Watson vastasi blogiisi tänään, ja hänelle tarvitsee muistuttaa, että hän pääsee leikkauksestaan läpi huomenna. Voitko lähettää hänelle viestin, kiitos?”

Mikä nainen …

Minulla on paljon sanottavaa kahdesta viimeisestä viikosta, tavasta jolla äitini kosketti hyvin monien elämiä, ja haasteesta selviytyä sen yhden ihmisen menettämisestä, joka tunsi minut kauemmin, kuin olen tuntenut itseni. Mutta olen väsynyt ja herkkänä ja tarvitsen lepoa. Halusin teidän tietävän, koska monet teistä ovat olleet kanssani pitkän aikaa, ja olette lukeneet tarinoita äidistäni. Myöhemmin on paljon aikaa muistella ja juhlistaa.

Äitini on nyt Henkisen johtokuntani uusi puheenjohtaja. Minulla ei ollut tarkoitusta täyttää tätä paikkaa näin pian, mutta elämän ennustamattomuus on tällaista.

Lepää rauhassa, äiti.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >