HomeViestejäDaniel Scranton28.1.2022 - Minkä täytyy muuttua, jotta siirtymä saadaan valmiiksi?

28.1.2022 - Minkä täytyy muuttua, jotta siirtymä saadaan valmiiksi?

MINKÄ TÄYTYY MUUTTUA, JOTTA SIIRTYMÄ SAADAAN VALMIIKSI?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Me kohotamme tietoisuuttamme hitaasti ja harkitusti, koska haluamme nauttia joka hetkestä tuossa liikkeessä ylöspäin.

Emme kuitenkaan kohtaa samanlaisia haasteita, kuin te siellä maan päällä, ja se tekee tosiaankin meille helpommaksi pysyä ilon tilassa, ja samalla kehittyä ja tulla enemmän siksi, keitä todellisuudessa olemme.

Kohtaatte haasteita kannustamaan kasvuanne, koska jos saisitte kaiken, mitä haluatte siellä fyysisyydessä, kellään teistä ei olisi mitään syytä kasvaa henkisesti.

Voisitte jäädä kovasti kiinni kaikkiin fyysisen todellisuuden kirkkaasti säteileviin leluihin. Ja kaiken sen myötä mitä teillä on siellä maan päällä, voisitte jäädä vuosikymmeniksi tavoittelemaan kaikkia niitä leluja, joita teillä on ulottuvillanne, ja nauttimaan niistä.

Niinpä annatte itsellenne jonkin haasteen. Kenties tuo haaste liittyy terveyteen tai suhteeseen, ja yksi iso ryhmä ovat talouteen liittyvät haasteet.

Mitä tahansa kohtaattekin, niin sitten kun ette saa, mitä haluatte siellä fyysisyydessä, teillä on taipumusta kurkottaa henkisyyteen. Teillä on taipumusta rukoilla tai meditoida tai aloittaa jokin polku, joka johtaa suurempaan tietoisuuteen todellisesta luonteestanne äärettömänä ja ikuisena olentona.

Siis näiden vastoinkäymisten joita kohtaatte elämässänne, on tarkoitus saada teidät menemään syvemmälle, pidemmälle henkiseen kehitykseenne. Ja jos näette ne tällä tavalla, voitte hyväksyä ne. Voitte tunnistaa/tunnustaa, että teillä on vielä kasvua jäljellä, missä tahansa olettekin omalla matkallanne.

Riippumatta siitä, miten paljon olette saavuttaneet, on vielä lisää. Ja useimmat ihmiset haluavat päästä viidenteen ulottuvuuteen, jotta heillä voi olla koko ajan kaikki ne lelut, joita he haluavat, eikä heillä ole enää sellaisia haasteita, joita kohtaatte maan päällä tänä päivänä.

Emme sano, että haluatte saada siirtymän valmiiksi vääristä syistä, vaan parempi syy saada siirtymä valmiiksi olisi saada se kokemus, että tulette enemmän todelliseksi ja kokonaiseksi itseksenne, ja voitte tehdä sen nyt.

Voitte tuntea tuon versionne tällä hetkellä. Teidän ei tarvitse odottaa, että jokin tai joku tulee vapauttamaan teidät kolmannen ja neljännen ulottuvuuden siteistä, jotta voisitte tuntea olevanne viidennen ulottuvuuden olento juuri nyt.

Mutta useimmat ihmiset tyytyvät odottamaan ja kysymään jatkuvasti: "Milloin se vihdoin tapahtuu?"

Totuus on, että se on tapahtumassa, ja jos ette hyödy niistä haasteita ja vastoinkäymisistä, joita kohtaatte, teiltä menee ohi tilaisuus nauttia matkasta kurkottamalla syvältä sisältänne, mitä siellä on ja mikä vie teidät tuolle seuraavalle tietoisuustasolle ilman, että mikään ulkopuolellanne muuttuu.

Jos pystytte innostumaan siitä, voitte tehdä siirtymää helposti ja iloa sydämessänne, ettekä tarvitse mitään ulkopuoleltanne, jotta teistä tuntuu siltä, mitä haluatte tuntea.

Se on avain elämiseen onnellisena elämänsä loppuun asti, tapahtuu se sitten Maassa, Plejadeilla, meidän tähdistössämme tai missä tahansa galaksin tähdistössä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >