HomeViestejäShaumbra-lehtiSyyskuu 2023 - Vili Aquirre - Hyv-outoa!

Syyskuu 2023 - Vili Aquirre - Hyv-outoa!

HYV-OUTOA!

Kirjoittanut Vili Aquirre (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taivaan rististä on viisi kuukautta, ja voin kertoa, että jokin muuttuu ehdottomasti sisälläni. Ja kuten tavallista, se ei liity mitenkään mihinkään, mitä olen saattanut odottaa. Maaliskuussa minusta tuntui melko tasapainoiselta yleisesti ottaen. Luulin, että olin käsitellyt suurimman osan aspekteistani, tunteistani ja kärsimyksestäni, paitsi suhteellisen lievät fyysiset vaivat, ja että Apokalypsi voisi olla tavallaan tasainen. Voi luoja, minä ja nopeat olettamukseni! Melko pian huomasin olevani vuoristoradassa, jonka luulin jättäneeni jo taakse.

Muutama vuosi sitten näin unta, jossa olin hyvin vanhassa talossa. Se oli minun, ja olin pian muuttamassa uuteen paikkaan. Osa minua vastusti lähtemistä, joten tein muutaman viime kierroksen ja varmistin, etten unohtanut mitään. Olin rakastanut olla siellä, mutten palaisi enää koskaan. Lopulta vedin syvään henkeä, menin portaat alas ja aloin kävellä pois. Olin päättänyt, etten katsoisi taaksepäin. Mutta odottamaton, korviahuumaava meteli pysäytti minut. Käännyin ympäri ja näin, että koko rakenne romahti takanani. Järkytyin oivaltaessani, että se oli seissyt siinä ainoastaan, koska olin ollut sisällä.

Tärisin pelosta. Tuosta kauniista kodista oli jäljellä vain muistot kokemuksistani siellä. Epäilemättä ei ollut takaisinpaluuta. Toivuin vähän, ja jatkoin kävelyä avoimille niityille. Minun piti tietää, mihin olin menossa, mutta oivalsin, etten oikeasti tiennyt, mihin olin matkalla.

Uniystävä ilmestyi viereeni, ja hänen seuransa oli rauhoittavaa. Hän oli viisas ja hauska, ja tuntui tietävän minua paremmin, mihin olimme menossa. Kuin tyhjästä löysin itseni vaikuttavan, mutta eriskummallisen rakennuksen edestä. Ystäväni ohjasi minut sisään ja lähti sitten, toivottaen minua nauttimaan uuden kotini tutkimisesta. Hän lähti muistuttaen minulle päivystävänsä, jos minulla olisi jotain kysymyksiä.

Astuin ulos stressaantuneena, enkä ehdottomasti nauttinut. Ajattelin ystävääni, ja hän oli taianomaisesti siinä vieressäni. "Miten menee? hän kysyi, ikään kuin kaikki olisi täysin normaalia. "Tämä on hullua!" kiljahdin. "Siellä ei ole mitään kiinnitetty. Lattiat, portaat, ikkunat – kaikki – liikkuu! En voi elää tällä tavalla. Se huimaa minua! En pidä siitä!"

Ensin olin kiinnostunut ja innostunut ja vaelsin eri huoneissa, ihmeissäni kalusteiden elegantista yksinkertaisuudesta. Ja sitten, aivan yhtäkkiä, lattiat alkoivat liikkua. Katsoin ympärille, eikä mikään ollut kiinni! Luulin hallusinoivani, mutta tämä talo oli tehty liikkuvista lavoista. Pystyin astumaan toiselta toiselle turvallisesti, mutta se oli myös todella stressaavaa. Halusin asioiden lakkaavan liikkumasta ja olevan vakaita, niin kuin vanhassa talossani. Se teki hulluksi, ja minua alkoi huimata, koska mikään ei pysynyt paikallaan.

Ystävä katsoi minua myötätuntoisesti, mutta ärsytyksestäni hän tuntui paremminkin alentuvaiselta. Miksi minun ei pitäisi olla vihainen, jos kaikki oli täysin toista, mitä olin odottanut löytäväni? Ajatukseni uudesta kodistani olivat olleet radikaalin erilaisia.

"Asiat näyttivät upeilta, kun astuin sisään", valitin. "Mutta en halua elää tässä jatkuvassa liikkeessä!" Hän vastasi: "Tällaiseksi suunnittelit sen: joustava, valoisa/kevyt, luova. Ehdotan, rakas ystäväni, että palaat takaisin sisälle ja tutustut vähän aikaa tähän paikkaan, ja opit, miten tämä talo tekee elämästäsi helpompaa ja paljon hauskempaa. Sinun täytyy vain haluta jotain, ja liike tuo sen sinulle. Suosittelen, että rentoudut, jotta voit tottua jatkuvaan muutokseen ja liikkeeseen. Jossain kohtaa sinua ei enää huimaa, kuten tapahtuu matkustaessasi laivalla ja tottuessasi niin hyvin meren liikkeeseen, ettet huomaa sitä enää. Älä vastusta sitä, vain virtaa. Tiedän, että lopulta rakastat sitä!"

Muistan tavallaan ymmärtäneeni, mutta nyrpistin tuolle talolle, kun uni haihtui pois ...

Kuten tuossa unessa, elämäni on ollut kuin sarja liikkuvia lavoja Taivaan ristin jälkeen. Tietäen, että emootiot ovat mielen yritys matkia todellisia tunteita, aina kun olen tuntenut tulvivan erilaisia emootioita, olen yrittänyt päästää niistä irti, vapauttanut ne sieluni maljaan toivoen, että jotenkin pääsisin niistä eroon.

Olin hyvin vihainen itselleni kyvyttömyydestä tehdä mitään asialle, kunnes minulle valkeni, että oli aika vastaanottaa nuo emootiot osana energiaani. Olin aina taistellut niitä vastaan ja yrittänyt voittaa ne. Kielsin olennaisen osan ihmisperustaa, ja nyt oli aika vastaanottaa se osana minua. Kun avauduin emootioilleni sellaisina, kuin ne olivat – ei taistelemista, parantamista, ei itseni paremmaksi tekemistä  - pystyin tuntemaan myös osani, joka oli selkeä, tunteeton, mutta ei poissaoleva. Se oli melkein kuin ... rauhaa.

Minusta on tullut aina vain tietoisempi emootioiden energeettisestä roolista gravitaationa. Unen vanhassa talossa tavalliset emootioni eivät olleet kovin ilmeisiä, koska ne olivat osa sitä liimaa, joka piti kaiken yhdessä tarinanani, identiteettiäni, mutta sitten kun "epägravitaatio" alkoi vaikuttaa ja todellisuuteni rakennuspalikat alkoivat hajota, emootiot jotka ennen punoivat tarinani yhteen, paljastuivat, ja osa minusta ei pitänyt siitä lainkaan.

Epägravitaatio edesauttaa virtaa ja liikettä, ja minun täytyy myöntää, etten ole vielä täysin tottunut tähän. Minusta tuntuu vapaammalta kuin koskaan, mutta olen myös pelännyt, että voisin oikeasti menettää järkeni. Niitä kiinteitä viitekohtia, joihin ennen turvauduin, ei enää ole täällä. Kuitenkin jatkuvassa liikkeessä voin aina löytää itseni, kun totean: "Olen tässä." Se on ainoa kiinteä asia monien liikkuvien osien joukossa – se tuntuu turvalliselta. Ja uniystäväni, mestari, päivystää aina viisauden ja myötätunnon kera, joka ei enää ärsytä minua.

Tiedän, että kaikki muutokset joita käyn läpi, ovat oma suunnitelmani ja luomukseni, ja olen täällä kokeakseni ne täysin, riippumatta siitä, miten suuntavaistoni menettänyt saatan joskus olla.

Kun näinä kuluneina kuukausina ihmiset kysyivät, mitä minulle kuului, olen usein vastannut, että minusta tuntui hyvältä, mutta oudolta. Olen tunteellinen ja tunteeton. Ei huono tunne, pelkästään kummallinen ja uusi, epämukava toisinaan, myös iloinen. "Minusta tuntuu hyv-oudolta", haluaisin vastata nyt, eli minusta tuntuu hyvältä ja oudolta samanaikaisesti, pystyellen jatkuvan liikkeen ja epägravitaation mukana ja alkaen nauttia uuden kotini piirteistä.

***

Crimson Circlen IP- ja kielipäällikkö, Vili, kääntäjä Mexico Citystä, aloitti matkansa shaumbrana Crimson Circlen kanssa melkein 20 vuotta sitten. Hän tuli mukaan organisaatioon noin 10 vuotta sitten ja on auttanut mm. yhdistämään espanjankieliset shaumbrat kääntämällä materiaalit heidän kielelleen. Hän on "kääntäjä" myös Isiksen ja Jumalaisen feminiinisyyden energioille ja julkaissut kirjan ja muita viestejä nettisivuillaan yourdivinevoice.com. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >