HomeViestejäCheryl Richardson19.11.2023 - Kiitollisuus ennustettavasta elämästä

19.11.2023 - Kiitollisuus ennustettavasta elämästä

KIITOLLISUUS ENNUSTETTAVASTA ELÄMÄSTÄ

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
19.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Keltainen räjähdys saapui odottamattomana vieraana, kun juuri viikko sitten makuuhuoneen ikkunan takana oli vihreää. Aamuauringon peittämänä, viimeinen värinsä säilyttänyt norjanvaahtera näytti jättävän huomiota herättävät jäähyväiset, ennen liikkeen sulkemista talveksi. Siihen yllätykseen oli ihana herätä, kun oli ollut poissa useita päiviä.

Olemme juuri palanneet matkalta Lontoosta, jossa pystyimme tukemaan tarpeessa olevaa ystävää ja nauttimaan siitä kauneudesta, kun joulukausi on jo täydessä vauhdissa. Kaupungin katuja reunustivat hehkuvat tähdet, lentävät enkelit ja jalokivikoristeiset kruunut. Ihmisiä käyskenteli ylös ja alas katuja, kantaen elegantteja ostoskasseja sisään ja ulos juhlavista liikkeistä. Urbaanin elämän hyörinä oli melkoinen poikkeama hiljaisesta, maalaismaisesta elostamme, ja kun lensimme sieltä pois viime yönä, olin kiitollinen ja lopen uupunut.

Rapakon yli lentäessä ajattelin matkustamisen ristiriitaisuutta. Toisaalta rakastan nähdä uusia paikkoja, tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja saada uusia perspektiivejä kaikkeen – kulttuurista politiikkaan ja taiteeseen. Samaan aikaan kaipaan ennustettavaa elämääni. Nykyään nojaudun hyvin tyytyväisenä mukavuuden ja tuttuuden syliin, kuluttamaan enemmän aikaa kirjoittaen ja pohtien tietoisuuden luonnetta. Matkustaminen muistuttaa minua arvostamaan, mitä minulla jo on.

Siis tänään, kun astun takaisin todellisuuteen ja valmistaudun juhlimaan kiitospäivää, haluan toivottaa sinulla viikkoa täynnä kiitollisuutta elämäsi siunauksista. Kun pesen ja viikkaan pyykkiä, käyn ruokakaupassa, haen postin ja leikin kissojemme kanssa – jotka saattoivat huomata meidän olleen poissa tai sitten eivät – olen kiitollinen askareista, jotka kutovat minut takaisin elämään, jota minulla on onni elää.  

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >