HomeViestejäKate Spreckley21.1.2022 - Suurempi harmonia

21.1.2022 - Suurempi harmonia

SUUREMPI HARMONIA

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
21.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pitkin vuotta 2022 näemme valtavia muutoksia, kun kosmiset voimat, astrologiset asetelmat ja auringon aktiivisuus tuovat voimakkaasti vaikuttavia energia-aaltoja. Tämä energia muuttaa dramaattisesti ihmistietoisuuttamme ja kannustaa meitä tekemään uusia valintoja, löytämään uusia ratkaisuja ja toteuttamaan muutoksia, joita tarvitaan tasapainon palauttamiseen elämässämme ja maailmassa.

Parhaillaan tulevat energiat lataavat, "alkemisoivat" ja päivittävät energiaasi, mikä vie sinut vanhojen hämmentyneiden tunteiden, vääristyneiden todellisuushavaintojen sekä apatian ja negatiivisuuden yli. Tunnista, että tällä hetkellä sinua ohjataan varjoverhojen läpi, sisäisen maailmasi polkuja pitkin suurempaan harmoniaan universumin rytmien kanssa. Jos kamppailet edelleen muutaman kuluneen vuoden haasteiden kanssa, luota, että ne ratkeavat hitaasti, kun jatkat menneisyyden kaavoista ja tasapainottomuuksista irtipäästämistä. Ole kärsivällinen ja näe aika liittolaisenasi.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >