HomeViestejäKate Spreckley17.1.2022 - Vuoden 2022 ensimmäinen täysikuu

17.1.2022 - Vuoden 2022 ensimmäinen täysikuu

VUODEN 2022 ENSIMMÄINEN TÄYSIKUU

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
17.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitamme tämän viikon täysikuun valossa, mikä lisää herkkyyttämme ja korostaa tunteitamme. Kun tämä on vuoden 2022 ensimmäinen täysikuu, se sisältää uusien alkujen energiaa, ja näin ollen paljastaa, missä tarvitaan vielä asioiden saattamista päätökseen. Oivallukset joita saamme tänä aikana, mahdollistavat meille ryhtymisen luomaan ja ilmentämään tarvittavaa muutosta ja uusia alkuja, joita tarvitsemme.

Täysikuu on aina huipentumisaikaa, jolloin parantuminen ja vapautuminen on mahdollista. Tarkkaile, mitä nousee, kun nämä energiat voimaannuttavat sinut transformoimaan syvältä ikivanhoja haavoja, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi, valintoihisi ja toimiisi. Tänä aikana sinulle annetaan tilaisuus vaatia takaisin ja integroida itsesi osia, jotka on kielletty, sivuutettu ja/tai tukahdutettu. Ole ystävällinen, lempeä ja myötätuntoinen itsellesi, kun kätkettyä pelkoja ja tunteita tulee pintaan. Opettele katsomaan elämääsi korkeammasta näkökulmasta ja pyri näkemään suurempi kuva.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >