HomeViestejäDaniel Scranton21.4.2022 - 5D-kristallienergiaverkon viimeistely

21.4.2022 - 5D-kristallienergiaverkon viimeistely

5D-KRISTALLIENERGIAVERKON VIIMEISTELY

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
21.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin kiinnostuneita siitä, miten käsittelette seuraavan energiaerän, joka teille tulee, kun saatte huhtikuun päätökseen siellä maan päällä. Tiedämme, että teillä on kyky käsitellä niin paljon ja pysyä nopeasti liikkuvien energioiden mukana, mutta emme tiedä niistä, jotka ovat edelleen unessa ja joiden on erittäin vaikea pysyä jo niiden energioiden tasalla, joita teillä on tällä hetkellä. Tämä on teille, jotka olette hereillä, tilaisuus avautua vielä lisää vastaanottamaan kanssaihmistenne puolesta sen, mikä palvelee heitä ja mihin he kykenevät pääsemään käsiksi jossain kohtaa.

Jossain kohtaa jokaisella on hetki, jolloin hän päästää irti, jolloin hän on rauhassa ja rentoutuu, kun hän virittyy luontoäitiin tai energioihin, joita tulee Äiti Maasta. Autatte noita ihmisiä ankkuroimalla nämä energiat. Aina kun ankkuroitte energioita itseänne ja kollektiivia varten, ne menevät fyysisen kehonne läpi ja lopulta pääsevät Maan moniin verkkoihin. Energiat voivat sitten mennä sinne, missä niitä tarvitaan, ja monet ovat valmiina odottamassa, että joku kanssaihmisistänne laskee hetkeksi laitteensa ja katselee puuta tai pilveä arvostaen.

Kun ihmiset menevät rannalle ja pääsevät mereen tai johonkin veteen, useimmat heistä eivät oivalla, miten moniin näistä energioista he pääsevät käsiksi, ja siksi heistä tuntuu paljon paremmalta vietettyään vapaapäivän luontoäidin helmassa.

Ette ankkuroi näitä energioita ainoastaan kanssaihmistenne puolesta, vaan teette sen myös, koska viidennen ulottuvuuden kristallienergiaverkko on melkein valmis ja valmis olemaan hallitseva verkko siellä maan päällä. Olette kaikki valmiita saamaan enemmän viidettä ulottuvuutta. Olette valmiita luomaan sitä, kokemaan sitä, puhumaan siitä ja opettamaan siitä, ja enemmän oppilaita odottaa noita opetuksia niiden energioiden vuoksi, joita on läsnä tällä hetkellä ja joita tulee tukemaan teitä kaikkia viidennen ulottuvuuden kristallienergiaverkon viimeistelyssä.

Tämä merkitsee tietysti, että olette paljon lähempänä muutoksen/siirtymän loppuunsaattamista. Ja se on siellä maaplaneetalla hetki, jota kannattaa juhlia, koska edistytte koko ajan hyvin merkittävästi, kaikista niistä haasteista huolimatta joita kohtaatte päivittäin. Olemme hyvin ylpeitä teistä ja hyvin innostuneita siitä, mitä on tulossa, ja hyvin innokkaita näkemään, miten te kaikki jotka olette hereillä, käsittelette ne nopeasti liikkuvat energiat, joita tulee auttamaan tuon verkon viimeistelyssä. Kannustamme teitä kaikkia myös muistamaan, että teidän täytyy pitää silti hyvää huolta itsestänne.

Juokaa paljon vettä. Levätkää paljon. Maadoittukaa kehoonne, ja varmistakaa, että nautitte Äiti Maasta ja luontoäidistä, erityisesti tänä aikana kun on suurta kasvua, nopeasti liikkuvia energioita ja tämän kauniin verkon viimeistelyä, joka on kanssanne koko matkan ajan viidennessä ulottuvuudessa. Se on myös verkko, joka tukee teitä siirtymässä tuolle korkeammalle tietoisuustasolle. Se on upea yhteisluomus, ja teidän pitäisi olla hyvin ylpeä osallistumisestanne sen loppuunsaattamiseen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >