HomeViestejäDaniel Scranton26.10.2022 - Energioita muutoksen viimeistelemiseen

26.10.2022 - Energioita muutoksen viimeistelemiseen

ENERGIOITA MUUTOKSEN VIIMEISTELEMISEEN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
26.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä ilmoittaessamme, että olette kaikki tehneet valtavan työn ja käsitelleet lokakuun energiat. Olette sijoittuneet mukavasti sitä loppuaikaa varten, joka teillä on neljännessä ulottuvuudessa, jatkamalla mukautumista kaikkiin muutoksiin, joita tapahtuu. Saatte jatkuvasti päivityksiä, latauksia ja aktivointeja valmistelemaan teitä siihen, mitä on tulossa, ja kuten monet teistä tietävät, teille on todellakin tulossa paljon enemmän kontakteja fyysisten maanulkopuolisten kanssa. Tuo fyysinen kontakti vaatii teitä saamaan kaiken järjestykseen fyysisesti, tunnepuolella, mentaalisesti ja värähteellisesti. Evoluutionne erittäin vakava seuraava askel on saada täysin avoin kontakti fyysisten maanulkopuolisten kanssa.

Jotkut teistä ihmettelevät, mitä teette elämällänne nyt, koska puuttuu selkeyttä toiminta-askelista eteenpäin, mutta tämä on iso toiminta-askel eteenpäin, ja valmistaudutte sallimalla näiden korkeamman taajuuden energioiden virrata lävitsenne. Valmistaudutte pääsemällä käsiksi viidennen ulottuvuuden chakrajärjestelmäänne, ja valmistaudutte tulemalla tietoisemmaksi, mitä tapahtuu sisällänne koko ajan. Tietoisuus on iso tekijä henkisessä evoluutiossanne. Kenenkään on vaikea siirtyä tietoisesti korkeammalle tietoisuustasolle, jos hän on tietämätön siitä, mitä hänellä on chakroissaan, energiakentässään ja tunnekehossaan.

Te jotka olette hereillä, olette todennäköisemmin virittyneet siihen, mitä sisällänne tapahtuu, ja luultavammin välitätte myös siitä. Teille on ehkä kerrottu koko elämänne ajan, että olette liian herkkä. Mutta nyt näette, että herkkyytenne tuottaa tulosta, koska jos ette olisi liian herkkä, ette välittäisi siitä, mitä sisällänne tapahtuu. Ja koska olette herkkä, haluatte tehdä jotain sille, mitä sisällänne tapahtuu, silloin kun jokin ei tunnu oikealta. Tämä saa aikaan muutosta teillä ja kaikilla muilla siinä kollektiivissa, jonka osa olette.

Siksi voitte olla vakuuttunut, että teette jotain tällä hetkellä, vaikka jonkun ulkopuolisen perspektiivistä ette tee juuri mitään. Teidän täytyy lakata välittämästä, mitä muut ihmiset ajattelevat, koska se vie teidät vain kauemmas siitä tietoisuudesta, mitä sisällänne tapahtuu koko ajan, ja tarvitsette tuota tietoisuutta, jotta voitte olla selkeä kaikesta, mikä on raskasta, negatiivista tai pimeää. Ja sitten olette noita viritettyjä kulkuneuvoja, jotka ovat valmiita niihin korkeamman taajuuden energioihin, jotka valmistelevat teitä täyteen ja avoimeen kontaktiin maanulkopuolisten kanssa, tietoisuusmuutokseen ja hyvin paljon muuhun.

Muutatte kaikkea tällä hetkellä. Älkää olko huolissanne, milloin tapahtuu muita muutoksia, jotka ovat ulkopuolellanne – muutoksia jotka liittyvät rahoitusjärjestelmäänne tai koulutusjärjestelmäänne tai terveydenhuoltojärjestelmäänne. Ne kaikki seuraavat perässä, mutta te aloitatte sen kaiken, aivan kuten olette tehneet siellä maan päällä jo hyvin pitkään.

Monet teistä ovat olleet mukana tässä vuosikymmeniä, ja tiedämme, että tarvitsette vakuuttelua, että kaikki menee suunnitelman mukaan. Annamme teille tuota vakuuttelua korostamalla, että se mitä teette, on paljon tärkeämpää kuin mikään saavutus, johon voisitte viitata ja josta voisitte saada hyväksyntää muilta. Muistakaa, että te olette tuo ensisijainen luomus, ja täältä katsottuna teette upeaa työtä hoitaessanne oman transformaationne korkeamman itsen viidennen ulottuvuuden olennoksi, joka teidän on määrä olla.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >