HomeViestejäDaniel Scranton2.12.2021 - Joulukuu 2021 on täällä - mitä nyt?

2.12.2021 - Joulukuu 2021 on täällä - mitä nyt?

JOULUKUU 2021 ON TÄÄLLÄ – MITÄ NYT?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
2.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin onnekkaita, että olemme yhdistyneet teidän kanssanne, jotka reagoitte meihin ja pieniin lähetyksiinne. Tiedämme, että pääsimme monien teidän luokse juuri ajoissa, ja olemme kuulleet monilta teistä, että tämä yhteys jonka tunnette kanssamme ja jonka tiedätte olevan totta, on muuttanut elämää. Teemme parhaamme pitääksemme teidät kaikki "kaidalla tiellä", toimien korkeammasta värähtelystä käsin ja tuossa positiivisen odotuksen paikassa, koska te päätätte, mitä tapahtuu seuraavaksi. Mitään ei ole kirjoitettu kiveen. Ylösnousette, koska olette päättäneet tehdä niin. Edes sitä ei ollut ennalta määrätty kaikille teille – oli vaihtoehtoja, joita olisitte voineet valita, ettekä valinneet.

Mutta nyt teidät on sidottu ylösnousemukseen – olette niitä, jotka määräävät, miten teette sen ja miltä se tuntuu matkan varrella. Tiedämme, että silloin kun saamme teidän huomionne, ette fokusoidu siihen, mitä joku muu kertoo tapahtuvan. Ja vilpittömästi toivomme, että viestimme kallistavat vaakaa kaikilla teillä ja auttavat teitä oivaltamaan, ettei kukaan voi kertoa teille, mitä tapahtuu elämässänne ja maailmallenne. He voivat spekuloida, ja he voivat yrittää vaikuttaa, että ajattelisitte heidän tavallaan, mutta he eivät voi panna sitä tapahtumaan eivätkä he voi katsoa kristallipalloon ja kertoa teille, mitä ainoa todellinen tulevaisuus pitää sisällään.

Nyt olette joulukuussa, ja päivänseisaus on tulossa. Ja suosituksemme on, että teette tuosta päivämäärästä sen, mitä haluatte sen olevan – ei, mitä joku muu kertoo teille siitä. Jos haluatte ylösnousemuksen olevan valmis 21.12., niin fokusoitukaa tuohon todellisuuteen ja siihen, miltä tuo todellisuus tuntuu teistä, älkääkä olko huolissanne, mitä joku muu sanoo. Teidän ei tarvitse olla myöskään meidän kanssamme samaa mieltä, kun sanomme, että se on liian pian ja että teidän tarvitsee olla osa tätä kollektiivia, joka ylösnousee. Meidän ei tarvitse saada teitä uskomaan siihen, mitä kerromme teille, ja tiedämme, että kun voimaannutamme teitä tulemaan tietoisemmaksi siitä, mitä luotte, olemme täyttäneet tehtävämme.

Haluamme nähdä teidät onnellisena ja rauhassa, rakastaisimme nähdä teidän toimivan korkeimmasta mahdollisesta värähtelystä, ja loppu riippuu teistä. Teille annetaan avaimet, aina, ja se mitä päätätte tehdä niillä, riippuu täysin teistä. Olette Lähde-energiaolentoja, ja Lähde tietää, että kaikki luominen ei ole ainoastaan pätevää, vaan myös hyödyllistä. Se on informatiivista ja se johtaa luomaan lisää ja lisää, ja sitä Lähde haluaa. Jos voitte katsoa kaikkea luomista samalla tavalla tällä hetkellä, voitte päästää irti kaikesta vastustuksesta sitä kohtaan. Voitte sallia suuremman energiavirran itsellenne, ja voitte olla osa tietoista ylösnousemusta, jossa te olette kuskin paikalla, ei joku nykypäivän Nostradamus.

Jatkakaa fokusoitumista siihen, missä voimanne on, eli sisällänne, ja teidän kykynne on erityisesti värähdellä, ei ajatella tai tehdä. Fokusoitukaa värähtelyynne nyt, ja kysykää itseltänne, missä se on, onko se niin korkea, kuin haluatte sen olevan, ja jos ei ole, sulkekaa silmänne ja hengittäkää hetki. Ja se on paras neuvo, jonka saatte tämän joulukuun aikana.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >