HomeViestejäCheryl Richardson28.5.2023 - Et ole, kuka luulet olevasi

28.5.2023 - Et ole, kuka luulet olevasi

ET OLE, KUKA LUULET OLEVASI

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
28.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Julkaisin viime vuonna Sounds Truella äänikirjan Self Care for the Wisdom Years (= itsehoitoa viisausvuosille). Todellisuudessa se on enemmän kuin äänikirja; se on pitkä keskustelu kuuntelijan kanssa siitä, mitä merkitsee siirtyä elämänvaiheeseen, jolloin alamme harkita uudelleen kaikkea – työtä, terveyttä, suhteita ja päivittäistä elintapaamme.

Mikä tärkeintä, siinä on kyse syvän ja pysyvän suhteen muodostamisesta sen viisaan osamme kanssa, joka on niiden roolien yläpuolella, joita olemme esittäneet tähän mennessä.

Kun istuin tänä aamuna kylmäaltaassani ja tunsin kiitollisuutta (ja vähän vilua), ajattelin, miten perspektiivini elämään on laajentunut tuon äänikirjan nauhoittamisen jälkeen. Olen kasvanut uskomaan, että kokoamme ensimmäisen puoliskon elämästämme persoonallisuutta – egoa – joka sallii meidän toimia maailmassa, asettaa ja saavuttaa tavoitteita, elää perheessä, ystävien kanssa ja suuremmassa yhteisössä suhteellisen menestyksekkäästi ja tehdä, mitä tarvitsee, tunteaksemme turvaa ja vakautta.

Toisessa puoliskossa on kyse jostain aivan muusta. Tässä vaiheessa on kyse egon purkamisesta, jotta voidaan muodostaa vahva yhteys sieluun.

Hyvin monet meistä uskovat, että olemme yhtä kuin esittämämme roolit, ja se on arveluttava perspektiivi. Jos samaistut ja laitat kaiken energiasi siihen, että olet omistautunut työntekijä, menestynyt yrittäjä, äiti tai isä, influensseri tai toimitusjohtaja, luultavasti kärsit, sitten kun nuo roolit muuttuvat tai häviävät. Ja niin tapahtuu. Tehtävät päättyvät, bisnekset tyrehtyvät, lapset lähtevät pesästä, tai yksinkertaisesti kyllästyt tekemään samaa asiaa uudestaan ja uudestaan ja tarvitset muutosta. Jos et ole muodostanut suhdetta sisäiseen itseesi, on hyvä mahdollisuus, että sinusta tuntuu, että sinut kiskotaan – potkivana ja huutavana – elämään, jota et tunne pyytäneesi.

Mitä merkitsee muodostaa suhde sisäiseen itseesi?

Viettää aikaa hiljaisuudessa joka päivä ja oppia valjastamaan mieli niin, että se seuraa korkeamman itsesi johdolla (sen itsesi joka tunnistaa, miten meluava mieli on).

Pitää päiväkirjaa edistämään jatkuvaa dialogia sisäisen elämäsi kanssa.

Etsiä opastusta ja perspektiiviä viisailta vanhemmilta, jotka ovat kulkeneet (ja kulkevat) tuota polkua itse.

Mennä luontoon, koska se inspiroi kunnioitukseen, luovuuteen ja rakastavaan suhteeseen muiden elävien olentojen kanssa. Ja se antaa sinulle tilaisuuden kokea kauneuden transformointikyvyn.

Tietoinen ikääntyminen merkitsee elämän tekemistä eri tavalla. Se merkitsee energiasi laittamista sellaiseksi tulemiseen, joka osaa elää läsnäolevassa hetkessä, joka osaa käsitellä menestyksen ja epäonnistumisen, joka ei enää yritä manipuloida maailmaa tunteakseen olevansa ok ja joka osaa hyväksyä ja käsitellä elämän ylä- ja alamäet vahvuuden ja armon kera. Tässä paikassa alamme oivaltaa, että olemme ja olemme aina olleet hyvin paljon enemmän, kuin ego saisi meidät uskomaan.

Tämä on jatkuvaa keskustelua, ja toivon, että pysyt siinä kanssani. Lupaan, että keski-ikä ja sen yli ovat jännittäviä aikoja, kun olet valmis menemään syvemmälle ja tekemään suhteesta sisäiseen elämääsi tervetulleen prioriteetin.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >