HomeViestejäDaniel Scranton28.2.2022 - Maaliskuun 2022 energiat ja te

28.2.2022 - Maaliskuun 2022 energiat ja te

MAALISKUUN 2022 ENERGIAT JA TE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Tuomme hyvin tyytyväisinä teille tämän lähetyksen tulevista maaliskuun energioista, joita koette siellä Maa-planeetalla. Teille tulee päiväntasaus kolmen viikon kuluttua, ja noilla energioilla on oma tarkoituksensa ja värähtelynsä, mutta maaliskuun yleisenergiat tukevat teitä kaikkia energeettisesti siinä, mitä tarvitsette elääksenne elämänne tarkoituksen täydemmin. Siksi voitte odottaa, että teistä tuntuu tuetummalta fyysisessä ulottuvuudessa tavoitellessanne sitä, minkä tiedätte kutsumuksesi tässä elämässä.

Ja te jotka ette ole vielä löytäneet kutsumustanne, tunnette, että teitä tuetaan enemmän ja työnnetään tiettyyn suuntaan. Tämä merkitsee, että päästätte irti ajatuksista, uskomuksista ja tukoksista, jotka estävät teitä liikkumasta sitä kohti, mikä on perimmiltään tyydyttävintä ja täyttymyksellisintä teille, palvellessanne samanaikaisesti muita. Olette osa tätä jättimäistä palapeliä, joka universumi on, ja sen löytäminen, mihin sovitte universumissa, on ollut kamppailua monille teistä, jotka olette hereillä henkisesti. Olemme huomanneet tämän, ja niin ovat myös kaikki muut, jotka tukevat teitä energeettisesti. Siksi kaikkien niiden olentojen keskuudessa, jotka palvelevat teitä korkeammilta ulottuvuustasoilta, päätettiin auttaa teitä tässä tämän elämän kiireellisimmässä asiassa – tarkoituksessa.

Tietysti kommunikoimme myös fyysisten olentojen kanssa, kuten aurinko, Maa, fotonivyö ja monet muut olennot ympäri galaksia, jotka ovat fyysisessä muodossa ja jotka voivat myös tukea teitä pitämällä tuota tilaa, lähettämällä noita energioita ja antamalla teille, mitä tarvitsette fyysisellä tasolla, ollaksenne inspiroitunut ja siirtyäksenne eteenpäin siinä suunnassa, jonka tiedätte palvelevan kaiken suurinta ja korkeinta hyvää. Ja tietysti te sisällytte tuohon "kaikkeen". Ja näin se mitä teette kutsumuksenanne, tukee teitä myös taloudellisesti ja energeettisesti.

Teidän ei koskaan tarvitse tuntea tekevänne uhrausta voidaksenne tehdä sitä, mikä laittaa teidät täyttymyksen ja tyydytyksen tilaan. Teidän täytyy vain olla itsenne – ja olla itsenne täysin, pelotta, epäröimättä ja välittämättä, mitä muut ajattelevat teistä, kun siirrytte niitä pyrkimyksiä kohti, jotka kutsuvat teitä voimakkaasti. Ja taas kerran, ne jotka eivät ole tunteneet tuota kutsua, voivat kiinnittää enemmän huomiota niihin tönäisyihin ja merkkeihin, joita näette maaliskuussa, koska ne vetävät teitä suuntaan, johon haluatte mennä. Nyt on se aika, ja olette valmiita, ja olemme hyvin onnellisia teidän kaikkien puolesta.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >