HomeViestejäDaniel Scranton15.10.2022 - Asiat joita ette kuule näissä viesteissä

15.10.2022 - Asiat joita ette kuule näissä viesteissä

ASIAT JOITA ETTE KUULE NÄISSÄ VIESTEISSÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
15.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme äärettömiä ja ikuisia olentoja, ja meillä on tuo tietäminen sisällämme koko ajan. Te saatatte ajatella sitä aika ajoin ja myöntää itsellenne, että olette ääretön ja ikuinen, mutta se ei ole osa "hetki hetkeltä" -tietoisuuttanne, niin kuin meillä. Ja näin ollen, silloin kun yhdistytte meihin suoraan tai näiden lähetysten kautta, saatte tuon lempeän muistutuksen. Teistä tulee tietoisempi siitä totuudesta, kuka oikeasti olette ja mistä teidät on tehty, kun saatte lähetyksen meiltä.

Jokaiseen näistä lähetyksistä on punottu monia tarkoituksia – on paljon muistutuksia, joita saatte ja jotka eivät ole puhuttuja sanoja. Kehotamme teitä kiinnittämään huomiota siihen, miltä teistä tuntuu, kun yhdistytte mihin tahansa sisältöön tai informaatioon. Jos se antaa teille laajentumistunteen, tiedätte, että se palvelee teitä. Mutta jos se saa teidät supistumaan tai tuntemaan pelkoa, se ei palvele teitä. Teidän ei tarvitse tuomita mitään, mikä aiheuttaa tunnetason reaktion sisällänne, mutta teidän kannattaa kääntyä poispäin siitä. Teidän kannattaa oivaltaa, ettei se ole teitä varten, ja siirtyä eteenpäin.

Nyt kun jatkatte matkaanne kotiin, Lähteeseen, teillä on enemmän ja enemmän hetkiä, jolloin tunnistatte itsenne täysin, ja teistä tuntuu äärettömältä ja ikuiselta. Oivallatte, että olette kaikki, mitä etsitte, kaikki mitä näette, ja kaikki mitä luotte, ettekä tunne huolta tai pelkoa mistään. Nuo ovat hetkiä, joille kannattaa rakentaa, jotta olette tuossa olotilassa jatkuvammin.

Näin luotte sitä todellisuutta, jonka haluatte kokea – oivaltaa, että tuo todellisuus on sisällänne. Mikään ei ole ulkopuolellanne, ja siksi mikään ei ole teille luoksepääsemätön. Ilmentäessä teidän kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, miltä teistä tuntuu, koska se on teille merkki, siirryttekö sitä kohti vai siitä poispäin. Voitte kiinnittää huomiota tuohon tunteeseen, kun puhutte sanoja, ajattelette sanoja ja myös ryhtyessänne toimeen. Ja sen huomaaminen, laajennutteko vai supistutte tehdessänne sen, on aina hyödyllistä, koska perimmiltään haluatte tuota laajentumistunnetta, joka on niin lähellä olemistanne täysin ääretön ja ikuinen itsenne, mihin teidän on tällä erää määrä päästä.

On upeaa valita hidas ja vakaa lähestymistapa, kun ylösnousette viidenteen ulottuvuuteen ja kotipesään, joka Lähde on, koska saatte kaikki nuo kokemukset yksitellen. Saatte tuntea tuon laajentumisen. Saatte muistaa, kuka ja mitä olette oikeasti, kerta toisensa jälkeen, koska unohdatte sen jatkuvasti. Siis älkää ajatelko, että unohtaminen on huono asia tai virhe. Jokaiselle teistä oli hyvin tarkoituksellista unohtaa. Tiesitte kaikki, että muistaminen olisi hyvin makeaa. Tiesitte kaikki, että tässä oli kyse matkasta.

Ja nyt teillä on meidät, olennot jotka ovat muistaneet täysin ja jotka muistuttavat teitä energialähetyksillään, ja meille on hauskaa nähdä teidän kaikkien tajuavan sen ensimmäistä, toista, kolmatta ja sadatta kertaa. Se kaikki on upeaa. Hyväksykää se, ja olette hyvin matkalla elämään niin, kuin me elämme tällä hetkellä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >