HomeViestejäShaumbra-lehtiToukokuu 2023 - Sandra Roggermann - Karu matka

Toukokuu 2023 - Sandra Roggermann - Karu matka

KARU MATKA

Kirjoittanut Sandra Roggermann (www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun aloimme tehdä tätä dokumenttia, mietimme, mikä nimi olisi tarttuva, kuvaava ja cool samanaikaisesti. Harkitsimme eri ideoita, mutta lopulta oivalsimme sen, mikä oli tuijottanut meitä edessämme koko ajan:

Heräämismatka on karu ...

Siinä ei ole lirkuttelua tai sokerikuorrutusta. Sitä ei kutsuta turhaan "sielun pimeäksi yöksi". Kun olet päättänyt mennä "kuka minä olen?" -kysymyksen kaninkoloon, on jo liian myöhäistä, ja syöksyt syvännettä kohti. Tai kenties haluat kutsua sitä "autuaaksi oivaltamiseksi, että on paljon enemmän löydettävää", jos se tekee olosi paremmaksi.

Niin tai näin, heräämiseen on monia teitä. Joillakin on äärimmäisen traumaattisia kokemuksia. Jotkut tuntevat voimakasta imua tutkia taikuuden mystisiä maailmoja, kun taas toiset tuntevat imua salaliittoihin, avaruusolentoihin, estoteerisuuteen tai kaikkiin erilaisiin mielen psykedeelisiin tutkimusmatkoihin.

Jos olet kuin me, riippumatta lähtökohdastasi sinusta tulee hyvin todennäköisesti ärsyttävä viisastelija ja kaiken tietävä maailmanparantaja, joka suututtaa ystävänsä ja perheensä siinä määrin, että he järjestävät manauksen, terapiaa tai eivät halua olla enää missään tekemissä kanssasi.

Mahdollisesti alat googlata sellaisia asioita, kuin "miten tullaan erakoksi" tai "kenellä on parempi elämänlaatu, gurulla vuorenhuipulla vai Robinson Crusoella, jolla on uskollinen, mutta hiljainen ystävä nimeltään Perjantai, ja joka asuu autiolla saarella".

Lopulta huomaat, että koska menetit työpaikkasi ja perintösi, sinulla ei ole taloudellista yltäkylläisyyttä tehdä suuria elämänmuutoksia ja alat vain ahmia Frendit-sarjaa tietääksesi, mistä sosiaalisesta elämästä jäät paitsi. (Mistä oletettavasti tuomitset itsesi, koska se ei ole kovin henkistä tekemistä. Mutta hei, kenenkään ei tarvitse tietää, koska olet joka tapauksessa aivan yksin.)

Kuljet edestakaisin vanhan ja tylsän versiosi ja uuden fantastisen enkeliruumiillistumasi välillä. Kenties sinusta tulee vegaani nimeltään "Parsakaali Kuu Enkelinsiipi", aina yhden askeleen valaistumisen kultaporkkanan jäljessä.

Voisin jatkaa ja jatkaa, mutta luulen, että tajuat, mihin tämä on menossa.

Lopulta tulee kohta, jolloin sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin katsoa hirviöitä kellarissasi. Niillä on omalaatuisia nimiä, kuten Arvottomuus, Itse-epäily ja Syyllisyys, ja ne pyörittävät menestynyttä, mutta kyseenalaista bisnestä nimeltään "Selviytymismekanismit ja kumppanit Oy".

Pähkinänkuoressa, vedät syvään henkeä ja annat niille irtisanomisilmoituksen, joka astuu voimaan välittömästi. Tuntuu tyhjältä ja eriskummalliselta jonkin aikaa, koska olet alkanut pitää niiden seurasta, mutta nyt ymmärrät, että sinä olet pomo ja saat päättää itse, mitä todellisuudessasi on.

Ja sitten – tässä tulee juonenkäänne, ystäväni – törmäät Crimson Circleen, Rude Awakening -elokuvaan tai muihin outoihin juttuihin.

Ponnistaudut jaloillesi vielä kerran, sukellat tutkimaan tätä kummallista "kulttia", naurat (tai tuomitset vähän), itket ... ja tunnet.

Tunnet tämän matkan kauneuden ja sen syvän tietämisen, että kaikessa alkaa olla tolkkua. Huomaat, että on muitakin hulluja ihmisiä, jopa niitä jotka ovat parempia siinä, minkä luulit ainutlaatuiseksi tavaramerkkikokoelmaksesi vikoja ja epävarmuuksia. Ja kokoat itsesi taas kerran, vedät syvään henkeä, hyppäät ja luotat, että nyt olet turvassa.

Tervetuloa kotiin, ystäväni!

Teimme Rude Awakening -dokumentin (= karu herääminen) juhlistamaan kaikkia matkojamme, koettelemuksiamme ja kärsimyksiämme, ja päätimme lahjoittaa sen maailmalle ilmaiseksi, jotta kaikki voivat tietää: "En ole hullu, en ole yksin."

Paperilla siinä ei näytä olevan tolkkua, ja se on luultavasti tyhmin liiketoimintasuunnitelma ikinä. Kuitenkin uskomme vahvasti, että sen energia tekee työn. Paljon paremmin, kun käyttämällä niitä hyvin rajoitettuja tapoja, että yrittää myydä sen, vakuuttaa jakelijan sen suunnattomasta arvosta tai neuvotella armottomasti tästä projektista.

Perimmäinen tavoite oli aina jättää rakkauskirje kaikille ihmisille muistutuksena, että olemme paljon suurempia, kuin voimme koskaan alkuunkaan kuvitella.

Siinä tapauksessa, että sinulla on vielä joitain ystäviä, perhettä tai sosiaalista elämää matkasi tässä vaiheessa, jaa tätä elokuvaa isosti! Lupaisimme sinulle paikan taivaan ikuisessa autuudessa, mutta sinulla on jo se.

Kiitos, että olet Rude-lähettiläs!

__

Voit katsella ja jakaa Rude Awakening -dokumentin nettisivuilta rudeawakening-film.com.

Rude-tiimillä on myös viikoittainen podcast, joka julkaistaan joka perjantai. Se purkaa sitaatteja elokuvasta ja vie keskustelua pidemmälle. Voit kuunnella Spotifyssa täällä ja suurimmilla podcast-sivustoilla.

***

Sandra Roggermann

Sandra on yksi Rude Awakeningin tekijöistä ja päätuottaja. Hänen intohimojaan ovat runojen kirjoittaminen, merkityksellisten tarinoiden kertominen, ihmisten yhdistäminen, kevät ja koirat. Aiemmalla urallaan hän oli holistinen valmentaja, mutta hän tunsi tönäisyn laajentaa aluettaan saavuttaakseen suuremman yleisön, joka on valmis lähtemään matkalle takaisin itseen. Sandra kuvaa itseään toiveikkaaksi romantikoksi, joka ei suostu ottamaan pois ruusunpunaisia lasejaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >