HomeViestejäDaniel Scranton9.5.2022 - Energioita tulee tekemään tolkkua kaikesta

9.5.2022 - Energioita tulee tekemään tolkkua kaikesta

ENERGIOITA TULEE TEKEMÄÄN TOLKKUA KAIKESTA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
9.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin kiinnostuneita, mitä ihmisolennon herättäminen vaatii. Meitä kiehtoo katsella, kun tarinanne siellä maan päällä kehittyvät, ja kun huomaamme ihmisten heräävän kummallisilla ja odottamattomilla tavoilla, oivallamme, että meillä on edelleen paljon opittavaa ihmiskokemuksesta siellä maan päällä tänä aikana. Tiedämme, että teillä kaikilla täytyy olla ainutlaatuinen polku täyttääksenne tarkoituksenne, ja tiedämme, että jokainen teistä esittää osaa tietoisuuden laajentumisessa ja kehittymisessä siellä.

Mietimme usein, miten ollaan parhaiten palveluksessanne, koska kun katsellemme teitä, oivallamme, että hyvin suuri osa matkastanne on vierasta aluetta meille. Teillä on noita uskomattomia kokemuksia, joita ei ole koskaan ennen ollut tässä universumissa, ja on ehdottomasti ilo esittää jotain roolia tarinoidenne kehittymisessä. Haluaisimme, että teillä olisi samaa viehätystä omaan matkaanne kuin meillä, koska tiedämme, että voisitte nauttia enemmän evoluutioprosessistanne. Tiedämme, että teidän on aika antaa tunnustusta itsellenne ja nähdä itsenne näiden kokemusten kauniina luojina. Haluamme myös teidän tietävän, että apu jota on nyt matkalla teille kaikille, tulee sellaisessa energiamuodossa, joka auttaa teitä saamaan tolkkua kaikesta, mitä koette elämässänne ja globaalisti.

Näemme monien ihmisten yrittävän saada tolkkua, mitä tapahtuu, ja siinä samalla he luovat tarinoita, joista he sitten tekevät totta itselleen. Ja se tulee ihmiseltä, joka ei vetäydy tarpeeksi kauas nähdäkseen suuremman kuvan. Suuremmassa kuvassa on jatkuvuutta ja synkronismia, ja siinä kaikessa on tolkkua. Mutta silloin kun joku tarkastelee jotain hyvin täsmällisesti ja yrittää päästä sen pohjalle, purkaa sen, usein hän huomaa olevansa pohjattomassa kuopassa. Sitten kun olette aloittaneet jonkin luomispolun, teille kaikille voi olla haasteellista päästä pois tuolta polulta, zoomata poispäin ja muistaa, että suuremmassa kuvassa luomme kaikki tätä matkaa huvin vuoksi, sen ilon ja kokemisen vuoksi.

Ja kun zoomaatte tarpeeksi kauas, ei ole "heitä", vaan jokainen meistä esittää osaansa sen kudelman luomisessa, joka on tämä universumi – universumi josta tulee integroidumpi ja yhdistyneempi koko ajan. Energiat joita me ja kollegamme valmistaudumme lähettämään teille nyt, auttavat teitä näkemään sen. Ne auttavat teitä saamaan tolkkua siitä kaikesta suuremman kuvan kulmasta, koska sitä tarvitsevat hyvin monet teistä, joilla on taipumusta fiksoitua elämän yhteen ongelmaan tai aspektiin siellä maan päällä. Teidän on tarkoitus olla koko ajan tietoinen suuremmasta kuvasta, ja tiedämme, että voitte olla ja monet teistä alkavat jo nähdä maailman ja universumin sillä tavalla.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >