HomeViestejäKate Spreckley19.1.2022 - Raivaa häiriötekijät ja vanhat tavat

19.1.2022 - Raivaa häiriötekijät ja vanhat tavat

RAIVAA HÄIRIÖTEKIJÄT JA VANHAT TAVAT

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
19.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki mitä olemme kestäneet muutaman viime vuoden, on edesauttanut sielumme vähittäistä ruumiillistamista ja kiihdyttänyt parantumistamme, kasvuamme ja henkilökohtaista evoluutiotamme. Tämä on johtanut perspektiivimuutokseen ja tietoisuutemme laajentumiseen, paljastaen sen, mikä on todella tärkeää. Tällä hetkellä tulevat energiat paljastavat tunteemme ja havaintomme ihmisistä, tilanteista ja kokemuksista, sallien meidän nähdä selvästi, missä muutosta tarvitaan.

Olet kasvanut vanhan elämänmuotosi yli. Näin ollen sinun täytyy tehdä tarvittavia muutoksia mahdollistamaan sen, että voit hyväksyä täysin ne mahdollisuudet, jotka ovat nyt ulottuvillasi. Fokusoidu tällä hetkellä häiriötekijöiden ja niiden vanhojen tapojen raivaamiseen, jotka pitävät sinut sidottuna vanhoihin tyyleihin. Salli itsesi tulla tietoiseksi ja tutkia sitä suurta potentiaalia, joka on tämänhetkisten vastarintarajojesi ulkopuolella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >