HomeViestejäDaniel Scranton8.2.2022 - Miten hypitään aikajanoilla ja nopeutetaan ylösnousemusta

8.2.2022 - Miten hypitään aikajanoilla ja nopeutetaan ylösnousemusta

MITEN HYPITÄÄN AIKAJANOILLA JA NOPEUTETAAN YLÖSNOUSEMUSTA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
8.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Yllätymme usein miellyttävästi ihmisistä ja siitä tavasta, jolla voitte saada äkillisinä puuskina korkean värähtelytaajuuden olotiloja. Näemme monien teistä hyppivän aikajanoilla ja menevän paljon parempiin todellisuuksiin silmänräpäyksessä, koska olette valmis tekemään itsessänne vaadittavan työn, joka tekee mahdolliseksi pysyä ylösnousemusenergioiden mukana, jotka ovat transformaatioenergioita. Ylösnousemuksessa ei ole kyse teidän viemisestänne johonkin parempaan paikkaan, koska olette ollut hyvä ihminen. Ylösnousemuksessa on kyse teidän auttamisestanne transformoitumaan sisältä, mikä sitten luo paremman paikan ympärillenne. Ja tätä teette koko ajan.

Siis kun näette parannuksia elämässänne, tietäkää, että niin on, koska olette tehneet parannuksia itsessänne. Kun tunnette, että energiat ovat vahvoja ja voimakkaita jollain hetkellä, teidän kannattaa antautua niille. Teidän kannattaa luottaa, että nuo energiat auttavat teitä, ne oli tarkoitettu teille ja ne vievät teidät korkeammalla värähtelevälle olemassaolotasolle, joka on myös parempi aikajana. Aikajana on vain sarja nyt-hetkiä sidottuna yhteen, missä on sitten loogisesta tolkkua mielelle. Mutta teidän ei tarvitse jäädä jollekin aikajanalle. Mielenne on hyvä ottamaan vallan ja selittämään lapsenomaiselle, mielikuvituksekkaalle itsellenne, että te ette voi odottaa asioiden olevan kovin eri tavalla kuin eilen. Mielenne itse asiassa nauttii rajoittamisesta, koska rajoittaminen auttaa sitä saamaan tolkkua maailmastanne ja sen tavasta toimia.

Mutta olette siellä mennäksenne mielen yli, ulottuvuuksiin joita mieli ei voi mitenkään käsittää tai ymmärtää. Mielenne ei pysty kuvittelemaan todellisuuksia, joita teille on tulossa. Ja näin ollen, silloin kun antaudutte sille, mitä tunnette tapahtuvan kaikkialla ympärillänne – energioille jotka tukevat transformaatiotanne ja ylösnousemustanne – voitte päästää irti kontrollista, voitte mennä virran mukana ja voitte antaa viedä itsenne paremmalta tuntuvalle aikajanalle. Se on helppoa, kun lakkaatte yrittämästä saada selvää kaikesta. Se on helppoa, kun päästätte irti aivojumpasta ja kaikesta mielen prosessoinnista, ja sen sijaan annatte itsenne tuntea, mitä tapahtuu, ja tehdä sitä tunneprosessointia ja värähtelyaktivointia, jota haluatte kokea.

Tällä tavalla universumi toimii – se on oikeasti hyvin yksinkertaista. Ja sitten kun pääsette jyvälle siitä, voitte elää niin, kuin haluatte, ja mennä, minne haluatte, ja olla, kenen kanssa haluatte. Se vaatii vain vähän fokusoitumista. Teidän täytyy fokusoitua sopivalla tavalla, koska fokusoidutte aina johonkin, mutta ette aina kiinnitä huomiota siihen, mitä tunnette siitä, mihin fokusoidutte. Kun näemme ihmisten välittävän enemmän siitä, miltä heistä tuntuu, silloin näemme jättihyppäyksiä, äkillisiä suunnanmuutoksia ja valtavia piikkejä ihmisten kollektiivitietoisuuden yleisvärähtelyssä. Ja sitä haluamme nähdä, ja sen vuoksi jatkamme ohjekäsikirjan antamista teille ja sitten teidän tukemistanne kaikissa noissa pyrkimyksissä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >