HomeViestejäCheryl Richardson21.7.2024 - Henkilökohtaisen kasvun politiikka

21.7.2024 - Henkilökohtaisen kasvun politiikka

HENKILÖKOHTAISEN KASVUN POLITIIKKA

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
21.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olimme puhuneet yli tunnin, kun keskustelu kääntyi politiikkaan, ja tunsin energialatauksen kulkevan kehoni läpi. Tiesin, että meillä oli eri näkökulmat, ja halusin pysyä keskittyneenä ja ystävällisenä. Nykyään käytän kiihkeää poliittista ilmapiiriä tukemaan kasvua, siitä huolimatta miten epämukavaa se on. Itse asiassa käytän sitä, koska se on epämukavaa.

Tämä minulla on tähän mennessä. Tuomme historiamme joka kohtaamiseen. Vaikka saattaisi näyttää siltä, että käyn keskustelua esimerkiksi jonkun ystävän kanssa, todellisuudessa joukko ihmisiä seisoo meidän kummankin takana. Siihen kuka olen, mitä uskon ja miten käyttäydyn, vaikuttavat vanhemmat, sisarukset, opettajat, työnantajat, uskonnolliset johtajat, ystävät, vieraat ihmiset jne. Eikä vain tämä, vaan minuun vaikuttavat myös entiset elämät – sydänsurut, pettymykset, voitot, traumat, pettämiset, menestykset, se kaikki.

Historiamme muovaa meitä, ja sitten kun tunnistamme, että jokainen ihminen on elämänkokemustensa yhdistelmä, oivallamme, että henkilö joka äänestää halveksimaamme ehdokasta, tuo koko elämänsä vaaliuuraan. Ystävällä joka tekee meidät hulluksi, koska hän ei jaa huoltamme jostain tärkeästä asiasta, on omat tärkeät asiansa, joihin vaikuttaa hänen menneisyytensä. Politiikkoja jotka käyttäytyvät ällistyttäviltä tuntuvilla tavoilla, ohjaa sisäinen data, joka voisi vaikuttaa hullulta meille, vaikka tutulta ja järkevältä heille.

Ihmisten katsominen tästä perspektiivistä auttaa minua laukaisemaan impulssin yrittää saada joku näkemään oma näkökulmani. Näin on, koska sydänten ja mielien muuttaminen ei ole koskaan niin yksinkertaista, kuin sanoa oikeat sanat, käyttää sopivaa äänenpainoa, tai toimittaa paikkansapitävää informaatiota. Voisin olla mestari kommunikoinnissa, mutta en voi mennä jonkun mieleen poistamaan hänen historiatiedostojaan.

Mutta voin käsitellä omani.

Ystävälläni Debbie Fordilla oli tapana sanoa, että silloin kun osoitat sormella jotakuta, kolme sormea osoittaa itseäsi kohti. Hänen viisautensa muistuttaa minua fokusoitumaan ensin itseni muuttamiseen, koska tämä muuttaa sitä historiaa, joka muovaa valintojani. Se auttaa minua saamaan myötätuntoa niitä kohtaan, jotka eivät jaa näkemyksiäni.

Kyllä, on tärkeää mennä äänestämään, tukea ehdokkaita ja aatteita, joihin uskon, ja tehdä kaikki, mitä voin, edistämään rauhaa ja hyvinvointia. Minun täytyy katsoa myös konepellin alle. Olen paljon tehokkaampi pitkällä aikavälillä, kun hoidan oman haavoittuneen menneisyyteni, koska tämä sallii minun tuoda terveen aikuisen mihin tahansa keskusteluun.

Nykyään, viisaiden mentorien avulla, olen fokusoitunut olemaan enemmän itsereflektoiva ja vähemmän (tiedostamatta) reagoiva. Panen merkille, milloin menneisyys vaikuttaa nykyisyyteeni, jotta voin tehdä jotain sille. Valitsen olla ystävällinen tuomitsemisen sijasta, koska haluan sanojeni parantavan. Tällä tavalla minulla on parempi mahdollisuus myötävaikuttaa ratkaisuun, ongelman sijasta. Ja vaikka pelko kertoo minulle, ettei tämä riitä, työ jota olen tehnyt parantamaan itseni, kertoo muuta. Loukatut ihmiset loukkaavat ihmisiä. Parantuneet ihmiset muuttavat historian kulkua.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >