HomeViestejäKate Spreckley10.2.2022 - Ole kärsivällinen

10.2.2022 - Ole kärsivällinen

OLE KÄRSIVÄLLINEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
10.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kuukauden tuoretta ja uutta energiaa hengitetään maailmaamme, mikä siivoaa vanhaa ja tuo uutta inspiraatiota ja luovuutta. Oivalluksia ja paljastuksia ilmestyy yhtäkkiä, ja se voi häiritä suunnitelmiamme ja kääntää kurssiamme. Sen tuloksena meitä yllytetään astumaan pois tavanomaisista ajattelemis- ja olemistavoista, joustavaan tilaan.

Vuonna 2022 valmistelet perustoja, jotka määrittelevät kurssin sisäisten visioidesi ilmentymiselle. Kuitenkin ennen kuin tuot mitään uutta muotoon, sinun tarvitsee hajottaa ne rakenteet, jotka eivät ole enää yhteensopivia sen kanssa, kuka sinusta on tullut. Elämäsi kaikkia puolia täytyy arvioida ja päästää irti kaikesta vanhentuneesta tai tarpeettomasta. Tällä hetkellä saatat tuntea intoa puskea eteenpäin ja saada asioita liikkeelle, mutta on vielä oivalluksia, informaatiota ja selkeyttä, joita tarvitset. Ole kärsivällinen ja tunnista, että kaikki tapahtuu oikeaan aikaansa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >