HomeViestejäDaniel Scranton24.2.2022 - Venäjän ja Ukrainan välinen taistelu

24.2.2022 - Venäjän ja Ukrainan välinen taistelu

VENÄJÄN JA UKRAINAN VÄLINEN TAISTELU

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
24.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin kiinnostuneita katsomaan, kun kehitytte ja ylösnousette, koska kasvuanne on hyvin helppoa mitata meidän perspektiivistänne, ja kun voimme nähdä ja tuntea teidän edistyvän, se tuo meille iloa. Katsomme positiivisia asioita, kun katsomme ihmiskuntaa. Pidämme asianamme virittyä menestykseenne, niihin tapoihin joilla pärjäätte paremmin. Emme sivuuta muuta, vaan näemme nuo ihmiskunnan muut aspektit ottamassa kiinni teitä, jotka osoitatte kehittyvänne ja ylösnousevanne siellä Maassa.

Tiedämme, että Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin katsominen huolestuneena ja peläten, ei palvele ketään, mutta tiedämme myös, että Maassa on monia ihmisiä, jotka katsovat tuota taistelua myötätunnon ja rakkauden kera ja jotka tarjoavat parannusta kaikille olennoille, jotka ovat osallisina. Tiedämme, että kun tulette tietoiseksi sodasta, pommituksista, ampumisista, köyhyydestä, luonnonkatastrofeista ja kaikenlaisista epäoikeudenmukaisuuksista, teistä tulee myötätuntoisempia ja etsitte tapoja, joilla voitte auttaa. Tämä on merkki henkisestä evoluutioistanne, ja tätä tarvitaan Maassa tällä hetkellä, ja sitä on aina tarvittu.

Siksi kutsumme teidät kaikki, jotka olette hereillä ja jotka tiedätte olevanne siellä auttamassa, lähettämään rakkauttanne, parannustanne ja myötätuntoanne ja pitämään tilaa ihmisille, joihin vaikuttavat Ukrainan kansan kohtaamat kamppailut, sekä lähettämään niin paljon rakkautta, kuin voitte, myös Venäjän kansalle, joka on jäänyt kiinni jonkin sellaisen keskelle, johon heillä itsellään ei ole osuutta. Kun teillä on jokin tilanne, jossa ihmisten täytyy taistella toisiaan vastaan eikä heillä ole aavistustakaan, miksi he tekevät sen, on tärkeää tuntea myötätuntoa noita ihmisiä kohtaan ja tietää, ettei se ole sotilaiden vika. Teillä on myötätuntoa siviilejä ja niitä kohtaan, joita pidätte uhreina jossain tilanteessa, mutta on tärkeää myös tietää, että sotatilanteessa on hyvin monia uhreja.

Myös niiden jotka pudottavat pommeja tai tulittavat aseilla, täytyy seurata käskyjään tai muuten kohdata vakavat seuraamukset, ja heidän täytyy kantaa syyllisyyttä ja häpeää loppuelämänsä ajan. Siis voisitte lähettää rakkauttanne, parannustanne ja myötätuntoanne kaikille, jotka osallistuvat Venäjän ja Ukrainan väliseen taisteluun, ja tietää, että on polkunne tehdä se. Tarkoituksenne on olla se, joka lähettää positiivista energiaa, eikä teidän paikkanne ole päättää, kuka on oikeassa ja kuka on väärässä. Ei ole aika jäädä kiinni salaliittoteorioihin siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Kaikki tuo aivojumppa ei saa teitä kehittymään vähääkään.

Mutta kun ihmiset – ja näemme monia heitä – menevät sydämeensä ja säteilevät rakkautta sinne, missä sitä tarvitaan eniten, minä aikana tahansa ihmishistoriassa, näemme valtavaa evoluutiota, ja sitä etsimme tällaisina aikoina maan päällä. Sitä näemme jatkuvasti enemmän, ja siitä syystä meitä rohkaisee se, mitä näemme virittyessämme ihmiskunnan tietoisuuteen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >