HomeViestejäDaniel Scranton30.4.2022 - Toukokuun 2022 energiat

30.4.2022 - Toukokuun 2022 energiat

TOUKOKUUN 2022 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
30.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä teidän kaikkien kehittymiseen siellä maan päällä neljännessä ulottuvuudessa, ja tiedämme myös, että hyvin paljon kehittymistä voi tapahtua. Tiedämme teidän pitävän siitä, että saatte apua ylhäältä, ja näin olemme hyvin onnellisia kertoessamme, että toukokuun energiat tönivät teitä kivasti eteenpäin poluillanne. Näissä energioissa on kyse teidän saamisestanne avautumaan ja vastaanottamaan apua kaikista eri lähteistä, joita teillä on.

Pari suurinta lähdettä siellä fyysisyydessä ovat Maa ja aurinko, ja ne ovat tietysti aivan yhtä tietoisia teistä ja matkastanne, kuin me. Niillä on etuna se, että tarvitsette niitä kumpaakin elääksenne. Ne antavat teille fyysisesti hyvin paljon. Ne antavat teille ruokaa, lämpöä, suojaa, energiaa ja kaikkea muuta, mitä tarvitsette – ette vain elääksenne, vaan myös kukoistaaksenne. Ja toukokuun energioissa on kyse uusien reseptoreiden luomisesta kehoonne, jotta olette parempi vastaanottamaan fyysisiltä ja ei-fyysisiltä auttajilta. Avautukaa fyysisille auttajille, ja huomaatte, että ei-fyysistä apua tulee hyvin kauniisti sen mukana, tuon fyysisen avun mukana.

Ei-fyysisellä avulla on tapansa olla niiden fyysisten energioiden reppuselässä, joita saatte Maasta ja auringosta, tuulesta ja sateesta, kukista ja puista, ja tietysti kauniista eläinystävistänne, jotka jatkuvasti soittavat sydämenne kieliä. Jotkut niistä ovat itse asiassa hyvin tietoisia, miten voimakkaita ne ovat ja että ne vaikuttavat teihin. Ja toukokuun energioiden ja fyysisen kehonne uusien reseptoreiden myötä, haluatte viettää enemmän aikaa Äiti Maan, Luontoäidin ja eläinkunnan kanssa. Jotkut teistä tuntevat tuon kutsun ja noudattavat sitä, ja toisilla se ei ole yhtä tietoinen valinta, mutta he huomaavat kuitenkin saavansa enemmän fyysisiltä auttajilta, ja näin ollen ei-fyysisiltä auttajilta oletusarvoisesti.

Tämä on upeaa aikaa saada enemmän apua siellä maan päällä, kun teillä on paljon rakennettavaa. Teillä on paljon, mitä toivotte saavuttavanne, ja teillä on paljon koettavaa, minkä jotkut teistä ovat kyenneet tuntemaan ja mistä unelmoimaan, ja toisille on täysin yllätys, mitä heidän ulottuvillaan on siellä Maan neljännessä ulottuvuudessa. Ja tietysti kaikki aina tönii teitä hitaasti eteenpäin siihen, että saatte valmiiksi tietoisuusmuutoksen viidenteen ulottuvuuteen. Ja kuten monet teistä tietävät, nuo viidennen ulottuvuuden energiat ovat käytettävissänne tällä hetkellä, ja nämä reseptorit auttavat teitä tuntemaan ne ja tietämään itsenne täydemmin korkeammaksi itseksenne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >