HomeViestejäDaniel Scranton18.10.2022 - Lokakuun loppu ja marras- joulukuu

18.10.2022 - Lokakuun loppu ja marras- joulukuu

LOKAKUUN LOPPU JA MARRAS- JOULUKUU

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
18.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä ihmiskunnan edistymiseen lokakuun aikana, ja tiedämme, että jatkatte tätä spiraalia ylöspäin. Tiedämme myös, että monia ihmisiä lisää herää joka päivä ja te jotka olette hereillä, autatte heitä monin tavoin. Tiedämme, että useammat ihmiset katsovat sisäänpäin oppaidensa ja lähimpien ihmistensä yllyttämänä, koska ihmisten on hyvin tarpeellista lakata etsimästä ulkopuoleltaan, mikä on pielessä heidän elämässään, ja alkaa katsoa sisään.

Ihmisten tunteet tulevat äänekkäämmiksi ja äänekkäämmiksi, kunnes he kiinnittävät huomiota niihin, ja silloin kun nuo tunteet saavat jonkun kiinnittämään huomiota, on vielä paljon työtä tehtävänä. Siksi teitä joilla on elämässänne ihmisiä, joilla tiedätte olevan vielä paljon introspektioita tehtävänä, kehotetaan olemaan lempeitä heille. Teitä pyydetään opastamaan heitä ja myös hoivaamaan tuon kokemuksen läpi, koska kuten kaikki tiedätte, noiden tunteiden tunteminen on vähintäänkin haastavaa. Haudattujen tunteiden tuleminen pintaan vuosikymmenten jälkeen, voi olla musertavaa ja aiheuttaa kaaosta jonkun elämässä ja suhteissa.

Heränneenä kollektiivina teillä on vastuu säilyttää oma vakautenne riippumatta siitä, mitä ympärillänne olevat käyvät läpi, mitä he puhdistavat ja miten vaikea teidän on pysyä heidän rinnallaan. Tämä on myös uskomattoman haastavaa työtä, jonka olette antaneet itsellenne. Tästä syystä olette kuitenkin valinneet herätä ensin ja tehdä tuon työn itse. Se kaikki oli teidän valmistelemistanne näihin hetkiin. Tiedätte rakastavanne ihmisiä, jotka ovat lähimpiä elämässänne, ja tiedätte rakastavanne heitä tarpeeksi jäädäksenne heidän rinnalleen, silloinkin kun he kokevat pahinta tunnepuhdistusta, mutta teillä on myös tarpeeksi kokemusta tuosta prosessista tietääksenne, että te ette olleet parhaimmillanne tehdessänne tuota puhdistusta.

Ihmiset ympärillänne eivät ole parhaimmillaan siinä määrin, että he saattavat yrittää pakottaa teidät ulos elämästään. Silloin muistatte, että henkisessä evoluutiossanne on kyse anteeksiannosta, myötätunnosta ja ehdottomasta rakkaudesta. Autatte rakkaitanne parantumaan olemalla sitä, eikä vain tietämällä sen filosofiana tai teoriassa. Vuoden 2022 loppukuukaudet lisäävät jatkuvasti energiavauhtia, ja tulevien energioiden vauhti määrittää, miten pitkään jonkun ihmisen täytyy pitää nuo negatiiviset tunteet haudattuna.

Voitte odottaa paljon tulevan pintaan marras- ja joulukuussa sekä lokakuun lopun aikana, mutta kaikki te jotka saatte tämän viestin, pystytte käsittelemään sen. Ympärillänne oleville se on melkoinen koettelemus, ja kannustamme teitä valmistautumaan ja muistamaan, kuka oikeasti olette ja mitä olette täällä tekemässä näinä hyvin epämukavina aikoina, jotka ovat edessänne jonkun kanssa, joka kokee vuosikymmenten negatiiviset tunteet kerralla. Tämä kaikki on sen arvoista, kun useammat ja useammat ihmiset valmistautuvat muutokseen, täyteen kontaktiin maanulkopuolisten kanssa ja kaikkiin lahjoihin ja kykyihin, jotka heillä on vielä paljastamatta itsessään. Jatkossa juhlitte niiden kanssa, joiden kanssa olitte heidän suurimmassa tarpeessaan.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >