HomeViestejäKate Spreckley4.3.2022 - Ratkaisu ja parantuminen

4.3.2022 - Ratkaisu ja parantuminen

RATKAISU JA PARANTUMINEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
4.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elämme kaikki energiaympäristössä, joka sisältää todellisuutta muokkaavia kaavoja ja rakenteita. Nykyisessä evoluutiosyklissämme tätä ympäristöä transformoidaan, ja sen tuloksena ihmistietoisuutemme kaavat ja asenteet muuttuvat. Kun tämä prosessi tapahtuu, kohtaamme epävarmuuden, epävakauden ja ailahtelevuuden ajan, joka antaa meille tilaisuuden siirtyä siitä, mitä on aina ollut, tilaan jossa jotain uutta voidaan luoda.

Olet nyt täysin uppotutunut tähän syvään ja voimakkaaseen transformaatioon, ja huomaat, että heräämis-, parantumis- ja kasvuprosessisi voimistuu huomattavasti. On syvän puhdistumisen ja irtipäästämisen jaksoja, jotka antavat sinulle kyvyn nähdä niiden vanhojen kaavojen, kiintymysten ja riippuvuuksien läpi, jotka pitävät sinut jumissa menneisyydessä. Tunteet joita tulee nyt pintaan, merkitsevät niiden esi-isiltä perittyjen ja karmallisten ongelmien ratkeamista ja parantumista, joista täytyy päästää irti. Tunnista, että näillä emootioilla ja tuntemuksilla on juurensa menneisyydessä, ja näin ollen ne saattavat vaikuttaa negatiivisesti siihen, miten tuomitset ja hahmotat sen, mitä nyt tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >