HomeViestejäDaniel Scranton17.10.2022 - Pystytkö tekemään tämän?

17.10.2022 - Pystytkö tekemään tämän?

PYSTYTKÖ TEKEMÄÄN TÄMÄN?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
17.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innoissamme ihmiskunnan ylösnousemuksesta, koska tiedämme, että se on taattu. Meillä ei ole epäilyä tai huolta – on vain varmuutta, että olette ylösnousemassa ja saatte sen tehtyä. Teillä on vielä paljon koettavaa neljännen ulottuvuuden olentoina, minkä vuoksi olette edelleen siellä. Kun hyväksytte jokaisen kokemuksen, kun se tulee eteenne, teette itsellenne helpommaksi ylösnousta. Ja teidän täytyy jatkaa kaiken sen kokemista, mitä vastustatte, kunnes teette rauhan sen kanssa.

Rauhan tekeminen kaiken kanssa ei kuulosta kovin suurelta asialta. Se kuulostaa pikkujutulta verrattuna tietoisuutenne ylösnousemiseen täysin uuteen ulottuvuuteen, mutta kysykää itseltänne, voitteko tehdä sen nyt, ja olkaa rehellinen itsellenne, kun saatte tuon vastauksen. Voitko tehdä rauhan kaikkien asioiden ja ihmisten kanssa elämässäsi? Voitko tehdä rauhan maailman ja kaiken siinä tapahtuvan kanssa? Voitko tehdä rauhan sen kanssa, että muut ihmiset ajattelevat ja uskovat eri tavalla kuin sinä?

Se on työtänne. Tiedätte ajatuksistanne, tunteistanne ja tuomitsemisistanne, milloin ette ole rauhassa – ne ovat vinkkejänne siinä, mitä teidän täytyy työstää seuraavaksi. Ja joillakin teistä noita vinkkejä on putkahdellut esiin vuosikymmeniä, mutta ette tienneet, että tehtävänne on tehdä rauha noiden asioiden kanssa. Kenties ajattelitte, että tehtävänne oli muuttaa nuo asiat. Heti kun huomaatte pyytävänne jotakuta muuttumaan, silloin tiedätte, että te ette ole tehneet rauhaa tämän ihmisen ja sen kanssa, miten hän on ja mitä hän sanoo, ajattelee ja tuntee.

Miten teette sen? Miten pääsette tuohon paikkaan? No, ensinnäkin teidän on erittäin hyvä myöntää, että kaikki palvelee jotain tarkoitusta juuri sellaisena, kuin se on. Teidän on erittäin hyvä myöntää, että kaikki palvelee Lähdettä juuri sellaisena, kuin se on. Jos Lähde hyväksyy kaiken ja kaikki sellaisena, kuin ne ovat, ja ylösnousemuksessanne on kyse menemisestä kotiin Lähteeseen ja tulemisesta yhdeksi Lähteen kanssa – kuten on – teidän täytyy pyrkiä ymmärtämään, että kaikki on täydellistä sellaisena, kuin se on.

Sitten voitte lakata vastustamasta, ja sitten voitte lakata "trikkeröitymästä". Sitten voitte olla rauhassa ja elää tietäen, että kaikki on ok ja tulee paremmaksi. Voitte luottaa siihen, voitte uskoa sen ja voitte tietää sen, koska se on totta. Jos kaikki on Lähde ja kaikki tapahtuu Lähteessä, niin miten mikään voisi mennä pieleen? Miten voisitte olla matkalla valtavaan mullistukseen, joka tappaa kaikki ja kaiken?

Muistakaa, että kaikki on täysin järjestyksessä ja ainoa tehtävänne on olla itsenne. Täydennät Lähteen palapelin olemalla sinä, koska kukaan muu kuin sinä, ei voi olla sinä, ja kaikkia osia tarvitaan. Kaikki palapelinpalat tarvitaan, jotta se saadaan tehtyä. Sitä me kaikki teemme, riippumatta siitä, missä olemme, missä ulottuvuudessa asumme. Kun oivallatte, että teidän täytyy olla vain rauhassa kaiken osalta ja olla itsenne, ylösnousemus tulee paljon helpommaksi ja elämästänne tulee yksinkertaisempaa ja mahdollisesti nautittavampaa. Ja jos saatte tasaisen, helpon ja nautittavan matkan viidenteen ulottuvuuteen, silloin varmaankin teette kaiken oikein.  

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >