HomeViestejäDaniel Scranton27.5.2022 - Olette olleet tässä aiemmin - Lemuria, Atlantis ja Egypti

27.5.2022 - Olette olleet tässä aiemmin - Lemuria, Atlantis ja Egypti

OLETTE OLLEET TÄSSÄ AIEMMIN – LEMURIA, ATLANTIS JA EGYPTI

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
27.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Tarjoamme korkeammalla värähteleviä energioita teille kaikille tällä hetkellä, koska olemme huomanneet heränneen kollektiivin keskuudessa kyvyn käsitellä korkeammalla värähteleviä energioita. Ja silloin kun osoitatte tuon kyvyn, lisäämme taajuutta ja lähetämme uuden erän – ja katsomme, miten käsittelette sen. Teistä on tulossa erittäin hyviä huomaamaan, milloin korkeammalla värähteleviä energioita on käsillä, ja useimmat teistä ovat pystyneet tekemään muutoksia voidakseen vastaanottaa ne ja mukautua niihin.

Tiedämme sanovamme tämän usein, mutta se kannattaa toistaa. Teidän täytyy olla nesteytetty, maadoittunut kehoonne ja läsnä, ja silloin voitte käsitellä viimeisimmät energiat, joita teillä on käsillä. Ja voitte tehdä vielä enemmän, kun vain selviytyä niistä. Voitte työskennellä niiden kanssa, voitte kanssaluoda niillä. Voitte päästä enemmän käsiksi lahjoihinne ja kykyihinne niiden myötä, koska tätä niiden on tarkoitus tehdä.

On tiettyjä sivuvaikutuksia korkeammalla värähtelevien energioiden vastaanottamisesta, erityisesti niille jotka eivät ole pitäneet kovin hyvää huolta itsestään. Mutta nuo yksilöt hyötyvät näistä sivuvaikutuksista, koska he tekevät silloin todennäköisemmin elämässään muutoksia, joita heidän täytyy tehdä ollakseen parempi kanava korkealla värähteleville energioille. Siitä tietoisuusmuutoksessa on oikeasti kyse: että sisältää korkeammalla värähteleviä ajatuksia, tunteita ja tietoisuutta ja pääsee käsiksi korkeammalla värähteleviin uskomuksiin, informaatioon, ideoihin ja muistoihin. Olette olleet tällä polulla aiemmin, vaikka ette ihan päässeet perille Lemuriassa, Atlantiksella tai Egyptissä. Ja nyt olette tässä ja pääsette käsiksi hyvin paljon enempään kuin keskivertoihminen, ja teette sen aikana, jolloin ihmiskunta muuttuu.

Saatte liikkua näiden energioiden kanssa haluamallanne tahdilla, mutta on hyvä olla valmistautunut, ja on aina hyvä ajatus pitää huolta itsestänne fyysisesti ja tunnepuolella. On aina hyvä idea olla puhdistunut ja siksi kyetä vastaanottamaan sellaista, mikä on korkeampaa värähtelyä. Solunne ovat paljon parempia vastaanottamaan ravinteita ja hivenaineita, kun ne eivät ole täynnä myrkkyjä. Ja te olette paljon parempi vastaanottamaan korkeammalla värähteleviä energioita, kun ette kanniskele matalalla värähteleviä energioita. Siis puhdistakaa chakranne ja elimenne, ja olette hyvin valmis siihen, mitä on seuraavaksi.

Kuten tiedätte, yllytämme teitä myös aika ajoin ottamaan johtoroolin siellä maan päällä, ja paras tapa sen tekemiseen on johtaa esimerkillä. Eläkää tervettä, onnellista ja luovaa elämää, joka on täynnä rakkautta ja rauhaa, ja muut haluavat tietää, mikä salaisuutenne on. Paljon siitä, mitä opetamme, on yleistietoa ja maalaisjärkeä tässä kohtaa. Useimmat ihmiset tietävät sen tärkeyden, että on nesteytetty, syö terveellisiä ruokia, käsittelee tunteensa ja puhuu tunteistaan, mutta kaikki eivät tiedä olemisesta läsnä ja maadoittunut. Ja silloin kun teillä on kaikki tämä laitettu yhteen, teistä tulee kuin ukkosenjohdatin korkeammalla värähteleville energioille.

Ja se mitä voitte tehdä noilla energioilla, mitä voitte luoda niillä, ylittää hurjimmatkin kuvitelmanne tässä kohtaa. Tästä syystä on myös tärkeää mennä näiden energioiden virran mukana, koska ne johtavat teidät paikkaan, jossa ette ole olleet aiemmin, ja kun pääsette sinne, pidätte siitä. Pidätte siitä kovasti.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >