HomeViestejäDaniel Scranton27.11.2021 - Joulukuun energiat - mitä tapahtuu 21.12.2021?

27.11.2021 - Joulukuun energiat - mitä tapahtuu 21.12.2021?

JOULUKUUN ENERGIAT – MITÄ TAPAHTUU 21.12.2021?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
27.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Yhdistymme aina mielellämme kanssanne, koska rakastamme teitä paljon ja koska tunnemme avoimuutenne meille ja energioillemme. Haluamme antaa teille energioita, jotka auttavat teitä eniten, energioita jotka palvelevat kaiken suurinta ja korkeinta hyvää. Lähetämme aina teille energioita edistämään henkistä kasvuanne, ei välttämättä auttamaan teitä voittamaan lotossa. Ja näin ollen, kun saatte energioita, jotka auttavat teitä oivaltamaan, että kaikki mitä tarvitsette, on sisällänne, voitte lyödä vetoa, että ne tulivat meiltä tai jotain muulta korkean taajuuden, korkeamman ulottuvuuden olentoryhmältä.

Tulevan joulukuun 2021 energioissa on kyse tämän tiedon ja tämän tunteen edistämisestä teidän ja jokaisen ihmisen sisällä. Kuten tiedätte viestiemme perusteella, uskomme kovasti siihen, että jokainen ihminen katsoisi sisäänsä eikä jatkuvasti etsisi itsensä ulkopuolelta vahvistusta uskomuksilleen, kaikkea mitä hän haluaa fyysisyydessä tulevan itselleen, ja rakkautta toiselta ihmiseltä. Nämä ovat kaikki upeita asioita, mutta kaikkien yksilöjen täytyy oivaltaa ensin, että he ovat äärettömiä rakkaus- ja yltäkylläisyysolentoja, heillä on suora pääsy kaikentyyppiseen informaation ja he ovat itse asiassa Lähde-energiaa, joka luo sen kokemuksen, joka heillä on tällä hetkellä.

Haluaisimme paljon mieluummin nähdä ihmisten kulkevan tietäen tämän, kuin odottaen jonkun itsensä ulkopuolella vahvistavan heille, että Maan ulkopuoliset olennot ovat totta, että heille on valehdeltu melko pitkään ja he saavat valtavan shekin postissa hyvittämään kaikki ne väärät teot, jotka ovat jatkuneet kautta historian. Ja näin joulukuun energioissa on kyse teidän, ajatustenne ja uskomustenne vakauttamisesta, teidän vakauttamisesta aivan ytimessänne, mikä auttaa teitä tunnistamaan totuuden siitä, kuka olette äärettöminä ja ikuisina valo- ja rakkausolentoina. Ja kaikki tämä johtaa siihen, että jokaisella ihmisellä siellä Maassa on tuo tilaisuus tietää ehdottomasti ja epäilyksettä, että kaikki on heidän sisällään ja he ovat se voima, joka luo universumin sellaisena, kuin se on tänä päivänä.

Jos ette pidä siitä raiteesta, jolla tällä hetkellä olette, teidän on tärkeää tietää, että kääntymällä sisäänpäin ja muuttamalla ajatuksenne, tunteenne ja värähtelynne voitte hypätä toiselle raiteelle tai aikajanalle. Teidän on tärkeää luottaa enemmän itseenne, kuin jonkun toisen ennusteeseen, mitä tapahtuu 21.12. tai vuonna 2022. Teillä on jo riittävästi noita ennusteita ja riittävästi tietoa ja informaatiota sisällänne luoda ne kokemukset, joita haluatte saada kaikilla ratkaisevilla hetkillä kalenterissanne ja ihmishistoriassa. Teidän ei kaikkien tarvitse olla samaa mieltä yhdestä todellisuusversiosta, voidaksenne elää rauhallisesti rinnakkain.

Teidän on tarkoitus olla erilaisia perspektiiveissänne, ajatuksissanne ja käyttäytymistavoissanne. Teidän kaikkien on tarkoitus toimia vähän eri värähtelyssä, ja itse asiassa te toimitte aina, joten älkää odottako kaikkien olevan samaa mieltä mistään aiheesta, ja voitte huokaista valtavasta helpotuksesta. Ja tiedätte, että se todellisuus jota koette ja jota luotte itsellenne, voi saattaa teidät harmoniaan niiden kanssa, jotka ovat tarpeeksi lähellä värähtelyänne saadaksenne miellyttävän kokemuksen. Ja tämän rakastaisimme todella nähdä teidän kaikkien kokevan 21.12., 1.1. ja koko loppuaikanne siellä Maassa.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >