HomeViestejäCheryl Richardson5.11.2023 - Miten lisätä elämää elämäänsä

5.11.2023 - Miten lisätä elämää elämäänsä

MITEN LISÄTÄ ELÄMÄÄ ELÄMÄÄNSÄ

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
5.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syksyn viimeiset lehdet ovat sanoneet hyvästinsä, takapellot on kynnetty, ja ympärillämme olevien puiden paljaat oksat tarjoavat nyt esteettömän näkymän lintuihin, jotka jäävät talveksi. Juuri tänä aamuna, istuessani kylmäkylvyssä, katselin sinitöyhtönärhen kiusaavan haukkaa, joka kyyhötti poppelin latvassa. Närhen toistuvat yritykset vastustaa vihollista näytettiin sivuutettavan leikkisästi, kun haukka nosti jalkaansa työntämään närhen pois joka kerta, kun se lensi lähelle. Tuo iloinen huvitus salli minun pysyä ammeessa suunniteltua pidempään.

Varisten muuttoparvi pään yläpuolella, syksyn lehtien putoaminen kuin tähdet, jotka muodostavat peiton metsän elämälle, ja daalioiden pakkasen puraisemat kasvot, ovat kaikki tuttuja merkkejä vuodenajan vaihtumisesta. Nämä ”huomautukset” Luontoäidiltä ovat hyvä muistutus valmistautua uusiin itsehoitorituaaleihin, tukemaan muuttuvaa sisäistä ja ulkoista maisemaamme.

Tänä aamuna latasin otsalampun ja kädenlämmittimet inspiroimaan ja motivoimaan kävelemisen jatkamista, kun sää kylmenee. Vedin esiin aurinkolampun, joka piristää mielialaani, kun päivät lyhenevät. Aloitin luettelon siitä, mitä haluaisin saada tehtyä, ennen kuin joulukiire alkaa, jotta voin nauttia juhlallisuuksista, enkä yrittää selviytyä niistä.

Vuosia sitten, kun yksi mentorini täytti 70 vuotta, hän sanoi minulle: ”Kun vanhenen, haluan elää spontaanimmin ja vähemmän aikataulun mukaan. Olen saanut jo valmiiksi tuon kalenterijutun, ja nyt haluaisin tehdä tätä elämäjuttua.” Kun ystäväni Helen vielä eli (yli 80-vuotias), hänellä oli tapana sanoa: ”Yksi hemmetin sovittu tapaaminen/ajanvaraus voi pilata koko viikon.”

Voi pojat, että arvostan kumpaakin asennetta, eritysesti tässä elämänvaiheessa. Vaikka on tietysti epärealistista odottaa kalenteria ilman sovittuja tapaamisia, kallistun enemmän tuohon suuntaan. Vähemmän juttuja, vähemmän vastuita ja päätöksiä, ja tilaa tehdä, mitä huvittaa tehdä tiettynä hetkenä, on asia, jota luulen meidän kaikkien kaipaavan iästä riippumatta.

Vuodenajan vaihtuminen kutsuu muuttamaan prioriteetteja, joten on hyvä aika miettiä, miten voisit lisätä elämää elämääsi. Minä annan luonnon näyttää tietä täällä pohjoisella pallonpuoliskolla, kun siirrymme kohti talvea.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >