HomeViestejäDaniel Scranton17.2.2022 - Ajankohtaiset ja tulevat maaliskuun energiat

17.2.2022 - Ajankohtaiset ja tulevat maaliskuun energiat

AJANKOHTAISET JA TULEVAT MAALISKUUN ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
17.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innoissamme tuodessamme tämän lähetyksen teille, koska tiedämme, että monet teistä ovat kiinnostuneita saamaan vaihteeksi jotain hyviä uutisia, ja olemme huomanneet, että energiat joita on tullut tukemaan teitä kaikkia ja luomaan teidän kanssanne, on otettu vastaan uskomattoman hyvin. Olette ylittäneet useimpien odotukset, ja olette mahdollistaneet teitä auttavien ja tukevien olentojen, kuten meidän, menemisen vielä pidemmälle ja syvemmälle.

Pystymme nyt saavuttamaan teidät kaikki kruunuchakran kautta koska tahansa, sen valmiuden myötä mitä olette osoittaneet avautua korkeamman taajuuden energioille. Tämä merkitsee, että voitte odottaa suorempaa kommunikointia meidän kaltaistemme kanssa, ja voitte odottaa välittömämpiä latauksia, kun pyydätte niitä ja kun avaudutte sydämessänne vastaanottamaan niitä.

Kruunuchakranne ovat auki, mutta teidän täytyy edelleen kyetä sisäistämään saamanne energiat, ja tästä syystä sydäntenne täytyy olla auki. Siksi teidän on erittäin tärkeää olla sekaantumatta asiaan ja ajattelematta itseänne ulos siitä, mitä olette pyytäneet ja mitä me ja muut teitä auttavat annamme vapaasti. Tämä enteilee erittäin hyvää teille kaikille tuleviin maaliskuun energioihin sekä päiväntasausenergioihin liittyen, jotka tulevat teille hyvin pian.

Olette valmiita merkittäviin muutoksiin elämässänne ja Maa-planeetalla, ja riittävä määrä teitä on antautunut ja hyväksynyt nykyisen asiaintilan, päästääkseen sisään sen, mitä olette pyytäneet. Ja kun pyydätte, ette pyydä ainoastaan itsellenne, vaan myös kaikille muille maan päällä, ja se lisää kaikkien energioiden toimitusta sekä niiden voimaa. Teette chakroissanne tilaa sille, mitä olette pyytäneet, päästämällä irti siitä, mikä ei enää palvele teitä. Ja vaikka se on ollut tuskallinen prosessi monille teistä, pitäkää mielessä, että aina kun käytte läpi jotain – on kyse sitten tuskallisesta tunnekokemuksesta tai kehon kivuista – edistytte, koska päästätte irti sellaisesta, mistä tulette tietoiseksi tuolla hetkellä.

Jatkakaa hyväksymistä, antautumista ja halukkuutta tuntea kaikki, mitä tulee esiin, ja olette jatkuvasti voimakkaimpia energiakanavia, joita Maa on koskaan nähnyt. Ja muistakaa myös kutsua meitä suoraan ja odottakaa, että teille annetaan automaattisesti se, mitä pyydätte. Tämä tekee teille helpommaksi rentoutua ja ottaa se vastaan.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >