HomeViestejäDaniel Scranton19.5.2022 - Ennustukset Tapahtumasta ja auringon välähdyksestä

19.5.2022 - Ennustukset Tapahtumasta ja auringon välähdyksestä

ENNUSTUKSET TAPAHTUMASTA JA AURINGON VÄLÄHDYKSESTÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
19.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme kovasti sen puolesta, että ihmiset valitsevat oman polkunsa. Meistä ei tunnu, että meillä on parempi perspektiivi siitä, mitä ihmiskunnalle pitäisi seuraavaksi tulla. Tiedämme, että on paljon ennustuksia siitä, mitä tarvitsee tapahtua, ennen kuin voitte nostaa tietoisuuttanne, mutta tässä muutoksessa ei ole koskaan ollut kyse ulkoisista tekijöistä. Siinä ei ole ollut koskaan kyse siitä, mitä aurinko tekee tai mitä planeetat tekevät aurinkokunnassanne ja sen ulkopuolella. Se on aina ollut sisäistä peliä, sisäistä työtä, ja siksi jokaisen teistä sallitaan valita, mitä tulee seuraavaksi henkilökohtaisella polullanne ja mitä haluatte kokea osana ihmiskollektiivia.

Teidän ei tarvitse kiinnittää huomiota ennustuksiin Tapahtumasta tai auringon välähdyksestä, koska sellaista ei ole tulevaisuudessa, eikä ole vain yhtä Maata ja yhtä ihmiskollektiivia. On enemmän, kuin voitte kuvitella, ja saatte harmonisoitua sen kanssa, joka tuntuu parhaalta teille. Teidän ei tarvitse odottaa huolestuneena, mitä joku korkeamman ulottuvuuden olento tai kollektiivi sanoo tapahtuvan, jotta voitte päättää, milloin tarvitsee varastoida tarvikkeita tai rakentaa suoja maan alle. Te päätätte kohtalonne yksilöinä, ja te valitsette tietoisesti tai tiedostamatta, mihin versioon ihmiskollektiivista liitytte sen ylösnousemusmatkalla.

Siksi neuvomme teitä kaikkia lakkaamaan katsomasta itsenne ulkopuolelle, ja muistutamme teille aina, että kaikki on teidän sisällänne. Mikä tärkeintä, värähtelynne on teidän sisällänne. Se osanne kertoo, minkä kanssa olette harmoniassa. Haluatteko olla harmoniassa maailman kanssa, joka on luonteeltaan hyvin kolmatta ulottuvuutta ja jossa jatkuu taistelu hyvien voimien ja pahojen voimien välillä? Voitte olla, jos sitä haluatte. Olisitteko mieluummin harmoniassa sellaisen Maa- ja ihmiskollektiiviversion kanssa, jossa kaikki tulevat yhteen, yhdistyvät, antavat anteeksi toisilleen, päästävät irti vihasta ja siirtyvät korkeampaa tietoisuustasoa kohti yhdistyneenä kokonaisuutena? Voitte saada tuon kokemuksen, jos sitä haluatte, ja meistä se kuulostaa paljon enemmän tietoisuusmuutokselta.

New age -ihmiset jäävät aivan liian kiinni siihen, kenellä on mikäkin teknologia ja mihin hän käyttää sitä. He jäävät aivan liian kiinni siihen, mitä ei kerrota julkisesti ja mitä teknologioita salataan keskivertoihmiseltä. Teidän täytyy nyt jo tietää, että sisäinen teknologia on tehokkaampaa, kuin mikään minkä ihmisen tai maanulkopuolisen olennon kädet voisivat luoda. Heränneinä sieluna teidän täytyy nyt jo tuntea voima, joka teillä on päästä käsiksi sisäiseen teknologiaanne, nostaa värähtelyänne ja harmonisoitua siihen versioon Maasta ja ihmiskunnasta, jonka tunnette resonoivan eniten siihen, kuka ja mitä oikeasti olette.

Siis periaatteessa sanomme, että jos jossain mitä luette tai katselette tai kuuntelette, ei ole kyse värähtelynne nostamisesta, rakastamisesta, anteeksiantamisesta, tuomitsemisen lopettamisesta ja parantumisesta, teidän ei ole tärkeää saada tuota todellisuusversiota osaksi tietoisuuttanne. Teidän täytyy fokusoitua vain siihen todellisuusversioon, jonka haluatte kokea – minkä kokemus on auttanut teitä määrittelemään oikeaksi teille. Siis sitä suosittelemme, ja teemme sen, koska näemme hyvin monien lankeavan enemmän 3D-tyyppiseen mentaliteettiin, "me vastaan he" -ajatteluun ja pelon lietsomiseen naamioituna henkiseksi viisaudeksi, ja haluamme auttaa.

Haluamme ohjata teidät takaisin itseenne, takaisin siihen mikä on tärkeää teille ja mitä on sisällänne, jotta voitte päättää, mihin menette seuraavaksi yksilönä ja myös mihin se kollektiivi, jonka kanssa olette harmoniassa, menee. Liitymme seuraanne riippumatta siitä, mihin menette ja mitä päätätte, ja edelleen opastamme teitä, rakastamme teitä ja lähetämme teille energialatauksia, mutta haluamme teidän myös tietävän, että teillä on tuo voima/valta valita.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >