HomeViestejäKate Spreckley14.2.2022 - Soluaktivointi

14.2.2022 - Soluaktivointi

SOLUAKTIVOINTI

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
14.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kehomme jokainen solu sisältää informaatiota energiamuodossa. Tämä energia sisältää muistot kaikista elämänkokemuksistanne sekä esi-isiltä perityn muistin ja sieluolemuksemme. Tämä energia antaa tietoa nykyiselle elämänkokemuksellemme, muokkaa uskomuksiamme ja vaikuttaa alitajuisesti ajatuksiimme ja tunteisiimme.

Tällä hetkellä tulevat energiat tulvivat fyysisen kehosi läpi ja puhdistavat ja muuttavat fyysisen muotosi energiarakennetta ja -värähtelyä. Tämän muutoksen myötä solumuistot aktivoidaan, mikä laukaisee selvittämättömät traumat ja prosessoimattomat solumuistot, antaen sinulle tilaisuuden transformoida ne viisaudeksi ja tietoisuudeksi. Tämän transformaation myötä uusia tietoisuusvirtoja voi tulla kehoon päivittämään informaatiota, jota solusi sisältävät, ja kannustamaan uusiin olemis- ja käyttäytymistapoihin, jotka tuovat sisäisen ja ulkoisen ympäristösi takaisin tasapainoon. Ole tietoinen, mitä kehosi tarvitsee tänä aikana, kun tämän transformaation fyysiset oireet voivat johtaa siihen, että keho alkaa poistaa myrkkyjä vanhasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >