HomeViestejäKate Spreckley18.1.2022 - Toiminnan ja toimimattomuuden välissä

18.1.2022 - Toiminnan ja toimimattomuuden välissä

TOIMINNAN JA TOIMIMATTOMUUDEN VÄLISSÄ

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
18.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutaman viime vuoden ajan odottamattomat mullistukset ja muutokset ovat ravistelleet maailmaamme, antaen meille tilaisuuden päästää irti vanhentuneista rakenteista ja tavoista, jotka ovat hallinneet elämäämme aioneita. Näin ollen olemme käyneet läpi nopean kasvu- ja transformaatiojakson, joka on muuttanut havaintotapaamme ja antanut meille laajemman näkemyksen itsestämme ja elämästämme.

Tämä on suuren parantumisen aikaa, jolloin sinua pidetään tasapainossa toiminnan ja toimimattomuuden välissä. Tässä voimallisessa tilassa tulevat energiat paljastavat tunnehaavoja, alitajuisia kaavoja ja tavanomaisia reaktioita, jotka jatkuvasti sabotoivat elämääsi. Se mitä paljastuu, antaa sinulle näkemystä ja selkeyttä, jota tarvitset muuttaaksesi perspektiiviäsi ja salliaksesi parantumisen. Ei ole aika taistella virtaa vastaan, vaan fokusoitua sovinnon tekemiseen aspektiesi kanssa, jotka jatkuvasti aiheuttavat sinulle tuskaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >