HomeViestejäDaniel Scranton31.3.2022 - Huhtikuun 2022 energiat

31.3.2022 - Huhtikuun 2022 energiat

HUHTIKUUN 2022 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
31.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Meille on ilo kertoa teille huhtikuun 2022 energioista. Energioissa joita tulee tukemaan teitä huhtikuussa, on kyse juurichakratraumojen ja selviytymiseen liittyvien kysymysten puhdistamisesta kerta kaikkiaan. Olette käsitelleet kollektiivisesti juurichakrakysymyksiä, kun kohtasitte pandemian, jota seurasi sota, ihmisten uskoessa uuden maailmansodan mahdollisuuteen. Ja näin teillä on tullut paljon kollektiivisia juurichakrakysymyksiä esiin, ja tietysti olette käsitelleet myös henkilökohtaisia juurichakrakysymyksiänne. Olette kaikki puhdistaneet sellaista, mitä ette kyenneet puhdistamaan muissa elämissä tai aiemmin tässä elämässä, niiden globaalien tapahtumien kautta, joita olette kohdanneet, ja nyt huhtikuun energiat tulevat viimeistelemään tuon puhdistusprosessin teidän kanssanne.

Jotkut teistä saattavat miettiä, mitä juurichakrakysymykset ovat. Niitä aiheuttavat traumat, jotka liittyvät omaan ja rakkaidenne selviytymiseen. Tämä merkitsee, että terveys ja kuolevaisuus liittyvät juurichakraan, kuten myös taloudellinen yltäkylläisyys ja sen puute. Kysymykset jotka koskevat kotianne ja turvallisuuttanne, liittyvät myös juurichakraan. Voitte kuvitella, miten paljon traumoja voi olla tallennettuna kaikkiin näihin asioihin liittyen, ja voitte myös tunnistaa, miten haastavaa on selvittää ongelmia ja traumoja, kun ne liittyvät hyvin valtavaan osaan elämää maaplaneetalla fyysisessä kehossa.

Tuleva apu tukee teitä vapautumaan siitä, mistä olette vielä pitäneet kiinni, mutta teillä saattaa vielä olla kokemuksia, joita teidän on vaikea kohdata ja tuntea tämän puhdistuksen aikana. Tietäkää vain, että tämä prosessi jossa olette tällä hetkellä, on sen arvoinen. Ja kannattaa käydä läpi se, mitä olette käyneet ja tulette käymään läpi, saadaksenne sen valmiiksi.

Sitten kun olette puhdistaneet traumat ja kysymykset, jotka ovat märkineet juurichakrassanne, pystytte elämään vapaudessa, ilossa, luovuudessa, rauhassa, rakkaudessa ja harmoniassa. Tunnette itsenne ikuiseksi ja kuolemattomaksi, koska sitä te olette, ja teidän on aika tietää se kokemusperäisesti. Tämä merkitsee, että olette ehkä tienneet älyllisesti olevanne kuolematon ja ikuinen, mutta et ole kyenneet todella virittymään siihen, mitä se merkitsee ja miltä se tuntuu.

Tiedätte itsenne pian Lähde-energiaksi fyysisessä kehossa, ja nämä huhtikuun energiat antavat teille yhden lopputönäisyn päästäksenne siihen, päästäksenne tuohon tietämiseen ja tuohon tuntemisen. Ja lopuksi, sitten kun voitte kokea sen totuutena hetkestä toiseen, kaikki muu vaimenee, eikä mikään alemman värähtelyn uskomus voi koskettaa teitä. Siis tuntekaa erittäin hyväksi se, mitä teille kaikille on tulossa, ja tietäkää, että suurin osa tästä puhdistustyöstä on jo tehty ja olette hyvin lähellä loppua. Nämä energiat ovat vain varmistamassa, että saatatte loppuun juurichakran traumapuhdistuksen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >