HomeViestejäCheryl Richardson14.7.2024 - Sitten tapahtui tämä ...

14.7.2024 - Sitten tapahtui tämä ...

SITTEN TAPAHTUI TÄMÄ …

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
14.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olin juuri lakannut nauhoittamasta viimeisintä tulkintaani Paljon onnea vaan -kappaleesta pianolla ja lähetin tekstiviestin ystävälleni Julesille. Viime syyskuussa, alettuani ottaa tunteja, selvitin, miten soitetaan kappaleen melodia, jotta voisin lähettää rakkaille ihmisille musiikkiviestin. Toivottaessani heille mahtavaa päivää, lupasin myös lähettää uuden ja parannetun version seuraavana vuonna, kun jatkoin soitto-opintoja.

Viimeisin versioni sisältää melodian ja sointuja – iso askel tälle aloittelijalle.

Tekstattuani ystävälleni Julesille tunsin kiitollisuutta sitä naista kohtaan, joka innosti minua aloittamaan tunnit viime syksynä. Erään kollegan vaimo, joka aloitti maalaamisen ja kolmessa vuodessa pystyi tekemään upeita maisemamaalauksia, kannusti minua aloittamaan pianonsoiton opettelemisen antamalla seuraavan neuvon:

”Paras tapa rakastua johonkin uuteen on pitää kiinni siitä, silloin kun siitä tulee vaikeaa. Koska siitä tulee. Jos teet sen, lupaan, että voit oppia soittamaan.”

Hän oli oikeassa. Olen luottanut hänen viisauteensa viimeiset kuusi kuukautta, ja nyt minulla on nopeasti kehittyvä rakkaussuhde tähän kauniiseen instrumenttiin. Minulla on pitkä matka edessä, mutta rakastan olla oppilas, nautin tehdä musiikkia, ja olen todistanut itselleni, ettei ikä ole este jonkin uuden oppimiselle. Se on etu.

Okei, takaisin tarinaan. Tuntien kiitollisuutta hänen hyödyllisestä neuvostaan, päätin tekstata hänelle nykyversioni Paljon onnea vaan -kappaleesta. Vaikka tiesin, ettei ollut hänen syntymäpäivänsä, sanoin, että halusin ilmaista vilpittömän kiitollisuuteni hänen antamastaan inspiraatiosta, jakamalla viimeisimmän lauluni. Lähetettyäni tekstiviestin, lähdin treenaamaan.

Tuntia myöhemmin löysin puhelimestani hänen vastauksensa: ”Haa! On syntymäpäiväni! Juhlin 70-vuotispäivääni! Miten huomaavaista sinulta opetella tämä vain minua varten.”

Tuijotin hänen viestiään, ällistyneenä synkronismista, ja ihmettelin, mikä oli todennäköisyys, että lähetin hänelle laulun aivan yllättäen ja osuin hänen 70-vuotisipäiväänsä? Puhdasta tuuria vai jumalaista ajoitusta?

Päädyin jumalaiseen ajoitukseen, ja tekstasin hänelle, että epäilin, ettei se ollut sattumaa, vaan elämän tapa kiittää häntä olemisesta suuren innoituksen lähde.

Etkö rakastakin synkronistisia hetkiä? Aikana jolloin maailma tuntuu kaoottiselta ja synkältä, otan mielelläni vastaan vähän valoa.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >